به اشتراک گذاشتن نتایج ترید ( سود یا ضرر فرقی نداره )

3 لایک کرده

اینم نتایج ترید های امروز من روی طلا تایم 1 دقیقه

5 لایک کرده

خفن ترین سودایی که داشتی و یادت نمیرن

اولین برداشت بعد از 4 سال
10 درصد با حساب 5k

5 لایک کرده

فک کنم حرکت صعودی دلار به ریال شروع شد داریم میریم به سمت 180 هزار تومان به احتمال زیاد راحت به 250 هزار تومن هم میرسه

1 لایک کرده

2 تا ترید امروزم
برخلاف اینکه بیشتر به ستاپ طلا اطمینان داشتم با اینحال استاپ زد
و بالعکس با اینکه اطمینان کمتری روی پوند داشتم رفت و تارگت داد

2 لایک کرده

بیشتر وقتا همینه
اونی که بش شک داری سود بهتری میده :smiley:

1 لایک کرده

دوستان تریدر گرامی وقتی یک تایپیک با موضوع اشتراک گذاری نتایج ترید ایجاد شده منظور صرفا نمایش سود یا ضرر شما و یا ارسال صرفا یک عکس از چارت نیست هدف یادگیری بیشتر در کنار همدیگه و اشنایی با سیستم معاملاتی متفاوته پس هر کسی میخواد توی این تایپیک پست بزاره لطفا با توضیحات کامل دلایل ورود،خروج به همراه توضیحات لازم روی چارت و تصویر به اشتراک بزاره تا درکی از افکار و دیدگاه همدیگه داشته باشیم .

3 لایک کرده

رکودار دار کال مارجین شدن هستم. تقریبا هزار بار کال شدم. البته باحساب های کمتر ار از 3 دلار و REAL ریل. هشت سال بطور فول تایم فارکس کارمیکنم. از تا شب. هیچ برداشتی نداشتم.

2 لایک کرده

الان تو چه وضعیتی هستی استراتژی تو پیدا کردی بعد گذشت این همه تایم ؟

وقت بخیر…خب فکر نمیکنید نیاز به تغییر روش یا مسیر وحود داشته باشه ؟ :face_without_mouth:

چارت طلا تایم 1 دقیقه ای

دیروز 2 تا ترید رو طلا زدم

اولی رو کمی تریدید داشتم بزن یا نزم خواستم کنسل کنم ولی دیگه نگه داشتم که تی پی شد .

دومی رو مطمن بودم که اونم تی پی شد

بعدشم دیگه تریدی نداشتم

3 لایک کرده

امروز یه معامله خوب داشتم
مثل معامله دیروزم به rr1 رسید اما دوباره برگشت
حس میکنم باید مثل بک تستام زمانی که به rr1 میرسه ریسک فری کنم
جدا از همه اینا راضیم که صبر کردم تا ستاپم تشکیل بشه
و اینکه بقیش دست من نبود
مهم اینه در بلندمدت سودده باشم

3 لایک کرده

خب دلیل ورود :

اف وی جی اول نتونست جلوی قیمت را بگیره. قیمت میاد لیکوئید بالا را جمع میکنه. shooting star میسازه. چرا ورود نکردم! چون کمی پایینتر Equal low داریم و باید واکنش قیمت به اون را ارزیابی کنم. قیمت بهE.low برخورد میکنه ضعف در کندل صعودی ایجاد میشه ورود میزنم. تارگت OB .

چرا به OB نرسید چون سمت چپ یه swing high وجود داشت که از fvg عبور کرده. من دیر متوجه اون شدم و تصورم این بود که احتمالا یه نوسان ایجاد کنه و قیمت به تارگتم برخورد کنه.

ضمنا به واید شدن اسپرد طلا در زمانی که خبر وجود«نداره» توجه کنید. نام بروکر « تِر💩 ۲».

2 لایک کرده

درود

بسیار عالی

عزیزجان آهنگتون بسیار زیبا بود، امکانش هست شیر‌کنید.

1 لایک کرده

سپاس گزار هستم.

1 لایک کرده

به نظر من این طرز فکرت عالی ترینه.

من هم مدتی هست شروع کردم مسیر دوپامین گرفتن مغزم رو از سود به درست اجرا کردن استارتژی تغییر دادن. این طوری واقعا میشه نتیجه ی بهتری گرفت. حرفتون من رو به صرافت تکرار سر به سر کردن در یک به یک و ریسک فری کردن انداخت من هم مثل شما با بک تست امتحانش کردم البته.

این معامله امروز م بود که از روی چارت فراز فاصل استاپ گرفتم و خحم و ضرور و سود رو با اعداد وارد کردم در یکی از نتای ملی بدون گرافیک چارت بعدش که چارت اومد دیدم این شکلی زدم شانسی یک به دو رو گرفتم اصولا باید یک به یک میشد و برمیگشت سر به سرم رو میزد :sweat_smile:

3 لایک کرده

امروزم 2 تا ترید داشتم
اولی استاپ خورد

دومی Tp شد
سر به سر شدم

3 لایک کرده

یه اندیکاتور ساختم که سود و ضرر ( روزانه - روز قبل و هفتگی ) رو نمایش میده در چارت
هر کی بدردش میخوره دانلود کنه :wink:

DailyProfitPanel.ex5 (15.2 کیلوبایت)

4 لایک کرده