چالش‌های پیدا کردن پارتنر برای یک تریدر

سلام دوستان، وقت بخیر. همه میدونیم که ترید نسبت به مشاغل دیگه، شغل منزوی و دور از اجتماعیه. به نظر شما کسی که به صورت تمام وقت به این کار مشغوله و داخل محیطی شلوغ همراه با همکار و ارتباط داشتن نیست، چطور میتونه شریک عاطفی خودش رو پیدا کنه؟
مثلا خود من 27 سالمه و حدود 7 سال سابقه ترید دارم. همه این مدت رو مشغول کار و ورزش و ساختن یه زندگیه خوب بودم ولی هیچوقت نتونستم یه پارتنر مناسب برای خودم پیدا کنم. الان که دیگه از دانشگاه و دوران دانشجویی هم گذر کردم و درنتیجه ارتباطاتم محدودتر شده پیدا کردن پارتنر سختترم شده؛ هرچند که دانشگاهم به واسطه رشتم که مهندسی مکانیک بود، کار خاصی نمیشد کرد :upside_down_face:
پیشنهاد دادن تو پارک و خیابونم علاوه بر اینکه سخته، احتمالا کار درستی نیست و اغلب فکر میکنن که طرف کارش همینه و آدم درستی نیست. راهکارتون برای پیدا کردن یک ارتباط سالم و مفید چیه؟

4 لایک کرده

دست بکن تو جیبت برو کافه محلتون.تضمینی

عروسی هم مارو دعوت کن

4 لایک کرده

منم کاملا موافقم

عصرا بعد اینکه کارت تموم شد

خیلی شیک لبتاپتو بردار برو بشین یه کافه

هم کافیتو بخور

هم یکم بک تست بگیر

پارتنر خودش پیدا میشه

فقط توصیه میکنم

یه مدت تو یه کافه خاص و یه ساعت خاص حظور پیدا کنی

2 لایک کرده

امروزه‌‌اکثرپارتنر‌هاقابل‌اعتمادنیستن‌وصداقت‌ندارن‌وسرآخرهم‌پشیمانت‌میکنن‌.

3 لایک کرده

آفرین،،،،بامدرک‌ثابت‌کردی،۹۰درصددقیقا‌همینطوری‌هستن‌.

1 لایک کرده

چجوری بنویسم زیر پستت را حل مورد قبول :joy:

دادا طرف مک بوکتو ببینه سیس تریدر گرفتی خودش میاد

1 لایک کرده

عذرخواهی میکنم ولی در این حوضه من تخصص خاصی دارم،این دوست شما مشخصه فقط میخاد بتیغتت پیشنهاد میکنم سریع تر کات کنی💔

3 لایک کرده

بیزی بزنی ارزونتر درمیاد :smiling_face_with_sunglasses::grin:

2 لایک کرده

اگر تریدری سمت پارتنر داشتن نرو که فقط وقتت رو میگیرن و پول تو

من خودم تا دلت بخواد پارتنر داشتم

البته بنده خدا ها پولکی نبودن ولی وقتمو زیاد میگرفتن

هی بریم سفر - بریم کافه - بریم فلا جا کنسرت گذاشتن - زنگ میزدن 2 ساعت ک**شر تلاوت میکردن

وووو یعنی همه روزت بفاک میره باید یکی باشه که فقط شنبه و یک شنبه باهاش وقت بگذرونی :sweat_smile:

بهتره اگر تریدری با همین شغلت ازدواج کنی

4 لایک کرده

ممنون. ارتباط درست با آدم مناسب مدنظر هست نه از اینا که دنبال تیغ زدن هستند. مطمئناً همونطور که همه ما پسرا بد نیستیم همه دخترا هم تیغ زن نیستن. قطعا شما هم اونقدر باهوش هستید که با اینجور خواسته هایی موافقت نکنید.

1 لایک کرده

اتفاقا اشتباه می‌کنی داداش تو هیچیو کنترل نمیکنی تو اون تصویر قبلی ک فرستادی با یه نگاه فهمیدم شما یکم سنت بالاست و این بنده خدا سنش خیلی پایین تره مثلا یک اختلاف سنی ۱۰ ساله یا ۱۲ ساله،و فقط میخاد بتیغتت تو این تصویرم ببین شما یک متن طولانی می‌نویسی ولی اون کوتاه پاسخ میده یا فقط اموجی مشخصه اصلا شمارو نمیخاد و درگیر شما نیس و همون گزینه ی فقط تیغ زدنه در اصل.

درکل از نظر من آدم باید خرج کنه ولی خرج منطقی و برای آدم درستش.

