چطور بفهمیم جهت مارکت کجاست؟

اول‌های ترید، یه سیگنال می‌گرفتم، وارد می‌شدم. چند کندل توی سود بودم، یهو بازار برمی‌گشت. استاپ می‌خورد.

اول فکر می‌کردم شانسه. بعد گفتم استراتژی خوبی ندارم. بعدش گفتم روانم خرابه.

کلی استراتژی عوض کردم، نشد.

RSI، MACD، میانگین متحرک، ایچیموکو، نقدینگی، عرضه و تقاضا. هرکدوم رو یاد می‌گرفتم، بک‌تست می‌گرفتم. بعضی‌ها تو روند خوب بودن، تو رنج نابودم می‌کردن.

ماه‌ها گذشت. نتیجه‌ای نگرفته بودم.

تا اینکه فهمیدم مشکل اصلی اینه که جهت بازار رو درست نمی‌بینم. بدون جهت، هر استراتژی محکوم به شکسته:backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right:

رفتم سراغ راه‌حل. چند تا روش پیدا کردم. هرکدوم یه زاویه از بازار رو نشون می‌دادن. اما هیچکدوم به تنهایی کافی نبود. باید چندتا راه‌حل رو ادغام می‌کردم تا از چند جهت تایید بگیرم.

رفتم سراغ کد نویسی. چند هفته طول کشید. باگ داشت. تست، اصلاح، دوباره تست.

نتیجه شد نوشتن اندیکاتوری که از چند جهت بازار رو می‌بینه و وقتی همه جهات همجهت شدن، تایید نهایی رو میده:flexed_biceps::heart:

:green_circle: سبز = بخر

:red_circle: قرمز = بفروش

:yellow_circle: زرد = دست نزن

\ قدرت روند: متوسط / قوی / خیلی قوی

6 لایک کرده

من ۶ سال تلاش کردم بایاس روزانه رو از آی سی تی تا چند تا سبک نگا کردم نتیجه: در بهترین حالت دور خودم چرخیدم. اومدم از خودم پرسیدم: آیا راهی، استراتژی ای یا سبکی وجود داره که بدون نیاز به این که بدونم جهت اصلی بازار کدوم جهت هست به من سود مستمر بده؟ به نظر سوال عجیب و مسخره ای میاد نه؟

سرانجام بعد از ۶ سال این راه رو با جستجوی خیلی زیاد در یوتیوب انگلیسی و با ترکیب کردنش با آی سی تی پیدا کردم.

بهش میگم روش واکنش گرا، هر روز سر ساعت معین در یک نماد معین در یک تام فریم معین وقتی بازار یک رفتار مشخص رو نشون میده بای میزنم و وقتی یک رفتار دیگر رو نشون میده سل میزنم و اگر هیچکدوم از اون دو رفتار رو نشون نده معامله نمی کنم.

با توجه به درهم ریختن اخبار ژئوپولتیک و شرایط بحرانی و متناقض در اقتصاد دنیا وابسته بودن به تشخیص درست جهت بازار هر روز ریسک باختش بیشتر و بیشتر میشه.

6 لایک کرده

تشخیص جهت مارکت، بزرگترین چالش هر تریدریه.
هر تریدری با هر استراتژی، در نهایت می‌خواد در جهت مارکت وارد بشه.

اندیکاتوری که ساختم، یک ابزار حرفه‌ای برای حل همین چالش هست. ابزاری که هر تریدری بهش نیاز داره.

هر تریدری با هر استراتژی که داره، قبل از ورود با نگاه کردن به این اندیکاتور می‌تونه تشخیص بده که معامله‌اش در جهت مارکت هست یا نه.

1 لایک کرده

در بازار جفت ارزها روند نداریم….واکنش در تایم بالا رو شما در تایم پایین روند می بینید در صورتیکه بازار اصلا روندی ندارد

2 لایک کرده

آخه نمیشه، مثلا تو تو تایم 4 ساعته میگی مارکت صعودی ولی تو تایم هفتگی به جایی رسیدی که خیلیها اونجا دست به فروش میزنن، با یک اندیکاتور مشکل حل نمیشه.

