این تاپیک برای انتقال تجربیات تریدرها و کارهایی که در طول هفته معاملاتی انجام دادن هست.
بنویسید که نتیجه معاملاتتون چی بود، بروکرها یا پراپهاتون چطور بودن، چی یاد گرفتید یا چه سودهایی داشتید یا چه گلی کاشتید!
این تاپیک برای انتقال تجربیات تریدرها و کارهایی که در طول هفته معاملاتی انجام دادن هست.
بنویسید که نتیجه معاملاتتون چی بود، بروکرها یا پراپهاتون چطور بودن، چی یاد گرفتید یا چه سودهایی داشتید یا چه گلی کاشتید!
من روی پراپ رابین سود فقط یه معامله تونستم این هفته باز کنم که در نزدک و سود بود دوشنبه استراتژیم معامله نداد و باقی روزها هم پلتفرم رابین سود برای من اختلال داشت.
روی پراپ ۵ کا که از پراپکو خریدم سه تا معامله تونستم باز کنم (یه روزش سر اشتباه خودم سر به سر کردم) سه تا سود داشتم. یکیش تارگت بود و دو تای دیگه هر کدوم یک سوم سود رو داد.
به خودم تاکید کردم که فقط فقط بی چون و چرا باید استراتژیم رو اجرا کنم خوشحالی از سود و ناراحتی اظز ضرر ممنوع هست خوشحالی برای اجرای استارتژی و ناراحتی هم برای عدم اجرای کامل استراتژی مجازه، این طوری باید دو۱امین مغزمون رو هک کنیم.
ببین یه گل کاشتمممممم!!! دارم 2 روزه میسوزمممم نادرررر!
اینو ببینننننن
ببین 14 می ساعت 10:49 (18:19 به وقت ایران) دقیقه GBPUSD ورود داد نزدم؛ حالا چرا؟ چون گفتم دارم میرم از خونه بیرون استررس تریدو نکشم!
حالا نتیجه
تجربه خاصی نبود! کار خاصی قرار نیست از دوشنبه هم بکنم ولی مطمئنم یه روزی یه همچین تریدی باز گیرم میوفته اون بار وارد میشم و عین سگ استرس میخورم تو مهمونی! ![]()
سلام. اولا ممنون که از این معامله این هفته ات پست گذاشتی.
دوما این که نمی خوام چیزایی که می دونی رو من بهت بگم. ولی اجازه بده به همین نکته ها بسنده کنم« این که نوشتی ۲ روزه تاسف این ترید رو داری رو من قبول ندارم اگر ۲ روز بود که تاسف رعایت نکردن استراتژیت رو داشتی می گفتم ایول واقعا یه رفتار حرفه ای هست چون در اون صورت داشتی به مغزت به جای رعایت قوانین بقا محور، رعایت قوانین احتمالات محور رو یاد میدادی و این خوب بود.
یه نکته دیگه این که نوشتی «روزی یه همچین تریدی باز گیرم میوفته اون بار وارد میشم» بازم ببخشید این کارت اشتباه هست یعنی اگر با خاطره ی این ترید بخواهی هر تریدی بزنی اشتباه هست به نظرم.
و دست آخر این که هزار و یک بار چنین چیزایی می تونه پیش بیاد و برای همه پیش اومده. ببخش طولانی شد مطلبم.
کاملا حرفت درسته هیچ شکی توش نیست. ولی خب میدونی متاسفانه من آدم آزمون خطائم باید این اشتباهو بکنم تا دفه بعد بگم عههه این لوز بخاطر اون بود.
ممنون از توضیحاتی دادی نادر جان. ![]()
ارادتمندم و حتما موفق تر از اینی که هستید هم خواهید شد.
