تجربه استفاده از پراپ رابین سود

دوستان از آنجایی که جواب ابلهان خاموشی ه من دیگه جواب این افرادی که یک جمع و تفریق ساده رو بلد نیستن میگن معامله به نمودار نمی‌خونه رو نمی‌دم . لذا این افراد اصلا سواد و درکی از معامله ندارن و ارزش بحث هم ندارن صرفا به عده افرادی هستند که دزدی راه انداختند بقیه پراپ ا رو میکوبن یه دزد رو شاخ میکنن بعد که ملت رفتن سوی اون پراپ جمع میکنن می‌ره . این شرکت پلتفرمش یک باگ هایی داره و اینو خودشون قبول داشتند من که برای گلایه زنگ زدم و گفتن رفع میشه من فعلا از چارت فراز استفاده میکنم ولی مارکت واچ چون خوب کار می‌کنه مشکلی برای ترید نداره میتونید تا بر طرف کنند روی فراز تحلیل کنید و معامله رو باز کنید روی پلتفرم اینا . من این چالش و که عکس گذاشتم با همین روش دارم پیش میبرم . یه باگ دیگه دارن که خطوط ترید معلوم نیست که گفتن بر طرف میشه . این شرکت سود هارو میده دوستان و من از اینجا برداشت داشتم . زیر بقیه پراپ ا که این احمق ا دارن به دروغ میکوبن هم کامنت می‌زارم و تجربه مو میگم . خلاصه به حرف ه این شیادا توجه نکنید خودتون تا تجربه نداشتید توجه نکنید این ا صرفا پول میگیرن بقیه رو بکوبند و دزد ه بزرگ و دارن میارن بالا که چند وقت دیگه گندش در میاد پول مردم و ور داشته رفته . در کل این پراپ ضعف هایی داره ولی سود و پرداخت می‌کنه و افراد پاسخگو داره تلفن بزنید حتما پیگیری کارتون رو بکنید تا رفع کنن .

4 لایک کرده

خخخخ چی میگی برای خودت ! وقت با ارزش ما رو نگیر ! :rofl: :rofl: :rofl:

کارت با فتوشاپ خوبه ادامه بده :rofl: :rofl: :rofl: البته یک اشکالی داره بیا التماس کن شاید یادت دادم

همه دزد نیستن ولی تو خیلی مشکوک میزنی ! اینقدر تبلیغ رابین سود دزد نکن این پولها خوردن نداره ! بیا فارکس التماس کن شاید دلم سوخت یادت دادم با پول دانشت کار کن نه این کثیف کاری ها !

:heart_eyes: :star_struck: داداااااااش خیلی کارت درسته مشتی ایول داری :clap: :raising_hands: :people_hugging:

1 لایک کرده

آخه همه اینو میدونند که هر دو دراودان وجود داره ولی در هر تامین سرمایه و بروکری که دزد نباشه مبنای کار درآودان کل هست نه روزانه ! اینکارو انجام میدن که اگر بار اول اشتباه کردی و حد ضرر روزانه ات زده شد فردای اون روز بتونی جبران کنی !

ببخشید این حرفو از کجات اوردی؟؟؟

من تو سرمایه گذار برتر 2 تا اکانت با درادان روزانه از دست دادم پنل هم موجوده

شما هر پراپی رو بگیری درادان روزانت بخوره اکانت فیل شده مگ اینکه معاملاتتو قبل از این که درادان روزانت بخوره ببندی اگر این موضوع اشتباهه اساتید بیان بگن ما یه چیزی یاد بگیریم

مشخصه اصلا با هیچ پراپی کار نکردی صرفا فقط خوندی یه چیزی

3 لایک کرده

اول گفتی نمودار بزار .نمودار گذاشتم میگی تریداتو بزار . تریدامو میزارم میگی فتوشاپه ؟ شما خب ترید و بزار کنار عزیزم . من بیام 200 تا ترید و فتوشاپ و کنم که مثلا به تو ادم ه بی سواد ثابت کنم اخه
ببنید دوستان شما از همین جا متوجه بشید این افراد سواد ترید ندارن و هر جا حساب از دست میدن میگن دزدن . اول که گفتند ستون اصلاااا به همه نمودار نمیخوره . بعد الان میگن نه ترید ااا فتوشاپ ه .

