تجربه استفاده از پراپ رابین سود

جک میگی دیگه یک صدم لات یعنی 14هزار پیپ سود برای پاس کردن 2 مرحله خداییش چی میزنی؟؟؟

2 لایک کرده

فک نکنم اصلا بدونی داری در مورد چی حرف میزنی!

1 لایک کرده

مگه حساب 1k هست که با 0.01 لات بخای پاسش کنی. حداقل قبل اینکه بیای اینجا یه همچین حرفی بزنی یخورده تحقیق میکردی ببینی اصن لات چیه :joy: :joy:
انصافا من کاری ندارم دروغ میگی یا راست میگی ولی این حرفی که زدی اصلا منطقی نیست

1 لایک کرده

اگر مبنای محاسبه تون رو XAUUSD در نظر بگیریم با حجم 0.01 لات و کانترکت سایز 100 باید 1400 پیپ سود بگیره (140 دلار تغییر قیمت XAUUSD) توی دو مرحله حسابش

چطور 14000 پیپ فرمودید ؟

تریدرز کامبت این اواخر گیره الکی میداد، اولاش خوب بودا ولی یه مدته بیخوده

حداقل صبر کن جوهر برداشت پنجمت که اول صبح امروز گزارش کردی خشک شه یه روز بگذره بعد برداشت ششم رو بکن تو چش اینو اون … اینجور گشاد گشاد راه رفتن آخر عاقبت نداره

1 لایک کرده

بزرگوارید :heart_eyes:
فرمایشات شمارو کامل و دقیق مطالعه کردم و حق میدم بهت بابت این مسئله که گیج شده باشی.
ولی من واقعا وقتی بار اول رفتم بخش انالیز در داخل حساب رایگان فول فاندم تمام این مواردی که نیاز هست پاس کنم رو متوجه شده بودم و شاید خب همه مثل من نتونن متوجه بشن که حق دارند به هر حال.
بنده جسارتی به شما نکردم بابت نامنظمی. اتفاقا در بی نظمی هم خودش یک نظم خاصی وجود داره و برای من کاملا قابل احترامه.
ولی اصل قضیه این هستش که این پراپ رابین سود، پلن رایگانی رو گذاشته که هر کسی که بخواد، میتونه اول از همه باهاش تمرین کنه و قوانین و شرایط هاشو درک کنه. من خودم هنوز چالش های پولیش رو نگرفتم اتفاقا، به همین دلیل که خودم رو کامل نتونستم با قوانین پراپ این شرکت هماهنگ کنم ولی چیزی هم از دست ندادم، صرفا یه پلن رایگانی بوده، ترید خودمو میکنم، تمرینمم میکنم.

حالا بعضی از دوستان مطمئنم میان بعدش میگن وقتتون با ارزشه و برای زمانی که میزارید ارزش قائل بشید و این داستان ها. یجور حرف میزنن انگار 10 تا کارخانه رو دارن هندل میکنن.

در کل حالا بعدا اگر کسی تونست خودش رو با قوانین این شرکت رابین سود وفق بده و به سود دهی مستمر برسه، بره چالش های دیگه اشو بگیره جایزه اش هم بگیره. به نظرم اصلا کاری به سبک ترید شماهم نداره و خودشون یک سیستمی رو تعبیه کردن و براش پاداش هم گذاشتن. گفتن اقا با این شرایط میتونی، بسم الله. ما که نمیتونیم به دیگران امر و نهی کنیم که. شما که خودت نوشتی 15 سال سابقه داری این مسئله رو خوب درک میکنی قطعا.

مثل این هستش که شما رفتی در شرکتی کار کنی، قوانین شرکت هم همینه. شما مجبوری با همین سیستم بری جلو. اگر نمیتونی خب برو جای دیگه ولی دلیل نمیشه این شرکت دزد باشه. اصلا پراپ ها سیستمشون همینه که اونطوری که خودشون میخوان باید کار کنی تا جایزه اشون رو بگیری و به نظرم همه اشون از دم یک مشکلی دارند. حالا یکی بیشتر و یکی کمتر.

من خودم تقریبا تمام سایت های مختلف پراپ هایی که در همین ایران بروکر بوده رو چک کردم و میتونم بگم همه اشون در مورد ارائه قوانین مشکل داشتند و وقتی بری باهاشون کار کنی متوجه میشی چه خبراس
باز خدایی، خوبی این رابین سود این بود که چالش رایگانه رو گذاشته که شما یه تمرین بکنی و بفهمی چطوریاس بعد بخری، بقیه شرکت ها که تا پول ندی کاری نمیتونی بکنی.

حالا ما اینهارو به شما گفتیم، باز این وسط یه عده که اصلا معلوم نیست فازشون چیه و دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلودن، میان میگن فلانی دزده و اون یکی کلاهبرداره و … . کلا هم تو این تاپیک خوابیدن و دنبال کوبیدن ، توهین و تخریب های مسخره هستند.

در آخر بنده از هر پراپی که چالش رایگان داشته باشه حمایت میکنم و این نظر بنده هستش و واقعا تا الان بدی از این شرکت ندیدم اقای شهنی و امیدوارم پراپ های دیگه مثل رابین سود این نوع چالش های رایگان را راه اندازی کنند تا تریدرها بیشتر با قوانین شرکت ها آشنا بشن.

