فول فاندش خوبه
میتونی منظم و با قوانین از پیش تعیین شده ترید کردن رو تمرین کنی
حالا این فول فاند پلاس هم دیدم که گذاشتن ولی خب من ترجیحم اینه رایگانه رو اول از پسش بربیام بعدش برم سراغ پولی ها
از ادبیاتت مشخصه واقعا کی احمقه
![]()
اینجا جایی هستش که مردم نظرشو رو میدن نه اینکه بی احترامی کنن
تو اصلا نمیتونی یه چیز ساده رو که این سایت محلی برای تبادل اطلاعات هستش رو درک کنی، بعد داری یه عده دیگه رو زیر سوال میبری؟
کاری به رابین و چیزای دیگه هم ندارم ولی روی خودت کار کن
درود بر تو دوست عزیز
ببخشید قصد جسارت ندارم ولی فکر کنم شما درکت از پراپ و شرکت های پراپی رو خوب متوجه نشدی
اگر پراپی قوانین خودش رو نداشته باشه که همه میرن زرتی حساب میخرن و پول پارو میکنن
بروکرش با اون عظمت میاد کندل سازی میکنه که شما کال بشی بعد تو توقع داری اینا قوانین ساده بزارن که همه پاس بشن؟
ترید کردن نیاز به نظم و قوانین داره که قطعا خودت آگاهی
طرف خیلی باید احمق باشه بخواد پول و حساب ریلش رو بده دست شما بعد یک روز معامله کردن و سود گرفتن. بچه دو ساله هم میتونه یه دکمه بای و سل رو بزنه و یه سودی رو روزانه بگیره. بعدش باید بهش بگیم تریدر و بگی افرین بیا اینم حساب ریل برو گند بزن بهش؟؟؟
اتفاقا قوانینش رو اگر درک درست از ترید داشته باشی، متوجه میشی که همه این شرکت ها(به خصوص همین رابین سود) دنبال کسانی هستش که بتونن واقعا تریدر باشند و یک نظم معاملاتی با سود دهی مستمر داشته باشن تا بعدش بیان مالشون رو در اختیارت بزارن
متاسفم ولی به نظرم اشتباهه خودت بوده که نتونستی درک کنی خواسته پراپ ها و قوانینش چیه
شما خیلی محترمی پس منم در کمال احترام پاسخ میدم.
من هیچ وقت نگفتم این شرکت مشکل داره گفتم من نتونستم درکی از قوانینشون داشته باشم.
در مورد معامله گری و پراپ هم به اندازه کافی بنده هم سوابق اکادمیک دارم هم تجربه سالیان دراز در این زمینه.
قوانین باید شفاف باشه و هر پراپی این اختیار رو داره هر قانونی میخواد بزاره و هیچ کس هم مجبور نیست که ازش چالش تهیه کنه .قوانین رو مطالعه میکنیم و اگر با استراتژی معاملاتی ما همخونی داشت پراپ رو تهیه میکنی.
در مورد رابین سود تمام حرف من شفاف نبودن قوانین هست.عزیزم من طی 4 روز 80درصد سود رو گرفتم توی سه روز اول 2روز معاملاتی از من قبول کردن.روز سوم من سویینگ ترید کردم . زمان زیادی برد روز چهارم معاملاتم 1 ساعت زمان برد.
با این حال من هر روز با ریسک نهایت 1.5درصدی روزی 1.5 تا 2 درصد گرفتم.
در انتهای روز چهارم از من 1روز قبول کردن به عنوان روز معاملاتی.
ببین عزیزم شما درست میگی هر شرکی هر قانونی بخواد میزاره اما منی که 15 سال هست کارم اینه نمیزارم همچین قوانین غیر شفافی توی پای بقیه بره که.
نظم معاملاتی این نیست که شما توی یه رنج مشخص لات سایز داشته باشی و توی یه رنج زمانی مشخص ببندی معاملات رو.حد بالا و حد پایین مفهوم دیگه ای نمیده غیر از این.
