تجربه استفاده از پراپ رابین سود

خب همون یه روز یعنی شما برنامه و پنل ثابت نداری دیگه یعنی هیجانی ممکن ه کار کنی . خب این شرکت م از اول داره میگه دنبال ه تریدره دیگه . بعدم خب اینا که چالش رایگان دارن اول اون وبگیرید نحوه ی کارکردن با این شرکت دستتون بیاد بعدبخرید که اذیت نشدین

آره من روزی 10000 دلار میگیرم که این موجودات رو زشت کنم !!!

آب در هاون کوبیدنه خواهر گلم … ظاهرا با انتقاد کردن و اطلاع رسانی منافع خیلیها به خطر میفته.!!! انشاءاللللله برای شما برکت باشه

هیچ پلتفرم پراپ ایرانی دنبال تریدر خوب نیست چون سودش از ضرر تریدرها تامین میشه . برخلاف پلتفرمهای معتبر که دنبال تریدر های برجسته هستند تا با هاشون کپی بزنن چون به بازار جهانی دسترسی دارند .

1 لایک کرده

چرا نان سنس میگی مگه میشه ضرر نکرد؟؟؟یعنی اگر من ضرر کردم دیگه اون روز معامله نکنم که به سود برسونمش؟؟؟پس 5 درصد درا روزانه رو برای چی گداشتن؟؟؟گیر کیا افتادیم به خدا سر جدت جواب منو نده من اصلا مخاطبم شما نیستی بی خیال ما شو تو راست میگی شما منظمی شما خوبی

خب شما میگی من از اونا برداشت داشتم پس رابین سوده دزده . منم به عنوان کسی که از این شرکت برداشت داشتم میگم اتفاقا شرکت متعهدی ه تنها شرکتی ه که چون داخل ایران ه خیلی هم راه میاد با تریدر و پرداخت به موقع س فقط بدی ش اینه ریالی نیست . همه اینا که نام بردی چقدر هم ازش شاکی ن بعد عجیبه شما از همه ش راضی هستی

ببخشید شما در همه اینا فعالیت کردید؟ ماشاالله پولداریااا
اینایی که گفتید رایگانه ثبت نامشون؟ اگر نه چقدر سرمایه میخواد؟
من فعلا این رابین سود رو نگرفتم سر این کامنت هایی که گذاشتند دوستان
میشه راهنمایی کنید کدوم پراپ ها خوبن و چرا؟
ولی باز بعید بدونم ضرر داشته باشه رابین سود رو هم یه تست کنم، مفته دیگه
البته فکر کنم سوالم مربوط به تاپیک اینجا نباشه :see_no_evil_monkey: :sweat_smile:

اره پولدارم اگر بعد از 15 16 سال تریدری از عهده 2 3 هزار دلار خرید پراپ بر نیام که کل مسیر رو اشتباه رفتم.اگر تازه کاری از هرجا میخوای بگیر فقط قوانین رو قبل از خرید با دقت بخون.

من کی گفتم رابین دزده؟؟؟؟شما باهاش راحتی کار کن چرا دیگه این همه سنگ به سینه میزنی من که برای بابام نیست نکنه شما سهمی داری؟

میشه بین اینایی که هستند رو چندتاشو بگید، الکی نرم همه اشونو بخونم چون یه عالمه پراپ هست :folded_hands:
فضولی نباشه راستی، شما خب پول دارید، چرا پراپ اخه؟
من خودم حاضرم دمو کار کنم ولی سمت پراپ نرم، الانم به خاطر یه مشکلی اومدم پیگیر پراپ ها شدم ولی قبلا فقط ریل کار کردم.

فول فاند رابین سود رایگانه تستش کن ببین میتونی رد کنی یا نه ، ولی کلا هیچ سرمایه ای واردش نکن که نابود میشه ، اگر هم میتونی صبر کنی این اینترنت لامصب وصل بشه در بروکرها کار کن خیلی بهتره اصلا نزدیک پراپی ها نشو اکثرا با همین نت ملی هم مشکل دارن و همینطور چارتهاشون قطع وصل داره و حد سود و ضررها را باید دستی ببندی و البته ترید لاین هم ندارن ، و مثل بروکرها راحت نیستن ، دراودان روزانه هم دارن که اگر تاچ بشه حسابتون رد میشه سرمای تون هم سوخت میشه یعنی اولین اشتباه آخرین اشتباهتون هست باید حجم کم بگیری و در حد نقطه ای ترید کنی و بلند مدت تا بتونی قوانینشونو پاس کنی