باز اگر بنده جسارتی کرده بودم از شما عذر میخوام رضاجان :folded_hands::heart:

رابین-سود

1 لایک کرده

پنل انالیز و معاملات موجوده اگر خواستید پیام بدید بفرستم خدمتتون

فقط حرف منطقی و با سند و مدرک جناب محمدی

3 لایک کرده

حساب 10کا هست سرکار خانم. اصلا هم مشخص نیست شماها از یک تیم نیستید که اینجوری پشت هم در میاین.سوتی میدین دیگه عب نداره

80% داخل 4 روز؟!!! شما که انقدر خفنی پراپ های ایرانی رو ول کن برو رابینز کاپ رو ببر خوب

شما اصلا حرف منطقی بلد نیستی بزنی پس بهتره حرف نزنی کلا

این مبلغ برداشت ها همه مثل شما مرفه نیستن اقا رضا من چاله چوله های زیادی دارم ک مهم تر از کیبوردن

تا دیروز من پشتیبان رابین سود بودم حالا ک تو دهنی خوردید به کیبورد گیر دادید عجب موجوداتی هستید

4 لایک کرده

سلام به همه یک سوال که خیلی ذهنمو درگیر کرده رو گفتم اینجا بگم که شاید حل بشه میخواستم بدونم چطوری میتونم تشخیص بدم یک اسپیاک در یک تریدینگ رنج چه موقع مگنته و قراره هنوز تریدینگ رنج باشه و کی خارج از تریدینگ میشه؟!

ولشون کن اینا جمع شدن اینجا که فقط بگن رابین سود بده و داستان بسازن واسه خودشون و عشق حال کنن
چهارتا عکس از پنل انالیز میدن و میان غر میزنن ولی اصلا معنی یه سری کلمات مثل میانگین رو متوجه نمیشن.
البته متوجه میشن ولی خب خودشونو زدن کوچه علی چپ
الان شما بیای 6 تا برداشتت رو هم عکس بدی، میگن فوتوشاپه
فقط میخوان حرف بزنن، نه اینکه پولشون تو این چیزاس، مجبورن خلاصه :rofl: :rofl: :rofl:
رابین-سود

1 لایک کرده

دوست عزیز فکر کنم منظورتون اون اسپایکی هست که میخواد محدوده تردینگ رنج بشکنه درسته ؟ من اکثرا دیدم با ضربه سوم هست که سقف یا کف محدوده تردینگ رنج شکسته میشه خیلی خیلی کم دیدم که با دو ضرب اونو بشکنه ، پس مسئله زمان نیست موقعیت و تعداد حمله هست ، حالا شایدم اشتباه میکنم اگر درست نیست بگید تا تصحیحش کنم ، خیلی خوبه که به این مسائل فکر میکنی ، اکثرا وقتی نتیجه میگیرید و سیستم میسازید که خلاف افکار دیگران بازار نگاه کنید

1 لایک کرده

پشتیبان که هستی

نوچه که هستی

ثابت هم شده

چرا مغزت مثل ماهیه؟

هی زشتت میکنن هی پر رو تر میشی؟

تو اگه میخواستی چیزی ثابت کنی دو هفته وقت داشتی

خیلی هم راحت بود

تو دهنی فرضی شما هم بنظر مثل گنده گویی های ترامپه

چرت میگی، بعد شاکی میشی چرا کسی باور نمیکنه

حیف وقت که با تو ی پخ مه چت کردم

حداقل یچیزی اگر از ترید میدونستی باز میگفتم خداروشکر اما الان فهمیدم از ترید هم چیزی نمیدونی

دیگه این بحث ها اینقدر خنده دار شده که میل به ادامش وجود نداره

این که جواب ندی هی تاپیک جدید بزنی که گند گاری تو بپوشونه که نشد جواب

میترسم یخورده دیگه ما ادامه بدیم فردا خبر خودک شیت بیاد ، دلمون سوخت امروزو نخواستیم جوابت بدیم اما ادم پرو واقعا نباید جوابش بدی خودش خودشو زشت میکنه، اینم آخرین پیام من به تو و بقیه جوجه های رابین سوده

امروز دیدم که رابین سود تو قسمت درخواست های سامانه پگاه کامل و شفاف اطلاعات برداشت و پاس ها ی فروردین رو گذاشته

ماشالا سواد تئوری زیاد دارین ها اما با این محاسبتون ادم رو به شک میندازین خوبه به پیپت حساب نکردم و گرنه باید کلی هم راجب اینکه پیپ چیه پیپت چیه قانعتون میکردم

منطق پارامتر های ارزیابی پراپ رابین سود احمقانه ترین مدلی که دیدم
عملا داره میگن آقا خودتو جرررم بدی نمیزارم پراپ رو پاس کنی

1 لایک کرده

منطق هیچ شرکت پراپی به نظرم عقلانی نیست :joy:
طرف باید خیلی شوت باشه که شرایط رو طوری بچینه که ما بخوایم پول بگیریم ازشون
پنیر مفتی روی تله موشه خلاصه
من خودم جز چالش فول فاندش، چیزی دیگه نمیگیرم. اینم اگر موفق شدم میرم پولیش رو میگیرم ازشون. بالاخره هزارتاس جایزه چالش رایگانش. ارزش داره واسه تفریحی هم شده برم هی اکانت بگیرم.
پراپکو هم مسابقه رایگان گذاشته، وقت بشه به اونم سر میزنم
بازم نشد میرم سرمایه گذار برتر اکانت پولی میگیرم یا میرم همون پول رو حساب میکرو باز میکنم ولی پول به هر جایی نمیدم مگه اینکه مطمئن بشم ازشون.
#سرمایه‌گذار-برتر
رابین-سود
پراپکو

1 لایک کرده