یه معامله ریسکش به شدت پاییین هست من با 1لات وارد میشم یه معامله پرریسک هست من با 0.1 وارد میشم اونوقت این دلیل نامنظم بودنه؟
یه روز بازار اسکلپ میده یه روز سویینگ میزنی یه روز دی ترید میکنی اونوقت این یعنی من نامنظمم؟
این یه موورد هست حالا بیا اینو در 6 مورد تعمیم بده این قوانین مسخره کردن تریدر هست
مثلا من یه معالمه باز کردم روز دوم، چند ساعت طول کشید به تی پی برسه، بخاطر همین میانگین و مجموع زمان رفته بالا
حالا یه روز دیگه معاملاتم سریع به تی پی رسیده، این آیتم روزانه پاس نشده!!![]()
اینا همش مکتوبم هست
وگرنه پشتبانیش بد نبوده و دو سه بار معاملات باگ خورده، خودشون درست کردن
سلام رضا جان .. خودتو اذیت نکن اونی که باید بفهمه فهمیده . بزار این دوستان شیرین شکن هم مشغول کار خودشون باشن انشا اللله با 270 درصد سود توی یه سال معاملاتی نیاز 7 درصدی رابین دزد رو برطرف کنن و پول پارو کنن
دوست من انقدر خودتو درگیر این ستون ا نکن بحث اینه که اگر سعی کنی صبور باشی و یه شبه نخوایی پاس بشی اصلا متوجه این قوانین نمیشی . این قانون رو چون خیلی ا ندارن و تازه س خیلی دارین سخت میگیرن شما 15 روز ترید کن ناخودگاه خودتم نخوایی 5 روزت در هر ستون ابی درمیاد
کلا داداش 2 روز معامله کردی بعد به دیگران میگی دزد؟
خب تو که میخوای دیگران رو دزد نشون بدی، یکم هنر به خرج بده برو یه حساب بیار بگو 1 ماهه کار کرده و پولشو ندادن، این چیه اخه. چیزی که مفته رو رفتی توش حساب باز کردی بعد کیلویی پوزیشن میزنی و دیگران رو دزد میکنی
![]()
![]()
![]()
نه موتورزا جان گل پسرم …
بحث بزرگان بر سر یه چیز دیگه ست ظاهرا در مخیله ت نگنجیده !
بحث روز کاریه گل پسرم نه یکی دو تا ترید
متاسفانه هرچی منقدان رابین سود با منطق دلیل میارن (بجز عده ای)
با هر کدوم صحبت میکنی به پیام دوم نرسیده میگه : من پول پارو کردم من ترید زدم من پاس کردم من خدام من …، وقتی خیلی ساده یه ایراد ازشون مییگیری و جواب میخواهی ازشون شروع میکنن توهین شخصی کردن فقط لازمه ببینی این افراد در مورد چیا پیام دادن، یه کلیک کن بزن رو فعالیت شون از همون اول فقط نشستند به به چه چه از رابین سود یه کلمه بگی پراپ یهو همشون میان میگن رابین سود وصله من ترید میزنم از وقتی با رابین سود کار میکنم رشد موهام چند برابر شده دیگه مورد ترید از ضرر نمیترسم چون رابین سود منتور داره ![]()
خلاصه حرفای من بزنید رو” فعالیت من” قشنگ مشخصه چی نوشتم
اینجا هم دوستان بجای جواب دادن باز نشستند داستان تعریف کردن
میخواد پنل فبریکتشو باور کنیم، همزمان یه دمو ایپلنت بزنه ، مرسی ![]()
تو صنعتی که اتوماتیک 80 90 درصد رد میشن، رابین سود دنبال چیه؟
هر کی فولفاندو دید شد دوست رابین سود اگر ازشون بگیری کسی اصلا نمیدونه رابین سود چیه؟
بنظر میاد داریم با تریدر های تفننی صحبت میکنیم
نت وصل شد برید ببینید اینستا
_fx.mmcapital
این
مشکلو خوندید؟ شک بر انگیز نبود؟ سلول های مغزتون را نیافتاد؟
همین که تو مخیله خودت گنجیده که عکس مسخره میزاری و دیگران دزد میکنی واسه من یکی کافیه ![]()
یه چیزی هست به اسم میانگین، فکر نکنم درکش برای شما که اینقدر قشنگ صحبت میکنی سخت باشه. میانگین مهمه عزیزم
قانون هم همینه که هست، نمیتونی بیخیالش باش و برو جای دیگه عشق کنی
کجا برم اینجا که خوبه ..![]()
دارم عشق میکنم با یه مشت قشنگ ![]()
اینقدر داداش تو با منطق و درست حسابی صحبت کردی و ادبیاتت فوق العاده بودش که اشک تو چشمان من داره همینطوری سرازیر میشه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اونی که به نظرم داره خودش رو جر میده تویی که معلومه زاویه داری با این رابین سود بدبخت.
