تجربه استفاده از پراپ رابین سود

ادم نف هم هر چی هم نشونش بدی میگه فتو شاپه

صدیقه جان شما از رابین سود پلن فول فاند بگیر

با پاسپورت معتبرت هم برو از پراپ های مطمعن جهانی چالش تهیه کن من سود این مرحلمو گرفتم هزینشو میدم

حمه جان .. خیلی تند تند سود میکنی و بهت سود میدن . یه ذره هم مواظب سلامت جسمانیت باش

2 لایک کرده

شما اوکی هستی با پلتفرم سایت رابین سود ؟

از اونجایی که نمیشه اکسپرت استفاده کرد کارو خیلی سخت می‌کنه مخصوصاً اینکه خط ورود و استاپ لاس پوزیشن ها رو چارت نمیندازه

1 لایک کرده

من یک دقیقه اوپن نزدک میزنم. برای دور نبودن از محیط ترید فول فاند پولیش رو گرفتم ولی اسکلپ فعلا نمیشه زد چون کندلهاش حداقل ۲۰ ثانیه تاخیر داره البته منتورشون گفت که تاخیر کندلها رو این هفته قراره جبران کنن همچننی گفت که نمودار شدن خطوط معامله حد ضرر و حد سود زمان بره همچننی قرار هست در خود چارت ابازری برای تعیین حجم در آنیده بذارن میگفت که قرار بوده این پلتفرم در خرداد امسال رونمایی بشه به خاطر وضع نت زودتر رونمایی کردن من به چارت فراز نگا میکنم و در رابین سود فول فاند پولیش ترید میزنم این باعث شد که با قوانینش تا حد زیادی در عمل آشنا بشم فول فاند رو نمیشه حالا حالاها پاس کرد ولی پبنهای دیگرش رو میشه ۵ روز رو اون ۶ معیارش رو پاس کرد ولی با همه پراپهای دیگه متفاوته این قانونش منتها نمیشه گفت که چرا این کار رو کرده چون مشخص نوشته توی قوانینش امیدوارم نت هر چه سریعتر وصل بشه و دوستانی که شاکی هستن بتونن برن سروقت پراپهای موردعلاقه خودشون برای خود من هم رابین سود بهترین پراپ نت ملی هست ولی پراپکو اگر بیاد روی نت ملی چون دفتر مشخص داره پراپکو رو ترجیح میدم. به امید برگشتن سرمایه گذار برتر و کامبت.

1 لایک کرده

من بیشتر بحثم بابت اعتبار و پرداخت سود بود

پلتفرمشون یه سری باگ ها داره که کار کردن باهاش رو یکم سخت میکنه

من راستش اکسپرت استفاده نکردم تا حالا نه رو این پلتفرم نه رو متا نمیتونم راجبش نظر بدم امیدوارم بتونن این موارد رو برطرف کنن

اتفاقا اکسپرت برای شما که تایم پایین کار میکنید اگه اشتباه نکنم اسکلپ میزنید می‌تونه خیلی کار شما رو راحت تر کنه چون تایم بالا رو میشه بعد ورود هم استاپشو ست کرد یا قبل ورود ولی اسکلپو باید سریع ست کنی پوزیشن رو سریع باید استاپ تریل کرد. فکر میکنم شما اصلا با استاپ و تیپی کاری نداری فقط وارد میشی و دستی هم می‌بندی موقعی که می‌ره تو سود

من یادم نمیاد گفته باشم فتو شاپه

من دو هفته پیش واضح حرفمو زدم هنوز که هنوزه شما ها جرئت نکردی

صبر ایوب میخواد با شما ها بحث کردن

چون شما نونت تو ایناست، ما برای رفع تکلیف پیام میدیم

آنچه که عیانه چه حاجت به بیانه

جواب شما ها قبلا داده شده :raising_hands:

1 لایک کرده

شما 9روز دیگه رو نمیبینی که همش عین هم هست؟؟؟؟اون یک روز هم گفتم از ضرر بردم تو سود .400 دلار سود نیست مجموع سود و ضرر هست 320 دلار شما هنوز معنی برایند رو درک نکردی.عکس زمان هم گذاشتم اونم همین طور.شما خوشت میاد 20 روز معاملع کنی تا 5 روزش تایید بشه برو بکن.خنده دار اینجاست دارین رابین رو با پراپ های تاپ لول مقایسه میکنید.

3 لایک کرده

اره حق با شماس ولی من ازونجایی که تایم معاملاتم کوتاهه و تعدادشون بالا معمولا استاپ و تارگت نمیزارم دستی مدیریت میکنم

1 لایک کرده

تحمل داشته باشی عجول نباشی میانگینت میاد پایین اونا همه ابی میشن جوش نزن با سابقه

صدیقه خانوم همین پیام قبلی گفتی فتوشاپه الزایمر داری؟

بگو سوالتو بپرس هر جا ابهام داری تا جوابتو بدم

اتفاقا من از روی تکلیف میام اینجا حرف میزنم که 4 نفر تو این شرایط بد بتونن با یه مجموعه ای کار کنن که پولشونو نخوره

هدف شما چیه ک همش دنبال تخریبی رو نمیدونم

آقایون به دوستان اجازه بدید انتقاد کنند ! به شما چه که بخاطر یک پراپی به دیگران توهین میکنید ؟!؟!؟! من این صفحه را به مدیران گزارش دادم قراره اینها را حذف کنند ! یا مثل ادم بیاید راهنمایی کنید که البته با این سطح از شعور بعیده چیزی حالیتون باشه یا کلا ساکت باشید چیکار دارید به همه حمله میکنید !!! مگه این پراپی پدر و مادرتونه که اینقدر به دوستان بابت انتقاد حمله میکنید !؟!؟!؟ مشخصه دیگه ماجراتون چیه !

