سلام وقت بخیر دوستان عزیز نظرتون در مورد این موضوع ازدواج کردن چیه؟ آیا کسی بوده ک هنوز سودده نبوده ازدواج کرده بعد تأثیر خاصی داشته رو تریدش از لحاظ ذهنی، عاطفی و روحی؟
آیا تنهایی در مسیر موفقیت ترید حرکت کردن خوبه یا یک نفر همدمت باشه و باهم مسیر طی کنی خوبه؟
چون شغل ترید با بقیه شغل ها فرق میکنه و نیاز به آرامش ذهنی داره و اگ تنش در رابطه باشه باعث خراب شدن معاملات هم میشه این سوال رو پرسیدم
از طرفی عمر انسان معلوم نیست کی پایان بگیره و ارزش نداره زور بزنی تا موفق بشی بعد دنبال تشکیل خانواده بیفتی ک اون موقع خبر نداری چقدر دیگ زنده می مونی اگ کار ترید رو انتخاب نکرده بودم تا الان بچه هم داشتم
سلام 23 سالم شد اذر ماه. از 17 سالگی اشنا با ترید شدم .3 ساله کم و بیش تازه خودمو پیدا کردم و کار میکنم با سود و ضرر هاش . تا اینکه برج 9 سال 1403 رسیدم به سود دهی تا برج 4 تونستم 11583 دلار سرمایه مازاد راه بندازم به علاوه اینکه توسنتم ماشین بگیرم . موتور مورد علاقمو بگیرم. و مهم تر از همه قرض هامو بدم . من برج یک 1404 با یه دختر اشنا میشم . خیلی دوستش داشتم . میخواستم ازدواج کنم باهاش . اینقدر بهم فشار اورد که برج 2 1405 باید بیای ازدواج کنیم که من مجبور شدم کاری که نباید میکردمو میکردم. اضافه کنم که این دختر اصلا خبری نداشت کار من چجوری هست و من چیکار میکنم.خلاصه من یه ترید باز میکنم رو انالیز تایم فریم دیلی که کل سرمایمو روش ریسک میکنم . 3 ماه معامله باز بودش . ایکوییتی تا 30K رفت ولی من جوون خام میگفتم با 70 کی میتونم خونواده دختره رو راضی کنم و مهم تر از همه خونواده خودمو راضی کنم که دو سال بود به بهانه های مختلف منو از خونه بیرون مینداختن :). معامله اومد طرف استاپ سایکل چرخید ماشین رو فروختم موتورو فروختم گوشیمو فروختم تا این معامله باز بمونه فقط . و در نهایت یه هفته قبل اینکه معامله به صورت کامل با ضرر بسته بشه دختره باهام تموم میکنه. نه زحمتم موند نه ارزوهام موند و نه دختریکه دوستش داشتم . تقریبا 6 الی 7 ماه گذشته و من هنوز نتونستم خودمو پیدا کنم. دلم برای دختری که خیانت بهم کرده تنگ شده. دلم برای ازادی مالی که داشتم تجربش میکردم تنگ شده. الانم دارم کارگری میکنم برای بقیه تا بتونم 1000 دلار جور کنم و برگردم به بازی. تجربه من اینه به هیچ عنوان هیچ درک متقابل و یا تیم شدنی با کسی مخصوصا با یه دختر عاقبت خوبی نداره . این راه تنهایی هست. نمیخوام تند رو به نظر برسم وقتی اینو میگم ولی هیچکی حتی خونوادتم خوبتو نمیخواد ته ته ته ته دلش .چه برسه دختر مردم. درد و دل کردن در مورد کارت مثل خون ریزی تو دریا جلوی کوسه هست
ممنون از اینکه نظرت رو گفتی و بابت این اتفاقی ک برات افتاد متاسفم.
هنوز میشه ادامه داد خداروشکر ک حالا حساب های پراپ اومدن ریسک کمتر شده و اگ تریدر خوبی باشیم سریع تر رشد میکنیم.
