آقا ما باید خودمون یک فکری به پراپ های ایرانی بکنیم، اینا رسماً دارن از وضعیت داغون روانی و روحی ما سو استفاده میکنند، من بعد از تحقیق و بررسی و پرسش از هوش مصنوعی فهمیدم که قوانینی مثل سود روزانه ۲ درصد و سود مستعمر ۳۰ درصد در اکثر پراپ های معتبر فقط روی حساب های ریل انجام میشوند ، من ۳ هفته ایی میشه که دارم پراپ مرحله ارزیابی با تارگت ۷ درصد رو پاس میکنم و به علت شرایط جنگی اخیر و کمبود بودجه تونستم پراپی رو تهیه کنم که مشمول قانون مسعمتر ۳۰ درصده ، الان بعد از ۳ هفته نزدیک به ۲۵ درصد سود کردم و هرچقدر به پشتیبانی میگم که وضعیت جنگی و وضعیت داغون روحی روانی ما رو درک کنید، فقط میگن که قوانین ما طبق استاندارد های جهانی طراحی شده ولی همان طور که در عکس جواب هوش مصنوعی رو مشاهده میکنید ، هیچ یک از این قوانین نباید رو مرحله ارزیابی گذاشته بشه و ثانیاً استاندارد های جهانی به چه درد ما میخورن ؟ مگه استرس و فشار عصبی که یک تریدر ایرانی داره قابل مقایسه هست با استاندارد جهانی ؟ پراپ های ایرانی باید قوانینی رو وضع کنن که در خور وضعیت داخل کشور باشه، ( جنگ ، تورم , بیکاری ، گرونی , دعوا و معارفه های خانواده های ایرانی، استرس و فشار روانی و …… ) باید پراپ جایی برای رشد تریدر ها باشه نه برای سواستفاده از اونها.
برو سرمایه گذار برتر بخر خودت راحت کن. بله وقتی تخفیف زیاد داره خرید اول این ها رو هم داره. و در کل شما قبول کردید دگ با خریدتون و پراپ مهم ترین چیزش اینه قوانین شفافداشته باشه و بعد پرداخت سود به موقع
سرمایه گذار برتر هم وبسایتش کلا باگه، من ایمیل رو از رو کیبورد به صورت پیش فرض وارد کردم که نگو اشتباهی به جای جیمیل نوشته جی میال، بعد یدونه رفیق دارم اونم دقیقا همین مشکل رو داره، گفتم الان از این بخرم فردا پس فردا میاد میگه شما با دوتا جیمیل ثبت نام کردید و قوانین رو نقض کردید، کلا توی ایران اینا فقط به دنبال یه بهونه کوچیک میگردن که بگن نقض قوانین کردید
هیچ حساب ریل در کار نیست،تریدر ها در پراپ شکست میخورند حتی اگه تحلیل شون درست باشه.
چرا؟
قوانین سخت گیرانه
قراردادهای مبهم
تغییر ناگهانی قوانین
محدودیت دراودان روزانه
محدودیت در معاملات
دستکاری بازار
کندل سازی و شدو زدن
قطع شدن سرورها
از دسترس خارج شدن سایت
اتهام به استفاده از ربات در معاملات
تاخیر در اجرای معامله
جابه جایی حدسود و ضرر
پشتیبانی ضعیف همراه با جواب های مبهم
کوچکترین اشتباه مساوی رد شدن حساب
و….
خب حالا که تریدر قرار نیست سود کنه پس پراپ هم سودی نمیکنه،باید بگم اصل ماجرا اینجاست.
درآمد پراپ ها از فروش چالش هست،پراپ ها فقط پول میگیرن قرار نیست پولی بدن.با تبلیغاتی مثل:
سرمایه کافی برای ترید نداری
میخوای مسیر درآمدت سریعتر بسازی
درآمد دلاری برای خودت بساز
از تخفیف های چالش ها استفاده کن
قوانین آسان و راحت
پشتیبانی سریع و قوی
۸۰ـ۹۰ درصد سود برای شما
در واقع پراپ ها اونقدر احمق نیستند که بخاطر خرید یک چالش چند میلیون تومانی یک حساب ریل بدن دست خریدار تا گند بزنه بهش.همه چیز برنامه ریزی شده است فقط باید پول بدی و چالش بخری و در این چرخه تکرار خرید گیر بیوفتی.
و متاسفانه کم نیستن افراد ساده لوحی که خرید پراپ از نون شب براشون واجب تره،چون در یک بازی قمار گیر کردن بهش اعتیاد دارن.با پول کم به ثروت میرسم با خرید یک چالش وتکرار تکرار تکرار…
من تجربه ای از استفاده از پراپ ندارم ولی تو کانالهایی که از تلگرام هستم سرمایه گذار داءم داره تخفیفات بسیار بالا میزاره و اینا نشونه ی خوبی نیست از یک پراپ