دلیل تریدر شدن شما چیه؟

من کلا دنبال شغلی بودم که بشه از مغزم پول درآورد اونم دلاری

1 لایک کرده

دمت گرم امیدوارم اینترنت به حال قبل برگرده و موفق باشی

2 لایک کرده

حقیقتا از هرجایی نمیشه تهیه کرد ، متاسفانه کلاه برداری توشون خیلی زیاده ولی هستن پراپ هایی که واقعا سرشون به تنشون بیارزه ( البته همونام شرایطشون طوریه که بیشتر به نفع خودشون باشه تا تریدر ) اینجا اسم نمیارم که کامنتم تایید بشه

ولی کلا پراپ تریدینگ تجربه و مهارت بالایی هم تو بحث پوزیشن زدن و هم تو بحث روانشناسی میخواد

یه بدیی هم که داره ممکنه بیوفتین تو دام پاس کردنش و خیلی زمان بزارین پاش و مث جریان خودم ازتون قبول نکنن و حساب ریل ندن بهتون

2 لایک کرده

چاکرم .. لطف داری شما

به امید روز های خوب و پر از آرامش برای همه مردممون

1 لایک کرده

لطفاً اسامی پراپ ها رو منتشر کنین

1 لایک کرده

بدبختی همین جاست که برای این کار اول باید پول داشته باشی

3 لایک کرده

مانی پول دلار :pinched_fingers:

2 لایک کرده

درآمد اصلی اینا از فروش پلنه و نمیصرفه براشون سود ملت رو بدن ولی خب یه بازه هایی یه سری پراپ راه میان با ادم الان که خیلی ریسکه

1 لایک کرده

اسامی رو مینویسم ، امیدوارم کامنتم تایید بشه

پراپ اولم که گفتم پراپی بود ( تو همین کامیونیتی خوندم یجا که انگار با اسم پراپکو الآن دارن فعالیت میکنن ، صحت این موضوع رو حقیقتا نمیدونم صرفا چیزی بود که خوندم ) … دغل بازیشون این بود که وسط جنگ 12 روزه اومدن بدون اطلاع قبلی قوانین رو تغییر دادن و جایی هم اطلاع رسانی نکردن … بعد از رسیدن به تارگت مرحله دوم به خاطر همین قوانین جدیدی که وضع کردن حسابم رو به خاطر نقض قوانینی که تا قبل از قوانین جدید اوکی بود بستن…. پراپ دوم هم سرمایه گذار برتر بود ( SGB) که بعد جریانات دی ماه چون با یکی از دوستام که اونم تریدر sgb بود و با یه آیپی مشترک وصل شدیم بش مسدود کردن ( هم حساب خودم و هم حساب رفیقم رو ) … که خب این موضوع جزو قوانین بود و خودم دقت نکردم به این موضوع

2 لایک کرده

به شخصه که عاشق اقتصاد و مارکت و معامله و اینام و دلیل اومدنم سمت تریدم همینه

1 لایک کرده

بنظرم تو ایران با این وضعیت اقتصادی یکی از مناسب ترین شغل هاست .اونم وقتی به دلار درامد داری .

( البته باید در نظر بگیری دلاری هم ازدست میدی )

چیزیکه پکیج فروشا هیچقت بهت نمیگن

1 لایک کرده

sgb در این مورد بیخودی سخت گیر هست ، فقط یه بهانه ای باشه تا حساب تریدر و ازش بگیریم

3 لایک کرده

تنها دلیلش فقط و فقط بیکاری

2 لایک کرده

به نظر‌من تریدمثل همه شغلای جهان نیاز به علاقه تخصص و زمان و انرژی داره به جز اون نیاز داره مثل همه شغلا به شخصیتت بیاد متاسفانه این شغل یه جور متعصبانه روش صحبت میشه یعنی طرف چون اومده سمت ترید و موفق نشده میگه این شغل کلاهبرداریه اگه موفقم‌بشه میگه من خدام بقیه نمیتونن اینجوری نیست

قطعا من نمیتونستم نقاش خوبی بشم در وجودم نبود باید در وجود انسان یه جوهره باشه تریدم همینه میتونم ساعت ها راجع بهش صحبت کنم اگه کسی جواب درست حسابی داد مجدد به توضیحاتم اضافه میکنم

1 لایک کرده

هویت اجتماع گریزی دارم.

کاری هست که میشه توی خلوت خودت انجام بدی.

1 لایک کرده

از گربه ی دانشمندی چون شما بعیده

1 لایک کرده