1 لایک کرده

همین دیگه

باز نشستی گفتی بقیه چیزی نمیدونن

ای بابا

اینقدر تند میری نخوری تو دیوار

روز دوم حجم لات بیشتری از روز اول زدی چرا داخل پنل برعکسه؟

کسی نگفت شما فتوشاپ زدی باز بشین از اول بخون دوباره دنده عوض کن

ادعا هم داری گفتم چیکار کنی

اون همه توضیح و دلیل نخوندی و جواب ندادی نشستی توهین کردن؟

این دوستمونم یخورده پرته در مورد درادون روزانه زیاد جدی نگیر

کسی که هم استاپ 30 پیپی میخوره هم 1000 پیپی نباید اینجا بشینه ادعا ترید کنه (پنل شما در برابر اون جوکه)

ادعایی داری؟ نوشتم چه کنی وگرنه خیر پیش

متاسفانه هرکی از رابین سود طرفداری میکنه کل پیاماش دقیقا همینه (رابین سود ، پنل، پلتفرم)

دوستان به این چرت و پرت ا اصلا توجه نکنید از هر جا چالش می‌خرید درادون روزانه داره و اگر تاچ شه حسابتون فیلد ه . ۵ درصد درادون روزانه میزارن بعد می‌خوام ارفاق کنن به تو الکی گذاشتن ؟ عاشق ه چشم و ابروی تو ان پراپ ا آخه درادون بزارن بعد تاچ کنی بگم ارفاق میکنیم

1 لایک کرده

دقیقا منم ۵ روزه مقدار عددی چالش رو پاس کردم

ولی سه روز همینجوری الکی ترید میزنم، تا پارامتر زمان ترید پاس شه!

2 لایک کرده

پراپ خیلی خوبی هستن سودا رو قبلا ریالی میدادن کاش الانم درگاه ریالی رو باز کنن با ولت نوبیتکس که فرستادم براشون واریز کردن جمعه . چارت پنلشون یه مقدار کنده من یک ربع کار میکنم تا الان مشکلی نبوده ولی یه دقیقه سخت میشه . نمایشگاه تراکنش بودن تیمشون و از نزدیک دیدم . یه مورد هم هفته ی پیش اتفاق افتاد قطع شدن من استاپ نزاشته بودم درادون خورد حساب مو دادن ضررم هم صفر شد جمعه برداشت داشتم . یکم تاخیر چارت ازاره وگرنه عالی ن و سودمو اول صبح ه جمعه دادن

1 لایک کرده

خب اگه درک شما و سطح دانش شما اینه که یه تریدر فقط باید تو یه تایم کار کنه و همیشه اسکلپ کنه هیچ وقت بلند مدت کار کنه و میایی استاپ ۳۰ و استاپ ۱۰۰ و مقایسه می‌کنه بحث کردن بی فایده س

اون اعداد ه لات م که نمیخوره اگه دقت کنی ضرر معامله زیاده علت هم اینه که اعلام کردن اختلال دارن و بعد از وصل شدن

معامله کلا برای من خنثی شده به پشتیبانی که گفتم در آن تاریخ به همین علت هم ضررش و کم کردن و هم لات و ساعت و همه چی بی اثر شد .

1 لایک کرده

در ادامه دوستان این چند تا آدم و شما چک کنید زیره همه پراپ ا همین ا رو دارن میگن عروس بلد نیست برقصه میگه اتاق کج ه

2 لایک کرده

تعداد معاملات و بشمار توی عکس از ۶۴ تا معامله س ولی اینجا ۶۱ معامله س . و ۳ تا از معاملاتم که قطعی باعث ضرر سنگین شد بهم و برام بی اثر کردن .

بعد شما ها بیایین بگین این پراپ که روی یه اکانت ۳۵۰ هزار تومنی که اصلا معلوم نیست پاس کنم یا نه همچین همکاری ای با تریدر می‌کنه کلاهبرداره که افکار و عمومی خراب کنید دوباره دزده بزرگ هم گنده کنید پول ه مردم و جمع کنید برید

اینم پیام من به پشتیبانی راجب همون خطا و همون معاملات که به دلیل خطایی که از سمت شرکت شون بود برام بررسی کردم و معاملات و خنثی کردن تاریخ م داره مشخص و واضح

باز الان بیایین بگین فتوشاپ ه :rofl:

1 لایک کرده

خیلی عالین پرداخت سود به موقع اگر تریدری واقعا قوانینشون اذیتت نمیکنه من اصلا نگاه نمیکنم جدولا رو ولی چون سبک ترید مشخص دارم خودش خودکار تایید میشه

