موضوعی که گقتی از سود و ضرر خوشحال و ناراحت نشدن این نیاز به راه عملی داره برای من راه عملیش این بود که سیستم دوپامین مغزم رو هک میکنم یعنی لذتی که مغزم از سود کردن میبرد رو دارم منتقل میکنم به اجرای درست پلن معاملاتیم این طوری میشه عملا نسبت به سود و ضرر تا حد زیادی خنثی موند البته قبلش باید با ریاضیات برای خودمون اعتماد به نفس ایجاد کنیم از طریق بک تست و مشخص کردن میزان سود و ضررهای متوالی و جزئیات دیگه
سلام
پول زیادی ندارم اما این دو ماه اخیر ، خوب بوده و استراتژیم جواب داده طوری که همش بخودم میگم یجای کار ایراد داره که شرایط این حد خوبه
یه اکانت پراپمم پاس شد.
چیزی که اتفاق افتاده برام تمرکز بیشتری روی استراکچر مارکت گذاشتم و کتاب وایکوف ۲ رو خوندم تا یه جاهاییش البته دیده خو دم با نگاه داو تئوری بوده
نتیجه 4 تا پوزیشن اخرم روی طلا که بیشتر از 50 دلار واقعا نیاز نداشتم و با سود معقول بستمش
تو پلتفرم رابین سود هم فعالیت کردم
رابین-سود
![]()
آره تو بازار های مالی باید پوکر فیس بود
کلا پراپ های ایرانی یه روز اسکم میکنن
قابل اعتماد نیستن
من یه رابین سود گرفتم چالش دومم اما کلا از خریدش پشیمونم
هیچی حساب real نمیشه
چرا اتفاقا با SGB من خوب کار کردم، من قبل پراپ چیزی از مدیریت سرمایه نمیدونستم، استراتژیم سود ده بود ولی بدون مدیریت سرمایه همیشه متضرر بودم… .
با این که میدونستم مدیریت سرمایه چیه ولی با پراپ تونستم انجامش بدم. من حقیقتش حساب پراپی، لیان پراپ، و چند پراپ دیگ که اسمشونم مهم نیست حساب داشتم ولی فقط با SGB برداشت داشتم مابقی بازی در میاوردن.
آره اما همین SGB هم چندین بار نزدیک بود اسکم کنه
پول خیلی ها رو خورد و نداد
خلاصه رفیق پراپ گرون ازشون نخر که اگر اسکم کردن ناراحت نشی بابتش
یک سال معاملاتی 1404 رو با 8 دفتر تمرین،بک تست،اشتباه و درس و تجربه های بسیار ارزشمندی به پایان رسوندم و بازم مطمئنم که یادگیری اصل ادامه دادنه نباید مغرور شد نباید تعصب داشت روی سبک و سیستم خاصی باید انعطاف پذیر بود،تمرین و اشتباه کردن بهترین منتور خواهد بود
یه سری از اشتباهاتی که همه تجربه کردن اینجا میزارم که خودمم تجربه کردم و اگه صد سال تریدر باشی بازم این احتمال هست که بازم اشتباهات گذشته رو تکرار کنی هر چند ساده بنظر بیان ولی درس های بزرگی میدن
جالبه امیدوارم موفق باشی ![]()
یکسریاش برای همه و یکسریاش صرفا شخصیه … ولی کارت درسته که در آوردی کاکو ودید میدی
کاملا درسته
بنظرم ترید عالیه البته بدون نتایج ملی
امروز در پلتفرم رابین سود هر کار کردم نتونستم عدد بستن نصف حجمم در یک به یک رو درست وارد کنم در نهایت با زدن تیک کل معامله م در یک به یک بسته شد.
هفته گذشته نزدک برای استراتژی من یکی از بدترین هفته ها در چند ماه اخیر رو داشت اما امروز در روز اول هفته سر به راه بود. البته این عکس رو از چارت فراز گرفتم چون من به چارت فراز نگا میکنم و در رابین سود معامله میگیرم. این رو هم بگم منظر شروع مسابقه پراپکو روی نت ملی هستم که ببینم کیفیت پراپکو روی نت ملی چطوره از لحاظ قوانین که پراپکو از رابین سود راحتتره
سلام خسته نباشی یادداشتهات رو خوندم خیل یهم عالی فقط فکر میکنم باید بتونی اشتباهات رو دسته بندی و ریشه یابی گروهی کنی. شاید بعضی نوشته های من در تایپیک حل مشکلات روانشناسی ترید بتونه سرنخهای بهتری به شما بده. خواستین یه نگاه بندازید
لینک نوشته هاتو بزار دوست گرامی تا دسترسی سریع تری داشته باشیم
درود
Perfect
![]()
دوستان شما هم نتیجه تریدهاتون را بذارید دیگه🍃
چرا حساب دمو اینطوری میشه سود بگیریم ولی حساب شخصی نمیشه؟