فقط سعی کن در زندگی صفر یا صد نگاه نکنی به مسائل ک بگی همه فلان هستن چون این نشانه ی فشار ذهنی وارد شده است بعضی ها درک میکنن و باعث موفقیت میشن و بعضی ها نه. چون اگ بی اعتمادی رو به همه دخترا تعمیم بدی در زندگیت انسان های دیگ با اسم های دیگ وارد زندگیت میشن ک جز آسیب چیزی ندارن
نقطه ضعف هایی هم خود ما داریم در زمانی ک شرایط ناخوشی اتفاق میفته و بهتره دنبال اون ویژگی منفی خودمون باشیم تا بهتر بشیم
اگ آدم برا دوستی صرفا با دختری آشنا بشه نیازی به مطرح کردن شغل ترید نیست چون توقع اش بالا میره اما اگ از کسی آدم خوشش بیاد ک بخواد وارد زندگی بشه بهتره در جریان باشه و تمام شرایط رو باید گفت
نکته ی مهم تر هیچ وقت روی پول ترید نباید حساب کرد و شغل دوم باید باشه خیلی از تریدر های خارجی رو دیدم ک هزارن دلار از دست دادن زمانی ک فکر کردن دیگ سودده شدن فقط بخاطر اینکه شغل اول رو کنار گذاشتن
نکته ی بعدی اینکه زور زدن برای اینکه به بقیه خودتو ثابت کنی یک دام و تله ی خطرناکی چون فقط دنبال سود کردنی و همونطور ک گفتی مدیریت سرمایه رو رعایت نکردی تا هرجور شده سود کنی و شاید استراتژی و قوانین رو هم رعایت نکردی
منم یه دورانی ک همسن تو بودم دوست داشتم با موفقیت در ترید خودم رو از بقیه جدا کنم و نشون بدم ک من موفق و بهترم اما این حرفا همش مال نفس و ایگوی انسانه ک دنبال خودبرتر بینی یا همون غرور خودمون ک میخواد به دیگران ارزش خودش رو بالاتر نشون بده اما اینها جز مانعی سرراه موفقیت نیست باید تلاش برای اثبات خودمون برداریم. این نگرش فروتنی و کافی بودن خودمون باعث میشه توهم رو کنار بزاریم و انسان هایی ک مارو در همین سطح دوست دارن سرراهمون قرار بگیرن
امیدوارم ک این تجربه دردناکت باعث بشه بلند بشی و با فروتنی و آرامش بیشتر ادامه بدی و یه روز ببینی ک شکست ها چقدر آدمو قوی تر میکنن
پول میاد و میره هیچ وقت روش حساب نکن تجربه خودمه این جمله
سلام ممنون از توضیحاتتون. من بخاطر همین نگرش شما مجرد موندم و فرصت های خوب رو از دست دادم
درعین حال این نگرش برای زمانی ک با پول خودمون معامله میکردیم خیلی واقعا تأثیر گذار و مهم بود اونم با دلار الان ک اصلا ریسک کردن بهش آدم استرس میگرفت چه برسه ک متاهل باشی
ولی خداروشکر پراپ فرم ها اومدن و ریسک ها کمتر شد مدیریت سرمایه در معاملات بهتر شد ک فشار خاصی هم نمیاره و میشه با آرامش کار کرد
هرزمان آدم رو کاری یا چیزی حساب باز کنه و با عجله و ریسک بالا یا با زور و فشار کار کنه دیرتر بهش میرسه
من مصاحبه یک تریدر خارجی رو می دیدم این مرد تریدر 6سال تو بازار بود و اصلا سودده نبود. میگفت ازدواج کردم بعد چندماه دیدم دارم چالش رو پاس میکنم و دارم سود میکنم و به درآمد رسید با حساب های 200 هزار دلاری ک خودش میگفت اگ ازدواج نمیکردم معلوم نبود چه زمانی سودده میشدم بقول ما ایرانی ها برکت داشته براش و از طرفی میگفت خانمش بلد نبوده فقط کارش این بوده ک مدیریت سرمایه شوهرش رو بررسی کنه و هروقت ضرر میکرده دستش میگرفته میبرده بیرون از اتاق تا ترید نزنه
خلاصه تریدر میگفت الان بالای چندمیلیون دلار سود کرده و حساب های گنده داره
باید خدا خودش کمک کنه تا آدم درستش سرراه قرار بگیره
سلام علیکم سوال از بیخ اشتباه هستش ! حاجی من شغلم مغازه داره دارم ماهانه ایکس در میارم ٫ آیا این دلیل میشه ازدواج کنم یا نه ! قطعا نه برای ازدواج باید دخل خرج جیبت رو نگاه کنی و و پسندازی که داری برای خودت !
