به اشتراک گذاشتن نتایج ترید ( سود یا ضرر فرقی نداره )

خیلی ها همین وضع را دارند ولی مثل شما شهامت اعتراف ندارند

سلام میشه بگی اینجایی که داری ترید میکنی کجاست؟الان با نت ملی میشه؟

سلام اقا نادر عزیز
من این طرز فکرو بعد 3 سال کمالگرایی و ضرر بدست اوردم و تازه دارم نتیجه این مورد رو میبینم اونم به لطف شما که توی روانشناسی کمکمون کردید
در رابطه با اون ریسک فری کردن هم قطعا جزو قوانینم میزارم چونکه معمولا در 70 درصد مواقع بعد از برگشت دیگه میره برای استاپ زدن

1 لایک کرده

درود .آره میشه با نت ملی با بعضی بروکرا « تمرین» کرد. منظورم اینه که بروکرهایی که تو این وضعیت دارند سرویس میدند دیگه به بازار بین المللی وصلت نمیکنند قشنگ با بروکر طرفی. پس باید حواست جمع باشه…

سرمایه خیلی کم رو کن مثلا فوقش ۱۰۰دلار. سودتم زود به زود بدون تعارف بیار بیرون. مثلا ۳۰دلار سود کردی دیگه ۳۰ دلار کم زیاده خوبه بده بذار کنار بیار بیرون. البته اگه میتونی سود بگیری اگرنه یدست می بری یه دست میبازی! با حساب دمو کار کن که بروکرا بد پدرسوختن( ترندو، ایپلنت و آلپاری و …)

1 لایک کرده

درد و نفرین:joy::broken_heart:

ترید همینه سوتون

دیسیپلین

2 لایک کرده

سلام خواهش می کنم ممنون.

بله در مورد سر به سر کردن، حتما به بک تستای طولانی مدت باید تکیه کنیم.

1 لایک کرده

سلام جنا صادق وند. ممنون از به اشتراک گذاری اندیکاتور و تایپیک خوبتون.

فقط یه نکته رو خواستم عرض کنم که دوستان دیگه بخصوص اشخاصی که تازه ترید رو شروع کردن حتما موقع استفاده از این اندیکاتور سعی کنن از لحاظ روانشناسی ترید در روز جدید معالاتی از اثر ضرر یا سود روز قبل یا معامله بعد کاملا جدا بشن در ذهنشون تا روی تصمیم گیری در معامله ی جدیدشون اثر روانشناسانه نذاره این اندیکاتور

2 لایک کرده

من نمیدونم تو این موقعیت داستان چیه؟ ولی فرضا توهمچین موقعیتی بخوام ورود بزنم، رو کندل صعودی که اصلا ریسکش را قبول نمیکنم!

صبر میکردم کندل زیر میانگین بسته بشه و یه سطحی را بشکنه. یعنی کندل سوم نزولی را دیدم میرفتم یه دقیقه دنبال پوزیشن.

ممنون از به اشتراک گذاری. ریسک به ریواردتون معمولا چند هست؟

درود بر شما

ممنون از توضیحاتتون :folded_hands:

1 لایک کرده

1 به 1 خروج میکنم

امن تره و دست یافتنی تره

1 لایک کرده

روند تریدینگ رنج بود اینو مگنت به سقف تریدینگ رنج گرفتم توی داوجونز حرکات v خیلی تشکیل میشه

حلال باشه😅 روبیکا دارید در ارتباط باشیم گروه هم داریم

چه تحلیلی حلال باشه عالی

1 لایک کرده

حساب ۱۰ تایی فنفیکس تا اینجای کار

چالش اول

1 لایک کرده

امروز 5 تا ترید داشتم: (و نقطه ورود جدید به کار بردم)
1 لوز / 1 بریک ایون / 3 پرافیت —— ریسک: 0.5%

EURGBP – داشت اذیت میکرد، چندین بار بلاک اوردرمو تست کرد و کف قیمت قبلی رو با شدو میزد که بریک ایونش کردم. 0%~

US30 - که در دقایق اول استاپ خورد — 0.5423%-

USDCAD - تیک‌پرافیت اول 75% خارج شدم و بریک اونو زد — 1.2938%+

XAUUSD - تی‌پی یک و تی‌پی دو رو تمیز زد — 1.5275%+

EURUSD - هم درادون داشتم ولی بالای اوردر بلاکم کندل بسته نمیشد و خیالم هنوز راحت بود — 1.885%+

در مجموع 4.2% — روز خوبی بود خداروشکر.

خیلی دلم برای JU تنگ شده رینج گیر کرده نمیتونم تریدش کنم

2 لایک کرده

توی ایران فکر کنم 70میلیون تریدر داریم :sweat_smile:

1 لایک کرده