آیا سود مستمر با اندیکاتور امکان‌پذیر است؟ آیا استراتژی شخصی خودتون رو تبدیل به اندیکاتور کردید؟

لطفاً اگه به سوددهی رسید با اندیکاتور خیال اینجانب راحت کنید و بگید چگونه میشه به سود مستمر رسید اگه امکان پذیر نیست به دنبال روش جایگزین باشیم و بیهوده وقت خود را تلف نکنیم

شما باید به روشی پیدا کنی متناسب با ذهنیت و تجربه خودت این هم با اندیکاتور میتونه باشه هم بدون اون

من خودم به شخصه از ایچی استفاده میکنم ولی دوستان نزدیکم اصلا سمتش نمیان

برخی قبولش ندارن برخی دیگه سخت و پیچیده میدوننش .

بهر حال راههای رسیدن به خدا زیاده هر کس باید راه در خور ذهن خودشو طی کنه .

من خودم از ایچی چند وقت استفاده کردم و چند سال پیش ولی دیگه باهاش حال نکردم آیا شما از این اندیکاتور سود مداوم داری یا نه

یه اموزش هست میلاد ذاکر با فیبوناچی داده . البته فیبوناچی تنظیمات دیفالت نیست . و بهش میگن sdp.

با بعضی مولفه های ict ترکیبی یادش داده . من با اون روش پراپ پاس کردم . اما بگم من کلا روشم اسمارت مانی هست .اونو یه دوره ای از روی زیاده خواهی یاد گرفته بودم . چون عصبی میشدم ترید انتقامی میزدم ایرادو اخرش مینداختم گردن سبک خودم . رفتم دوره شو دیدم . ولی دوره خوبی هم داشت از حق نگذریم .

برای من ترید فقط تو ایچی خلاصه شده .

و غیر از این بود و سود ده نمیشد طبیعتا پیگیرش نمیشدم

درود. شما باید به درک درستی از ساختار چارت برسی. اینه که شما را سودده میکنه. این درک را اندیکاتورها نمی تونند به شما بدند!

کلا اندیکاتورها یک ابزار کمکی برای تریدرها محسوب میشوند واسه راحتی کار، نه بیشتر!

اگه قرار بود با سیگنال اندیکاتور بشه به سوددهی رسید که دیگه هر بچه ایی میتونست تریدر بشه و شما دور و برت کلی تریدر میلیاردر می دیدی.

این کانالهای استراتژی و وین ریت فلان همه کشکه.

شما باید چارت خالی را بدون هیچ اندیکاتوری راحت بخونی واگرایی ها را تشخیص بدی و … حالا بعدش واسه راحتی بیشتر میتونی از اندیکاتور هم استفاده کنی نه عکسش .

اندیکاتور وقتی که به عنوان وسیله ای برای سرعت بخشیدن به محاسبه ی یک مقدار به کار بره در ترید مفید هست ولی وقتی بخواهی از اون برای ورود و خروچ به معامله استفاده کنی کارایی بلند مدت و حتی میان مدت نداره.

به شخصه فقط از مک دی و‌موینگ استفاده میکنم . مهم اینه که با یک اندیکاتور کار کنی و قلقش دست بیاد

اصلا به اندیکاتور فکر نکن. اندیکاتور تاخیر داره و نمیتونی پوزیشن هاتو تو نقاط بهینه باز کنی یا تو نقطه مناسب خارج شی. تنها چیزی ک نیاز داری کندل، خطوط روند، سطوح حمایت و مقاومت و فیبوناچی برای پیدا کردن ناحیه های ارزون. چیزی ک باید یادبگیری دلیل حرکت قیمته که قیمت اول نقدینگی جمع میکنه بعد حرکت میکنه.

شما در هر حالت ضرر میکنی!

چه با اندیکاتور چه بدون اندیکاتور!

تنها اندیکاتوری که بعد از تست و بررسی حدود 1000 اندیکاتور و نوشتن 200 کد پان اسکریپت با هوش مصنوعی به نظرم اندیکاتوری بود که بر اساس پراس اکشن سیگنال در تایم 15 دقیقه میداد و روی چارت بررسی کردم و به نظرم خوب بود ولی نقاط دقیق ورود را نمی‌داد ولی با اهرم پایین خوب بود ولی نت قطع شد و تست و بررسی اون ناقص ماند

اینکه با اندیکاتور و بدون اندیکاتور ضرر می‌کنیم 100 درصد نیست تنها 98 درصد افراد در بازار ضرر میکنند چون ماهیت بازار بر اساس ضرر کردن هست و درصدی از افراد که همون 2 درصد میشن در بازار سود مستمر میکنن و بازار به صورت یک سیکل و چرخه مداوم در حال تکرار هست دکتر فازی بر اساس nds قیمت بیت کوین را تا 130 دلار پیش بینی کرد که تا 125 بالا رفت و اهورا که خودش به سود مستمر در ترید با ndsرسید وقوع جنگ از روی چارت نفت و طلا قبل جنگ اعلام کرد

خوب الان شما جز ۲٪ ها هستی?!

من جز ۲ درصد موفق نیستم گفتم کلا ۲ درصد موفق میشن و تردریی موفق هست که بین ۵ تا ۶ سال سود مستمر داشته با ۶ سال و در این بازار بتونه دوام بیاره نه بعد ۲ یا ۵ سال کل سرمایه خودشو از دست بده

چقدر احتمال داره که جز 2% بشی؟!

گفتم ۹۸ درصد موفق نمیشن ۲ درصد احتمال موفقیت هست

دوست عزیز با کلمات بازی نکن!

چقدر احتمال داره که خودت جز ۲% بشی؟!

من با کلمات بازی نمیکنم چون سوال شما خیلی سخت هست عدد ۲ درصد مگه رقم زیادی هست که من جز اون باشم ولی چند بار خواستم دیگه ترید نکنم نشد این اعتیاد به ترید من رو بیچاره کرده و راهی جز ادامه تا موفقیت برام باقی نگذاشته چون اعتیاد میشه ترک کرد ولی ترید نمیتونم ترک کنم احساس میکنم رفته تو خونم حتی اگه تا پایان عمر باشه اگه افراد زیادی در این بازار موفق میشدن الان یک صرافی و بروکر ورشکسته می‌تونستی پیدا کنی مثل قارچ هر روز تعدادشان زیاد نمیشد ولی موفقیت در ترید غیر ممکن نیست یک مرحله از موفقیت برابر شدن سود و ضرر هست که باید با یک تست زیاد پشت سر گذاشت مگه اون تریدر بنام اوکراینی نبود با حرف ترامپ بازار کراش کرد و با اون همه اعضا کانالش و یک تریدر معروف بود در ماشین فراری خودش خودکشی کرد گفتم ۵ تا ۶ سال باید در بازار دوام بیاری و سود مستمر داشته باشی نه اینکه ۲ یا ۵ سال سود کنی سال ششم تمام سرمایه خودت از دست بدی

جمع کنید این توهمات و جنگ و پیش بینی کرده بود

شما از چارت و نحوه اون اطلاعی نداری چون چارت طلا قبل جنگ شروع به رشد می‌کنه و خبر جنگ تو چارت بازتاب جنگ نشون میده تریدرهای برتر همیشه میگن چارت بوی جنگ بو میکشه و بعد از وقوع جنگ ریزشی میشه خودت برو بررسی کن پس من یک هفته قبل جنگ چگونه فهمیدم جنگ میشه خوب جواب بده چارت نفت هم صعودی شده بود برو کندل نفت قبل جنگ بررسی کن با چه کندل قوی بسته میشد