1 لایک کرده

اره راست میگه برای منم هفته ی پیش قطع شدن درادون خوردم با اینکه من باید استاپ و تی پی میزاشتم نزاشته بودم حل کردن تازه ریلم من . کاش فقط پرداخت ریالی و پشتیبانی 24 ساعته رو اوکی کنن

1 لایک کرده

چرا حرف میزاری تو دهن من؟

من کی اینو گفتم

اصلا پیام اولو خوندی؟

کی گیر داده به همچین چیزی، پنلت به تریدات نمیخورد تقصیر منه؟

پیام ها رو نمیخونی تخته گاز میری

خدایی ولمون کن

بیستا موضوع رو نادیده گرفتی داخل این تاپیک چسبیدی به اون درادون روزانه

خیر پیش

رابین سودم هنوز راه زیادی داره بفهمه چیکارس با این نوچه هاش

بار اخرت باشه حرف تو دهن کسی میزاری ، مثل بچه ادم بشین بخون ، ادعا داری؟ ثابت کن، راهشو گفتم

سلام و درود به همه عزیزان
من پیام هارو خوندم و واقعا یه سری چیزا رو نفهمیدم و حس میکنم کلا جانب دارانه دارید حرف میزنید و صرفا میخواید بگید رابین بده. در صورتی که فکر کنم اصلا یه عده اتون حساب واقعی هم نداشته باشید.
به نظرم یکم انصاف داشته باشید جای دوری نمیره.
زود قضاوت کردن کار درستی نیست.
من خودم تا حالا پراپ پولی از این رابین سود تهیه نکردم و در مورد اینکه مثلا میگید پول مارو خوردن نظری نمیدم که البته بازم بعید بدونم واقعا همچین چیزی باشه.
ولی در مورد یه سری چیزا دیگه دارید خدایی بی انصافی میکنید و حد مرزی رو رعایت نمیکنید.
عزیزان نت ملی هستش و دسترسی فقط فقط 1 درصد هست.
این پلتفرم تازه راه افتاده و فکر کنم دو سه ماه هم نشده باشه اصلا و در شرایطی شروع کرده به فعالیتش که بدترین شرایط اینترنت در کشور حاکم بوده. اینا هم که از کره ماه نیومدن و اینترنتشون مثل ما بوده ولی به هر طریقی که شد، دیتاها و مشکلات پلتفرم رو آروم آروم حل کردن و سایت رو فعال نگه داشتن.
مشکل به نظرم خود ما هستیم چون اگر پلتفرم رو فعال نمیکردن، میومدیم میگفتیم اینا مارو سرکار گذاشتن و پلتفرم چی شد و تکلیف حسابمون چی میشه و ….
پلتفرم را راه انداختن، باز میگیم چرا اینش خوب کار نمیکنه و دارن باز دزدی میکنن و کلاهبردارن
دوباره باز مشکلات درست بشه، بازم یه چیزی دیگه از توش در میارید و میخواید فقط تخریب کنید.
به نظرم زشته کارتون.
ایرادی نداره نقد کنید ولی لطفا بیاید قضاوت نکنیم حداقل زود همه دیگه رو دزد نکنیم.

در مورد پلتفرمشون هم بنده واقعا نظرم این هستش که یک گام بلندی برای خودکفایی خودشون برداشتن و قابل تحسین هستش ولی جا برای بهتر شدن خیلی داره و خودم خیلی نقد کردم و نکات مختلفی رو به پشتیبانیشون اطلاع دادم و بهتره به جای اینکه اینقدر سریع تخریب کنیم، به این توجه کنیم که این مشکلات برای یک پلتفرم داخلی تو این شرایط کشور یک امر طبیعی هستش و انتظار تریدینگ ویو با فول امکانات نباید در همان شروع کار داشته باشید. اگر کار ساده ای بود الان یک عالمه پلتفرم داخلی وجود داشت.

5 لایک کرده

چه این پراپ چه صد تای دیگه شما رو اینجا ریختن راجب همه پراپ ا همین حرفهای مفت و دارین میزنید بقیه رو جلو مردم خراب کنید پول میگیرید اصلی و میارید بالا بعد دزدی کنید برید

به تو امثال تو که فرق سل و بای و نمی‌دونید پول میگیرید بقیه رو خراب کنید و دزدی کنید برید

احتیاج نیست چیزی ثابت کنم
همه رو فرستادم همه شم مشخص ه که تو ۲۰ روز میشه ۱۰ تا روز آبی داشته باشی . درادون روزانه بخوری تموم ه حساب و…..

هر کسی یکبار اسم ه ترید و شنیده باشه هدف شما مشخص ه براش

2 لایک کرده