اگر رایگان میخوای مسابقه پراپکو رو شرکت کن قوانینش از همه ساده تره.توی اینایی هم که الان خدمات میدن من فقط فنفیکس رو قبول دارم و از نظرم تمام پراپ های موجود الان هیچ اعتباری بهشون نیست.این کاملا نظر شخصی من هست باز کی نیاد جبهه بگیره.نت وصل شد سرمایه گدار برتر از فنفیکس هم بهتره

متشکرم که دقیق توضیح دادید :smiling_face_with_three_hearts:

1 لایک کرده

عجیبه

تمام مدافعان رابین سود از کوتاهی حافظه رنج میبرند؟

یا کلا جواب یکی دیگه رو به یکی دیگه میدن

چی میگید اصلا ؟ نمیزارید یک بحث شکل بگیره هی حرف تو دهن اینو اون میزارید

لطفا پیام ها رو بدون فشار بخونید. سریع دنده عوض نکنید.

دیگه یواش یواش قبول کردن نوچ ه هستند به امید خدا سه هفته دیگه تلاش کنیم به (ح)چر و ممممی بودنشون هم اعتراف میکنن، ما دیگه تا اون وقت نیستیم، زیادی وقت دادیم ثابت کنند اما همون راه کجکی خودشنو رفتن. خیر پیش

راستی رابین سود براتون کیبورد خرید :rofl: ؟ جواب ندادید

به وقتش خوب حافظه ماهی خودتونو رو میکنید یا کلا فقط اون قسمت که دوست دارید رو میشنوید؟ (دقیقا همینایی که تو پشتیبانی نشستن همینجا فعالیت دارند، رفتارشون کپی کپی)

2 لایک کرده

خیلی سعی میکنم نپردازم بهت ولی خب چاره ای نیست

من تجهیزات انچنانی ندارم چندتا از دکمه های کیبوردمم افتاده خرجای خیلی مهم تر دارم تا تعویض سیستم

میز کارم ندارم همینجوری روی مبل دراز میکشم ترید میزنم

ولی وظیفه منی که 6 مرحله برداشت داشتم ازین پراپ اینه که بیام اینجا اعلام کنم

شاید یه کورسوی امیدی باشه واس اون بیچاره ای ک میخواد تو این شرایط به درامد برسه

شما و اقای شهنی کاملا مشخصه از کجایین و چه قصدی دارین ولی کور خوندین همه مثل شماها ش یاد نیستن

1 لایک کرده

با 6 تا برداشت هم نتونستی کیبرد رو تعمیر کنی؟؟؟برداشت هات 2 3 دلاری بودن؟عزیزم شما ول معطلی خودتو گذاشتی سرکار مارو هم میخوای بزاری سرکار.ایشال برداشت هفتم حداقل به 100 دلار برسه

سلام به همه دوستان امیدوارم شرایط بهتر بشه و همگی پر سود باشین

از اونجایی که بحث راجب پراپ رابین سود زیاده وظیفه خودم دونستم تجربه کارم با این شرکت رو اینجا باهاتون به اشتراک بزارم که شاید کمکی باشه برای اونایی که امیدی به کسب درامد توی این شرایط دارن

من محمد صالحی هستم 28 ساله ساکن اراک

2 ساله ترید میکنم و یک ساله که با پراپ فرم ها اشنا شدم

بهمن ماه حساب 10 کا که از رابین سود داشتم به مرحله ریل رسید و تا امروز خدارو شکر 6 برداشت موفق داشتم

اگر دوست عزیزی حساب ازشون تهیه کرده و نیاز به اطمینان از پرداخت سود داره میتونه بهم پیام بده من هر مدرکی نیاز داشت نشونش بدم

2 لایک کرده

نخواستم اونجا پیام بدم، دلم سوخت واست

بابا برو دنبال یکار درست درمون

اینقدر شیاد نباش درسته وضیعت مملکت بده اما کمی شرف هم داشته باش حداقل تو کاری که سوادش رو نداری بازی نخوری ، دنیا و اخرتت به فنا بدی

والله پولی که میدنت ارزششو نداره اینقدر خودتو زشت کنی

peace :victory_hand:

این تاپیک رو در پاسخ به بی احترامی های شما و اون دوست نامحترمتون درست کردم اگر بحث منطقی دارین بفرمایین در غیر این صورت جایی در این تاپیک ندارین جناب لوزر

سلام مدیریت سرمایه حساب 10 کا رو به چه شکل انجام دادید که پاس شد ممنون از پاسختون

سلام

من فقط سعی کردم روزی بیشتر از یک درصد سود یا ضرر نکنم روی حساب

میانگین معاملاتم 1 صدم لات بوده حجم خیلی کم با تعداد بالا معمولا مارتینگل میزدم