بهترین اندیکاتور سیگنال دهی از نظر شما؟

عی بنده ی خدا

به بهترین و شفاف ترین مدل ممکن توضیح دادی که اندر خم کوچه هم قرار نگرفتی

خدا خیرت بده .

دنبال چیزی به اسم ترید نباش بنظرم .

البته دوستانه عرض کردم امیدوارم ناراحت نشی .

به این موضوع تا الان فکر نکرده بودم،و البته مهم هم نیست زیاد

و اینکه در جریان باشید که کومو اسم ابر اندیکاتور ایچی موکو هست

Ichimoku در کل به معنای دقیق دیدن و یک جوری نشانه گیری هست

ایچی به معنی یک یا واحد هست

و موکو به معنای دیدن هست

امیدوارم جوابت رو گرفته باشی

دیدن همه چیز با یک نگاه

سلام داداش عزیز با حرفات کامل موافقم بنظر من کسایی که میگن اصلا از اندیکاتور استفاده نکنین اصلا تریدر نیستن به قول خودت یا حوصله بک تست گیری و بررسی ندارن یا دهن بینن چیه فلان استاد گفته اندیکاتور خوب نیس پس آیتم توی عمرش یک معامله نکرده حتی همون پرایز اکشن هم بررسی نکرده و بک تست نگرفته

چیزی که خودم بهش رسیدم و پیشنهاد میکنم استفاده کنی در کنار استفاده از اندیکاتور هات از خط روند های بلند مدت و به کلی پرایز اکشن بعنوان کمک کننده برای اندیکاتور هات استفاده کن

شما می کومو چرا اسمش کومو نیست سازنده اون هوسودا روزنامه‌نگار و تحلیلگر ژاپنی بود ولی با نام مستعار ایچی سان پس این اندیکاتور با نام ایچی کومو شناخته میشه و کومو هم میشه ابر

سوال و اعتقادتون کلا ایراد داره،‌‌ اگه شما نتوانستید دلیل بر نشدن نیست،،، من خودم سال‌ها استفاده کردم و راضی هستم از عملکردم، یا شخصی رو میشناسم که با همین اندیکاتورها سودهای عالی میگیره طوری که من در عمر تریدرم هیچکس رو ندیدم مثل ایشون میشه، من آرزومه شبیه ایشون بشم، چون شما تسلط ندارید قطعا نمی‌تونید هم استفاده درست کنید و قطعا میگید بدرد نمیخوره،،،، اندیکاتور یک ابزاره مثل تمام ابزارهای دیگه که در ترید، مثل قابلیت استفاده از چند تایم فریم، مثل لورج ها، و … اندیکاتورا ابزار کمکی و تاییدیه بیشتر برای ترید هستن، و اونایی که میگن بدرد نمیخوره به خاطر اینه که اولا تسلط بهش ندارن، دوما نگاه مکانیکی به این موضوع دارن، مثلاً میگن اگه اینجوری کراس کرد بخریم اونجوری بفروشیم، خب معلومه این هیچ وقت جواب نمی‌ده

سلام ببین من سبک معاملاتیم با همه اندیکاتورا مشکل داره و میگه اندیکاتور بدرد نمیخوره

اما به چشم دیدم کسی که با RSI توی طولانی مدت سودده بوده البته که من روش اونم قبول ندارم چون بیشتر حالات قمارگونه ترید میکرده ولی به هر حال سود میکرده به نظرم اگر ساختار مارکت رو بخونی و از اندیکاتور در جای درست استفاده بکنی با مقداری تاخیر میتونه سیگنال خوبی برای ورود بده

ممنونم از همراهیت دوست عزیز.

ممنون که نظرت رو گفتی. سبک کارخود من اسکالپینگ هست و خوب جواب میده تا حالا ترید بلند مدت رو با اندیکاتورها انجام ندادم بهتره بگم تقریبا زیاد ترید بلند مدت انجام ندادم. من اسکالپینگ رو انتخاب کردم و روش حرفه ای شدم. درکل نظرت ارزشمند بود. موفق باشی.

این بنده خدایی هم که من گفتم اسکلپره

منظورم از طولانی مدت این بود که دو ساله توی مارکته و داره ترید میکنه و سودده مونده

اهان. ولی کار من زیاد ریسکی نیستش. سعی کردم استراتژی قوی براش درست کنم تا دیگه ریسکی نباشه.

سربلند و موفق باشی و همینطور سودده

کار خیلی خوبی کردی ریسک بالا جدا از بحث مدیریت سرمایش خیلی فشار روانی هم میاره

موفقو و پر سود باشی

دقیقا شما اگه به استراتژیت مطمئن نباشی ممکنه مشکلات روانی هم بیاد سراغت و بترسی و معامله رو با ضرر ببندی.

بستگی داره شما میتونی استراتژی شخصی که سود هست خودتون تبدیل به اندیکاتور کنی بعد میتونی حتی پراس اکشن هم تبدیل به کد کنی ولی در nds چون از چند تایم برای برای تأیید و نهایت ورود به معاملات استفاده شده عملا غیر ممکن هست یا کار بسیار سخت حتی چند کد نوشته شده ولی تمام موضوعات سبک پوشش نمی‌دن چون پیچیده هست من بیش از هزار اندیکاتور بررسی کردم و 200 کد اندیکاتور نوشتم ولی جنگ شد نتونستم کد آخری که کد بدی نبود بک تست بگیرم بعضی سبکا اصلا اندیکاتور قبول ندارن بعضی میگم ابزار کمکی هست شما میگی مگه اندیکاتور سیگنال میده ومیگی تاخیری هست خیر این طور نیست برخی از اندیکاتور ها نقطه ورود میده و حتی tp ولی باید نت وصل بشه تا یک تست نهایی بگیرم اگه جواب داد مقدار کمی پول برای چند وقت تست میگیرم تا کامل از نتیجه نهایی مطمئن بشم اگه نشد برمی‌گردم به سبک nds خودم که اصلا اندیکاتور قبول نداره تا زیر و بم کار در بیارم دیگه جز این دو مورد راهی ندارم

تنها اشکال اندیکاتور این که نمیتونه از تایم بالا چارت در چند تایم بررسی کنه و در تایم پایین ورود بده

ممنون از گفتن دیدگاهتون

چرا فقط باید از یه روش تست بگیرید اگر جواب نداد برید یه روش دیگه اگر هم به مشکل خوردید من میتونم راهنماییتون کنم داخل کد نویسی نه ولی اگر دنبال استراتژیی بودید که با اندیکاتور ها جواب بده میتونم راهنماییتون کنم. داخل تاپیک بحث درباره ربات ترید یه استراتژی رو توضیح دادم اگر میخواهید براتون اینجا بزارم.

بله درسته ولی شاید یه روز بیاد که همچین اندیکاتوری وجود داشته باشه.

من متوجه این توضیحتون نمیشم، منظورتون اینه که اندیکاتورها نمیتون تایم بالا یا پایین رو به ما نشون بدن؟

بسیار عالی

وین ریت و ریسک به ریواردهاتون چقدره؟

از اونجایی که هر کوین رفتار و حرکات خودشو داره متفاوت هست. ولی اکثر 1.3 هست و حد ضرر هم از پایین ترین لوی قبلی علامت گذاری میشه اگر بخواید یه نمونه اش رو بفرستم