درکل بفکر تیم چیزی نباشه برای ازدواج کن مثلا من ازدواجکنم طرف بخواد بهم روحیه بده! این یعنی اینکه بلوغ تریدر نرسیدی ! ترید بحثش با عالم جداست عبث قوت قاطی چیز میزها نکنش ،
یک یک چرخ ساده داخل این کامینتی متوجه میشی خیلی از بچه های که اینجام درک مساوی از تجربیات که کسب کردن رو ندارن !)
چه بسا ادم که هیچ نفهمه از این قضیه بخوای دخیل کنی !
ازدواج چیزی دیگری ،تریدر یک شغل نه گمبل ، اون دوست مونم که همه جیزی به باد داده ، حالت فید قرار گرفته که بدون حد ضرر ذهنی وارد معامله ها بلند مدت شده یعنی بلوغ می بایست داشته باشه نداشت و این داستان اونو بلوغی می بایست داشته باشه برسونه ؛)
در گذشته یکی از دوستانم با عکس خودم برام صرافی بایننس رو وریفای کرد و من تحلیل میکردم همسرم ترید میکرد تجربه جالبی بود.انگار استرس از نصف هم کم تر میشد. بایننس خیلی خفن بود تو همه موارد اسپات فیوچرز کپی ترید،خدا کنه نت بین المللی وصل شه برگردیم.
اول ازدواج زمانش مهم نیست سواد عاطفی اون دختر مهمه از لحاظ درک و آرام بود و خیلی چیز ها بعدشم ما اومدیم ترید کنیم که زندگیمون خوب باشه و زن و ازدواج هم باید بیاد اضافه بشه به بقیه چیز هایی که داری و یه بخش باشه برات یعنی تو تفریحت و زمان کارت و کلا زندگیت را روالش را خودت معلوم کنی و اون همه زندگی یا کنترلگر نباشه اگه خواست بمونه رشد کنه و زندگی بسازه و آینده اش را اگه نخواست بره به سلامت چون دوستان خودتون که میدونید یکسری مرد ها به مادرشون احترام نمیزارن ولی به یه دختر غریبه هزار جور باج میدن و یا اون دختر یواش یواش کنترل زندگی و آرامشت را تو دست میگیره یه شخصی که میاد تو زندگی هر شخص مکمل زندگی اون مرده باشه خوبه نباشه روتین ترید و کار و ورزش خودشو داره و بهم نمیریزه و جمله آخر من نمیگم دیکتاتور یا مردسالار ولی میگم باید تیز بود چون جنس مخالف استاد بازی ذهنی و بهم ریختن ذهن یه مرده برای تست اگه خودت بمونی تو این تست ها و نتونه بهم بریزه میاد بهت میچسبه حتی اگه هزار مشکل و اخلاق بد داشته باشی ولی اگه بتونه بهم بریزتت ادامه میده که یا لهت کنه یا کنترل زندگی تو دست بگیره فقط باید بدونی باید چیکار کرد نه عصبانی بشی نه بهم بریزی نه سرت بندازی پایین فقط بچسبی به روتینت و زندگیت بسازی و ضعیف و التماسگر و تشنه محبت یا چیزی نباشی پول از منه زندگی از منه و زندگی تو محوری که من میخوام میچرخه خودش میاد دنبالت