ایرادی هم نداره، خودت رو همینطوری بکش که خرابش کنی و شب تا صبح تو همین تاپیک بخواب و گریه کن ![]()
خداروشکر اونایی که عقل و سواد دارن، میرن تست میکنن و بعد دو دوتا چهارتا میکنن و میفهمن کدوم پراپ خوبه و کدوم پراپ بده.
اتفاقا در مورد همین فول فاند هم که گفتی باید بگم فول فاند رایگانه و میزاره قوانین رو بفهمی بعد خرید کنی ولی خب تو که کلا فازت مشخصه، نیاز نداری بهش پس همینجا بمون و گریه زاری کن که رابین بده ![]()
چشمات قشنگ میبینه سامی جون ![]()
جون دلمی گلم …فدات😘
دوست گران قدرم …
وقت هر انسانی ارزش منده بخصوص اگه کارش ترید باشه . ترید سخت ترین کار دنیاست از نظر فشار روانی و روحی این پراپها برای چپاول اومدن و دارن از این موقعیتی که ایرانی بیچاره درش گرفتار شده ، کمال استفاده رو میبرن…
به شخصه برای خودم متاسفم که در این برهه مکانی و زمانی مجبوریم دم به هر تله ای بدیم شاید این یکی راست باشه ..
والا ما هرچی میگیم این دوستانی که کامنت برندینگ میکنن حرف خودشون رو میزنن این عکس میخ آخر به تابوت قوانین رابین سود هست.در ضمن شرکت هر قانونی دلش بخاد میتونه بزاره بله اما من این همه دارم فریاد میزنم که بگم این قوانین مخالف ماهیت بازار و معامله گری هست.
توی عکس زیر 10 روز معاملاتی هست که هر روز 80 90 دلار برایند داشته یه روز که حساب 4 درصد رفت تو ضرر مجبور شدم بشینم تا ببینم موقعیت میده که ضرر رو جبران کنم 6درصد سود کردم که شد 2درصد سود.حالا کل روزهای معاملاتی رو رد کرده این شامل حال زمان هم میشه.
حالا یکی اومده میگه 20 روز معامله کن 5روزش اوکی میشه …چی میگین از فضا اومدین؟؟؟سر 5 روزش هم بحث هست اونوقت 20 روزززز چی میزنید؟؟؟
توی عکس زمان شما اگر معاملاتتون زیر 1 ساعت یا بالا 1.30 باشه هیچ کدوم قبول نمیشه خداییش تایم معاملات دست تریدر هست که بخواد حد بزاره براش؟؟؟برای همین هست که میگیم این پراپ این کاره نیست
وقت ما ارزشمنده ولی واقعا دلیل نمیشه با عجول بودن همه چی و خراب کنیم همه ی افرادی که پراپ از دست میدن عجله دارن . واقعا اگر همه ش به 5 روزه پاس کردن فکر نکنی اصلا متوجه وجود اون نمودار ا نمیشه این شرکت پرداخت سود داره فعلا و بنظرم می ارزه با کمی صبوری برای سود بتونیم ترید کنیم و پولمونو بگیریم
خب جسارتا این و شما نشون سرمایه گذار هم بدی قبول نمیکنه با شما کار کنه دوست عزیزم یه روز شما نزدیک 400 دلار سود کردی بعد دیگه حتی سود و ضررت به 80 م نرسیده . خب شما خودت باشی یکی این استیتمنت و بهت نشون بده سرمایه میدی برات کار کنه ؟ یه کم انصاف داشته باشیم واقعا
ولشون کن اینها نمیف همن
با دشمنت هم حرف بزنی بعد چند روز میفهمه اما امان از ادم ن فهم
شایدم نوچه بودن خوب ساخته
کل این چیزی که میخوان ثابت کنند روز معاملاتیه مگه نه؟
چرا ؟ مثل ادم یچیزی نمیزارن که با ماهیت بازار در تضاد نباشه؟
هر کیم اومد از رابین سود حمایت کرد یه پنل فیک و یه جمله شعر از سعدی گفت شروع کرد خزعبلات گفتن حتی یکیشون جرئت نمیکنه ثابت کنه، فقط تایپ میکنن
تا موقیعت سخت میشه شروع میکنن مسخره کردن
رابین سود اگه اعتباری هم داشت تو این چند هفته از دست داد