فعلا دو روز چون دو روز هم پلتفرم قطع بود در فاندپلاس باید حداقل ۴۰ روز معاملاتی داشته باشی و حداکثر هم باید در ۱۲۰ روز تقویمی پاس کنی چالش رو. تارگت ۳۵ درصد سود هست. دراودان روزانه ۲ درصد . دراوان کل ۸ درصد ولی این حجم مجاز لات روزانه نداره در چالش فاند رایگانش همه قانونها عین همینه روزی ۲ لات هم حجم مجاز لات داره.
تازه مشکل این هست که نمیشه در بین معامله سئیو سود کرد. استارتژی من روی بستن نصف حجم در یک به یک هست دیروز با حجم یک لات وارد شدم و در یک به یک دیگه نبستم و برگشت ضررم رو زد در چنین جالتی باید دو تا معامله با نصف حجم باز کنیم و یکی رو در یک به یک ببندیم.
من از زمان قطع نت اشتارک فراز رو خریدم به فراز نگا میکنم و در رابین سود ترید میزنم چون تاخیر چارت فراز در یک دقیقه احتمالا چیزی حدود ۱۰ ثانیه هست مطمئن نیستم ولی در رابین سود تاخیر کندل در یک دقیقه چیزی حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه هست ولی ارقام قیمت رابین سود به روزتر از شکل کندلهاش هست. اینا رو میگم تا اگر کسی خواست بتونه بهتر استفاده کنه
من فعلا دارم اون حساب فاند پلاسش رو میزنم سئوی سود در پلتفرمش رو بلد نبودم دو روز روز ی دو تا معامله مجبور شدم بگیرم یکی رو یک به یک تا ببندم بالانسم خورد دوره این فول فاند پلاس ۴۰ روزه هست از هفته بعد همون روزی یک معامله خودم رو میزنم با معیارهای ثابت به غیر از لات و مدت زمان که البته اونها هم معمولا بیشتر زا ۲ لات و بیشتر از نیم ساعت نمیشه در تعداد معاملات در میاد که آیا با روشم میخونه قوانین رابین سود یا نه اگه خوند حساب اصلی بعدی رو با همین روش میزنم
من بعد از چند روز به این نتیجه رسیدم . روی نماد معاملاتی خودم که طلا هست با استراتژی خودم معامله کنم 2 آیتم مجموع و میانگین قدرمطلق برایند رو باهاش اکی کنم . میمونه آیتم های زمان و حجم که اگه واسه اون روز پر نشده بود با یک نماد کم نوسان درستش کنم. البته هنوز اجرایی نکردم تا ببینم نتیجه میده یا نه
طبق قانون بی جهتی که گذاشت و اونم طی کردن 6 پارامتر هستش که باید رباط باشی که بتونی قانون پاس بکنی یا اینکه اصلا نخوان پاس بشی ارزش رایگان بودن و به چشم تمرین میخوره نه پاس کردن دراودان 2 درصد
سلام و درود بر شما دوست عزیز
نیاز به راهکاری نیست، صرفا از شما خواسته شده با یک روتین مشخص، فعالیت کنید.
مثلا روزی شما 50 دلار سود یا ضرر بکنی برای گزینه 6 فرقی نداره چون قدر مطلق هستش.
برای گزینه 5 شما وقتی روزی 2 صدم پوزیشن روی طلا زدی و هر کدوم بهت 25 دلار داده، بهتره روزهای اینده در بازه میانگینی حد پایین و حد بالاش، بمونی و مثلا روزهای بعدی، یک پوزیشنت 100 دلار نباشه
در مورد میانگین حجم هم مثل موارد دیگه هستش
خلاصه از شما خواسته با یک روتین ثابت فعالیت داشته باشید.
البته که اسمش روشه. میانگین و شما میتونی از هر طریقی میانگین رو کم کنی و دست خودته.
شما میتونی مثلا روز اول 1 صدم و روز بعدی 3 صدم بزنی و میانگین میشه 2 و حد پایین میانگین قطعا روز اول رو شاملش میشه و نگرانی نداره اصلا
صرفا شما یه 20 روز ترید کنی، مابقی چیزارو به نظرم آروم آروم متوجه خواهی شد.
موفق باشید رابین-سود