منم همین گفتم بحث لج بازی یا مردسالاری یا یه دنده بودن نیست بحث روتین خودته که باید حفظ بشه و همسر آینده که یهویی نمیاد بگه اینکارو نکن یواش یواش میاد جلو مثلا از چیزای ساده امشب بجای باشگاه بریم خونه مادرم اینا و کم کم میاد جلو و بحث تجربه و متاهل بودن هم نیست که برسیم یا نرسیم یه چیز ساده میگم تو رئیس یا پدری فرض کن که نظرشو مدام بتونی عوض کنی و یجورایی مثل موم بتونی تو دست بچرخونیش جدا میخوام راستشو بگی بعد یه مدت اون احترام اولیه که حالا به هر دلیلی بهش میزاشتی را میزاری به اون رئیس به چشم یه آدم ضعیف یا زیر دست نگاه نمیکنی و کم کم احترام اون شخص کمتر نمیکنی همسر آینده هم همینه میخواد ببین میخواد که به یه نفر قوی و مال این حرفا تکیه کنه هرچند بیاد الکی بگه اخلاقش بده یا به نظر من توجه نمیکنه و اگه اول کار خراب کنی دیگه درست بشو نیست این معامله شارپی که یهو میبرتت خیلی تو ضرر امیدوارم تو گول برابری و درک و همکاری زن و شوهر باهم و این چرت و پرت هارا نخورده باشی یا کنترل باتو هست یا نیست یا برنده ای یا بازنده و این همیشه لازم نیست حفظ بشه فقط لازم اول کار باخت ندی من مشاور خانواده نیستم ولی لازمه اول هر کار اینکاره باشی بعد اون کارا شروع کنی حتی اگه قمار باشه
به نظرم اگر شغل دیگه ای نداشته باشی خب باید اول تو ترید به سود برسی تا بعد بتونی یه زندگی رو بچرخونی و ازدواج کنی
و اگه شغل دیگه داشته باشی خیلی ترید بهت فشار نمیاره که زود موفق بشی
یا اگه وضع مالی خونوادت اوکیه و حمایت مالیت میکنن میتونی ازدواج کنی ولی خب آدم دستش تو جیب خودش باشه اعتماد به نفس داره
و تو ترید باید یک ددلاین برای خودت تعیین کنی که بگی تا فلان مدت اگه نتونم از ترید پول در بیارم میرم دنبال یه شغل دیگه چون ترید مثل مثلا مکانیکی یا برنامه نویسی یا گچ کاری نیست که بگی دارم پیشرفت میکنم دارم حرفه ای میشم ترید یه جور حالت گم شدن تو یه جنگل بزرگ داره که نمیدنی کی میتونی ازش خارج بشی
اما در کل ازدواج یا متاهل بودن چه ربطی به چارت و معامله داره همه تریدر ها همه مشکلات و درگیری و هرچیزی اذیتشون میکنه را میزارن پشت در و بعد کامپیوتر برای ترید روشن میکنن و فقط سکوت و خبر های فارکس فکتوری و احتمالات و واکنش بازار و معامله فرایند محور را میبینن و تو اون زمان هیچکسی به غیر از خودشون و فد پاول نمیشناسن والا اگه غیر از این باشه سر هر مسئله با صندلی میزنه مانیتور و کیس خورد میکنه
بابت تجربهی تلخ شما متاسفم. دقیقا توی این حرفه خانواده سد هستند و دیگران باعث شکست شما میشوند. هیچ احدی در کرهی زمین نباید بفهمه شما تریدر هستید. از من به شما نصیحت…
سوال خیلی واقعی و مهمیه، چون ترید فقط تکنیک نیست؛ ۷۰٪ش ذهن و روانه. ازدواج میتونه هم کاتالیزور موفقیت باشه، هم عامل افت شدید — بستگی داره به نوع رابطه، نه خودِ ازدواج.
اثرات مثبت ازدواج روی ترید
اگر رابطه سالم باشه:
ثبات روانی: داشتن یک همراه حمایتی باعث کاهش استرس و FOMO میشه
کنترل هیجانات: کمتر وارد معاملات انتقامی (Revenge Trading) میشی