دوستان یه سوال من تو دمو دارم کار میکنم. از زمان بعد جنگ زیاد باب میل نیست نتیجه . ایراد از منه یا شما هم اینطوری هستین؟ بازار بنظرم خیلی کم حجمه. معامله خوب گیر نمیاد
بک تست استارتژیت مال چه تاریخی و به چه مدت هست؟
دوستان من هر روز اگر ورود بده فقط یک معامله می زنم. این هفته ۵ معامله داشتم در نزدک، ۴ تا ضرر خورد یه دونه سودم هم فقط یک به یک رو داده بود و سربه سر شده بود. تا قبل قطعی نت تقریبا نزدیک پاس چالش بودم در سرمایه گذار برتر که نت قطع شد و از این هفته که سرمایه گذار برتر برگشت ادامه دادم که مصادف شد با خواب استراتژی هنوز هم حسابم ۳ درصد در سود هست. چون از استراتژیم بک تست ۴ ساله دارم می دونم که حداکثر ضرر متوالی من می تونه تا شش تا هم برسه. برای همین بیشتر از دو سه دقیقه طول نکشید ناراحتیم. در این بازار اگر نتونیم اعتماد به نفس ریاضی داشته باشیم هیچ جور نمی تونیم موفق بشیم. یکی از رمزای ماندگاری در ترید این هست که بتوینیم اعتماد به نفس احساسی رو تبدیل کنی به اعتماد به نفس ریاضی کنیم و اراده رو بذاریم کنار به جاش سیستم رو بنشونیم
هفته گذاشته اون قدر غرق بک تستهای مختلف بودم که به مغزم فشار اومده دیگه در سنی هستم که فورا کارت زرد میگیرم از بدنم! شاید بعد از ماهها هست که امروز نرفتم سراغ چارت برای بررسی های بیشتر من معاملاتم با نیمس اعت آمادگی قبلی و خود معامله معمولا زیر یک ساعت تموم میشه ولی هر روز انواع و اقسام بک تستهای عجیب و غریب می گیرم یه استارتژی ثابت و انواع بک تستها برای راههی بیهنیه شدن اون به جای یاد گرفتن استارتژی های مختلف.
درود فراوان به شما . جسارتا سنتون چقدره، سبک معاملاتیتون چیه، چه تایم فریمی کار میکنید و اینکه فقط نزدک کار میکنید؟
اگر تمایلی داشتید پاسخ بدید تا گپ و گفت کنیم شاید از هم چیزی یاد گرفتیم
سلام من بازنشسته هستم. عرض قابلی در زمینه تکنیکال ندارم برای به اشتراک گذاشتن. فقط برای روانشاسی در تاپیک حل مشکلات روانشناسی چیزهای به درد بخوری نوشتم که چون خودم رو از سالها سود ضرر نجات داده ارزشمندش می دونم سبک معاملاتی خاصی ندارم ولی پایه م آی سی تی هست یه ستاپ دارم که الزاما مال آی سی تی نیست ولی بخش بزرگیش به آی سی تی مربوط میشه ه فقط نزدک کار می کنم
دوتا آموزش دیدم:
۱. برای استراتژی اسکلپم خیلی طمع میکردم با اینکه قیمت تا ۳R میومد بازم خارج نمیشدم؛ رفتم که کلیپ دیدم (لینک دانلودش با نت ملی) که نقطه تی پیم رو مکانیکال کرد تا احساسات نیان توش که خب خیلی عالی بود، بک تست کردم دو هفته اخیرو (این استراتژی قابل بک تست با پلتفورم های ایرانی نیست🤡) دیدم چقد خوب میتونستم خروج بزنم!!! (اگه اسکلپرین تایم ریز میشه ۱ دقیقه تایم بالاش میشه ۱۵ دقیقه – فرکتاله دیگه! ۱۵ دقیقه تحلیل میکنید تایم بزرگش میشه ۴ ساعت و…)
۲.دوباره یادآوری پرایس اکشن از کلوز و اوپن تا سناریو نویسی و روایت داستان!
الانم دارم میرم فایلایی دانلود کردمو نگا کنم ![]()
فردا هم مارکت تعطیله پس میتونم بیشتر آموزشایی از دست دادمو ببینم! شاد هستم!