3 لایک کرده

با حرفت مخالف نیستم امین جان، درست میگی ولی تهش چی؟ این همه کار و زحمت و استرس واسه چی؟ واسه بزرگتر کردن خونه و بهتر کردن ماشین؟ خب این که ته نداره؛ بالاخره آدم یکیو نیاز داره که کنارش باشه. اصلا به دست آوردن و داشتن درحالی که عمیقا احساس تنهایی کنی فایده ای نداره. حتی از نگاه دیگران هم آدم ضعیف به نظر میرسه وقتی هرجا دعوت میشم همه کاپل میرن و من تنها. درمورد وقت هم باید بتونیم مدیریتش کنیم، مثلا میشه همون شنبه و یک شنبه که گفتی رو واسه بیرون رفتن گذاشت.

2 لایک کرده

درسته به یک هم دم خوب نیاز هست ولی تنهای بهتر از هم دم بد داشتن بهتره

2 لایک کرده

ناامید نباش داداش.خدا بزرگه.سنی نداری که تازه 27 سالته
من در سن 27 سالگی ساعت 5:30 صبح میرفتم سرکار تا حدود 9 شب
الان هم در سن 38 سالگی نشستم یه گوشه ترید میکنم
ما هم مثل خودتیم.خلی میریم خالی میایم :joy:

1 لایک کرده

خب ایناست که بده دیگه داداش، شما چرا باید تو 38 سالگی به قول خودت خالی بری خالی بیای درحالیکه این همه هم زحمت کشیدی؟ مگه کلا چندبار زندگی میکنیم و چقدر ازش باقی مونده؟

همون دیگه.زحمت زیاد فرصت برای خود بودن رو گرفته

منم با شما موافقم

تریدری که سود خوب واقعی و نه الکی و تعریفی بگیره از بازار بعیده فکر این چیزا باشه

و بقول شما تو ضمیر ناخودآگاهش با لحظه لحظه ی سودهاش و تریدش ازدواج میکنه

داداش این فقط یه بخش از هزینه شه😁

داداش
چجوری رفتار کردی - در چه حد وا دادی و جاده رو براش باز گذاشتی که به خودش انقدر راحت اجازه میده واضح تیغ ت بزنه؟ یعنی الان متوجه نمیشی داره تیغ ت میزنه؟
به تو ی دوست پسر چه ربطی داره دندون های اون رو لمینت کنی؟
شماها چرا انقدر ضعیف برخورد می کنید - عزت نفس ندارید؟ یعنی فکر می کنید طرف صرف اینکه اومده باهاتون دوست شده یا باهاتون حرف میزنه باید بهش باج بدید؟ مگه فکر کرده کیه؟
از خداش هم باید باشه که باهاتون دوست شده - دارید وقتی که می تونید دلار باهاش دربیارید رو براش صرف می کنید > اون باید واسه شما خرج کنه !
متغیر جان - این اسکرین شاتت رو دیدم حرص خوردم - برات ناراحت شدم
هروقت وقت کردی{هروقت زمان خالی داری} بشین کتاب مرد منطقی رولوتوماسی رو بخون پنج جلده - جلد اولش رو بخونی کارت راه میوفته__اکثر پسرها هیچی از زن و مغز زنانه و غریزه زنانه نمی دونن واسه همین اینجوری تابلو تابلو تو پاچه شون می کنن و نمی فهمند

محمدMohamad۹۸ > شما هم این کتاب رو بشین بخون - به دردت می خوره
توصیه آخر : دنبال پارتنر درست حسابی و بدون حاشیه باشید
تنها بودن خیلی بهتر از بودن با دختر حاشیه دار هست {حتی حاشیه خیلی کوچیک} - ذهن شما نیاز به آرامش و تمرکز داره اون دختر باید به شما آرامش بده نه اینکه آرامش و تمرکزتون رو بهم بریزه

4 لایک کرده

مهدی جان-دلبندم
با عرض معذرت ، دری وری بهم نباف

یعنی تریدری که خوب سود می کنه یا به قول شما با لحظه لحظه سودهاش و تریدهاش ازدواج کرده ، غذا نمی خوره آب نمی خوره میل جنسی نداره عاطفه نداره
می فهمید نیاز به داشتن یه پارتنر{شریک عاطفی} عین آب و غذاست-غریزیه ، نیازهای اولیه انسانه ؟ خیلی ساده ست
این چه حرف های مسخره ایه که شماها میزنید !
اتفاقا اگر می خواید ذهن تون متمرکزتر کار کنه - باید همه نیازهای غریزی تون کاملا تامین بشه - آب غذا خواب آرامش نیاز عاطفی نیاز جنسی و…..

4 لایک کرده