شماها با این منطق ضعیف ،چجوری تریدر شدید؟ تونستید به سود برسید؟ دمتون گرم اگه تونستید
ولی به این حرف های اشتباه ، زندگی و آرامش تون رو فنا می دید
به نظرم این حرف های یه جورایی فرار رو به جلوئه–می خوای سرپوش بگذاری یا صورت مسئله رو پاک کنی
منم منظورم این نبود که شما برداشت کردی فک نمیکردم کسی اینطوری برداشت کنه
بله نیاز غریضی جزو لاینفک هرانسانه مگر اینکه اختلال پزشکی فیزیکی یا روانی مانعش باشه
هر کس هم بگه نه داره قصه میبافه
من بیشتر منظورم این بود تریدر باتوجه به روحیات لازمه ش که دقت و ظرافته این مدلی که بچه ها عنوان کردن دنبال پارتنر بودن براش اشتباهه
همونطور که خودت گفتی انتخاب هم نفس درست که آرامشتو بهم نزنه از اوجب واجباته و این راهش تو اینترنت و کف خیابون نیس مگر اینکه طرف هَوَل باشه که بازم کارش درست نیست .
بالاخره هر کسی اطراف خودش اجتماعی رو داره و میبینه که میتونه با شناخت درست سمتش بره اونم نه هزار بار فقط یکی دوبار که ان شاء الله به زندگی مستمر و دائمی ختم بشه .
اجتماع دوروبر که صفر مطلق نیست تعددش
و کبوتر با کبوتر باز با باز کند هم جنس با هم جنس پرواز .
مدل پیشنهادی اینترنتی نظرم این بود که این روش اولویت نمیتونه باشه که یکی مث من و شما بیاد داخل گپی اقتصادی مشکلشو عنوان کنه و دنبال راه حل درست باشه .
مشورت خوبه و واجب ولی درجای خودش و در زمان درست .
اگر طوری نوشتم که شما برداشت شفافت این بوده،که گفتی عذر خواهم .
در نهایت سعی میکنم کتابایی که توصیه کردی رو یه نگاه بندازم حداقل جلد اولش رو
البته از من گذشته بخوام درس بگیرم فرزند بزرگ من انقدری بالغ هست که بخوام اگر بتونم چراغ راهش باشم .
در زمینه ی ترید هم اگر موقعیت نت درست شد و تمایل داشتی به دنیای ترید میتونیم از هم یاد بگیریم .
چقدر اوضاع بچه های تریدر ، در زمینه ی دوست دختر گرفتن یا باز کردن باب آشنایی و ارتباط گرفتن با جنس مخالف افتضاحه
این توی اکثر پسرها هست ولی توی تریدرها انگار فاجعه ست{طبیعی هم هست-تا حالا بهش فکر نکرده بودم}
ولی به نظرم کسی توی ترید منزوی میشه و توانایی جفت یابی ش رو ازدست میده که قبل ترید هم همینجوری بوده
یعنی شما باید روی توانایی ارتباط برقرار کردن-شناختن ذهنیت زنانه-غریزه زنانه و مغز زنانه وقت بگذارید و این هیچ ربطی به تریدر بودن تون نداره—چه بسا توی این کارو این شغل می تونید زمان های بیشتری رو تحقیق و آموزش بگذارید
مسئله بعدی {تو اولویت اول} ، اول عزت نفس {لیاقت-ارزشمندی-دوست داشتن خود} و بعد اعتماد به نفس ه
اگر این مسئله درست نباشه ، هرچقدر هم در زمینه مهارت ارتباط برقرار کردن و شناخت دنیای زنانه وقت بگذارید ، هیچ فایده ای نداره و برعکس اگر این قسمت درست باشه حتی اگر هیچی از دنیای زنانه ندونید ، می تونید کار رو دربیارید{ولی خب هرازگاهی خرابکاری می کنید} منظور اینکه این قسمت بسیار مهمتره
اگر این اوضاع کشور درست شد و سر خودم هم خلوت شد > اون وقت یه گروه یا کانال باز می کنم
دور هم جمع میشیم و گروه حمایتی درست می کنیم —یه سری چیزها یادتون میدم—یه سری چیزها هم یاد می گیرم ازتون
به امید فردایی عالی !
ن دلیلی که گفتم حوصله سر بری واس دختر اینه که اتفاقا تو پر حرفی،تو بیش از حد توضیح میدی،اصلا نباید این کارو کنی،تو اصلا نباید توضیح بدی .کوتاه و تاثیر گذارحرف بزن
دوم این که تایم جواب دادن خودتو اونو ببین!!! تا جواب میده سریع ریپلای میزنی جواب میدی،این اشتباه محضه این تورو گوگولیو ندیدپدید یا بیکارو الاف نشون میده،وقتی پیام میده بلافاصله جواب نده بزار بگذره بعدا جوابشو بده،دم دستی نباش عزیز
چه نظر عجیبی داری مهدی جان. امیدوارم یه روز بتونی سود خوب واقعی از بازار بگیری بلکه متوجه بشی که نمیشه با لحظه لحظه ی سودها و تریدها ازدواج کرد
اصلا گفتن این حرف نشون دهنده عدم درک صحیح از درآمد ترید با دید حرفه ایه. وقتی با رویکرد حرفه ای (نه شانسی و قمارگونه) ترید کنی، یه درآمد معقول و نرمال داری که برای گذران زندگی و همچنین لذت بردن از زیستن ازش استفاده میکنی و چنین چیزی جای هیچ چیزی از جمله ازدواج یا ارتباط داشتن رو واست پر نمیکنه.