کلا زاویه دید خیلی تو تشخیص روند تاثیر داره.
اگر به بحث سایکلها آشنا باشی پیچیدگی کامل لمس کردی.

1 لایک کرده

«این ادعا که جفت‌ارزها روند ندارند، از نظر آماری و تکنیکال درست نیست.

کافی است به جفت‌ارزها در بازه‌های زمانی مختلف نگاه کنید. روندهای صعودی و نزولی واضحی داشته‌اند.

شاید منظورتان این باشد که همیشه روند ندارند. که درست است. هیچ بازاری همیشه روند ندارد.

اما گفتن اینکه اصلاً روند ندارند، با واقعیت بازار همخوانی ندارد.

اندیکاتور هم دقیقاً برای همین ساخته شده: بگوید کی روند هست، کی رنج است. نه اینکه همیشه بگوید روند داریم

1 لایک کرده

به طور کل بازار در ۸۰ درصد مواقع رنج هست و ۲۰ درصد مواقع در روند….اینکه بازار جفت ارزها رو گفتم کافیه ماکروساختاری و میکرو ساختاری بازار رو ببینید خواهید دید که روند به چه صورت است و در کل درجا زدن است….حالا شما به دنبال همون بحث کلاسیک روند هستید که در همه متون هم گفته شده ۲۰ درصد بازار روند دارد…خب چرا دنبال راهی برای اون ۸۰ درصد نباشیم

1 لایک کرده

حق با شماست. زاویه دید اهمیت بالایی داره.

تو این اندیکاتور می‌تونی از تایم‌فریم بالاتر استفاده کنی و دید درستی نسبت به بازار پیدا کنی.

علاوه بر این، اندیکاتور نبود روند رو هم تشخیص میده و قدرت روند رو بهت نشون میده.

قرار نیست این اندیکاتور بهت بگه کجا وارد بشی یا خارج شی.

فقط قبل از ورود به معامله، با توجه به استراتژی خودت و تحلیلی که داری، تایید نهایی رو می‌دهد که معامله‌ات همجهت با بازار هست یا نه

1 لایک کرده

عالی بود ، خیلی دقیق توضیح دادید

2 لایک کرده

اندیکاتور سه حالت صعود نزول و رنج نشون میده

شما وقتی قرار هست به معامله خرید ورود کنید با دیدن تأیید روند با اکسپرت از ورودی مطمئن تر بهره میبرید

1 لایک کرده

کار شما بسیار با ارزش هست …اگر بتوانید یک تکنیک مدیریت سرمایه هم براش تعریف کنید قطعا بسیار موفق خواهید شد….

2 لایک کرده

با دقت به مانیتور نگاه کنید

قطب نما لازم نیست

اندیکاتور تشخیص جهت داریم:flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps:

1 لایک کرده

بسیار مفید بود ممنونم

2 لایک کرده

سلام ممنون از زحمات شما کجا میشه دانلود کرد

2 لایک کرده

اندیکاتور TrendVision توسط گروه DiTa Team طراحی و ساخته شده است.

اگر شما هم به دنبال ابزاری برای تشخیص جهت بازار، قدرت روند و تایید همجهت بودن معاملات خود هستید،

برای خرید به دایرکت پیام دهید.

1 لایک کرده

خودت رو خسته نکن! چیزی که ما بهش میگیم روند در واقع سیکل های زمانی حداقل 10ساله ی قیمته!

1 لایک کرده

شما بر اساس سیکل ده ساله قیمت ترید میکنید؟

موفق باشید

1 لایک کرده

هیچ کسی بر اساس روند ترید نمیکنه حتی شما.خودتون رو گول نزنید.

1 لایک کرده

هر کس خلاف جهت مارکت معامله کنه محکوم به شکسته حتی شما :index_pointing_at_the_viewer:

1 لایک کرده

:rofl: اصرار بر تلاش بی نتیجه= تزریق پول به مارکت= تشکر امثال من از شما