2 لایک کرده

حتما گزارش بده . شماها انتقاد نمیکنید پول میگیرید که پراپ های معتبر و بکوبید . زیره همه پراپ ا میگین دزدن .از پراپ ه اصلی پول میگیرید که با کوبیدن به ناحق بقیه اصلی ه رو بیارید بالا بعد که همه رفتن سمت هم اون عین پراپی جمع کنه بره . انتقاد کردن با این کامنتای تابلو و سوگیرانه فرق داره .

ماجرای شماها مشخصه . امثال منم به عنوان کسی که حداقل یک بار برداشت داشته و تیم و بچه هاشه دیده و همکاری شو با تریدر میبینه نمیزاریم شماها به هدف تون برسید . هر جا شروع کنید به ناحق و با هدف بالا آوردن هر پراپی بقیه رو بکوبید داستانتون همین ه انصاف داشته باشید

عجول ؟! مگه ترید کار دم دستیه که عجله کرد خواهر من ؟

همانگونه که خود شما هم آگاهید ترید کار آدمهای شکیبا و صبوره ولی در کنارش آرامش و تمرکز خاصی می طلبه که با این شیادیها قطعا به هم خواهد ریخت .

من پدر کشتگی با این شرکت و یا هر شرکت و پلتفرم دیگری ندارم و ای کاش این شرکتها در حد و توان شرکتهای معتبر دنیا بودن قطعا برای من تریدر ارجحیت داشت .

صرفا ما اینجاییم که به هم دیگه کمک و اطلاع رسانی کنیم و تجربه خودمون رو به اشتراک بگذاریم که ما بقی دوستان وقت و پولشون رو هدر ندن و یا از نظر فکری به هم نریزن .هدف اینجا بودن اینه نه چیز دیگه ای ..

…………………………………………………

….<طرف یه روز درمیان برداشت سود زده توی این پلتفرم به نظر شما مشکوک نیست>؟!….

2 لایک کرده

من فقط منتظرم که پراپ های درجه یک بیان بالا اسمم میبرم

سرمایه گذار برتر

فنفیکس

تریدرز کامبت

فانددنکست

پراپکو

و…..

بعد ببینم هیچ تریدر عاقلی حاضر زیر قوانین مهمل این پراپ بره یا نه

3 لایک کرده

پراپ پاس جان شما خودشو ناراحت نکن …

دوستان اگه انتقادی هم دارن با سند و مدرک دارن ارائه میدن.

شما هم اگه جانب داری از طرف کسی داری با کمال احترام و دور از هتاکی و بی حرمتی بیان کن با سند و مدرک.

قطعا دوستانی که میان اینجا برای حرفهای قشنگ شما نمیان . میان تا تجربه من و شما رو ببینند و تصمیم بگیرن . همین و بس . پس این همه حرص و جوش نمیخواد گلم .

مواظب خودت باش تو تریدری خودتو درگیر یه شرکت و یه پلتفرم نکن برا روان و جسمت خوب نیست . خیلی از این پدر صلباتیها اسکم شدن و پول امثال من و تو رو هاپولی کردن و یه آبم روش .

3 لایک کرده

آها پس بگو چرا اینقدر داری جلز و ولز میکنی !!! بگو جزو تیمشون هستی و خلاص !!! این باعث نمیشه که چشم روی اشتباهاتشون ببندی و هر انتقادی را با بی ادبی پاسخ بگی ! حرف منم فقط با رابین سود نبوده با تمام این پرپاپی ها و قوانینشون هست که کاملا ضد تریدرها هست و البته در جهت کمک به اونها کار نمیکنند در جهت پر کردن جیبهاشون هست مگر نه اینهمه قوانین سخت گیرانه برای کسانی که اکثرا در بروکرهای فارکس موفق هستند چه دلیلی میتونه داشته باشه !؟؟! لطفا دیگه پاسخی ندید که حوصله جواب دادن به شما را ندارم و دلم نمیخواد بی ادبی کنم و باعث ناراحتی کسی بشم ، اونم که با شما اینقدر بد حرف زدم دلیلش همون پاسخ بی ادبانه شما بود که در ابتدای ورودم به فروم نوشته بودید ! اگر میخواید طرفداری پراپتون کنید لااقل سعی کنید با منتقدین با ادبانه صحبت کنید نه اینجوری مثل آدمای ….

1 لایک کرده

خب بد میگه الان ؟ شما ممکنه سبک تریدت با اینا همخونی نداره . دلیل میشه چون شما نمیتونی دزدن ؟ بعد سرمایه گذار برتر میگه اگر معاملات بازت 2 درصد بیشتر شه قانونش خیلی راحته ؟ یا میگه با لپ تاپ میری با گوشی بری خدافظ من در کامنت ا خوندم که انگار یک سری افراد جهت تخریب صرفا کامنت میزارن . گویا اشتباه نگفتن . از اول داخل همون قانون که اسکیرین گذاشتین گفتن 5 روز درست ثبت کن برداشت بزن این که بقیه بیان بگن یه روز در میون برداشت داشتیم ولی شرکت میگه 5 روز درست باید ثبت کنی شما باید فرد و ببری زیرسوال نه بگی شرکت دزده

همه ی اینا گفتی همه شون تک تک شون شما برو پراپ چک ببین چقدر میگن پول و داستان درست میکنن پرداخت نمیکنن . همون پراپکو با پراپی بودن دقیقا گویا خوده پراپی ه ولی داخل کاغذ کادوی جدید

من به پراپ چک چی کار دارم من و دوستانم از اینا برداشت داشتیم و منم به ترتیب نوشتم بر اساس اعتبار.اجباری برای کسی نیت هرکی از هرجا دوست داره بره چالش بخره اینا صرفا نظر هست