تجربه استفاده از پراپ رابین سود

یعنی از این کلاهی که سرت گذاشتن راضی هستی دوست خوبم ؟! اسکرین زیبایی فرستادی تمام اون روزهایی که فکر کردی سود کردی اما پلتفرم فوق پیشرفته قرمزش کرده به حساب نمیاد .. امیدوارم به تنظیماتت دست نزنی و همین جور ادامه بدی جناب ترررریدر برتر

1 لایک کرده

شما متن منو بخون گفتم اتفاقا تمام روزایی که درست ترید نکردم قرمزه چالشش 120 روز تایم داره 23روزه شروع کرم 10 روزم اکثرا ابی ه تو هر کدوم . تو 120 روز م قطعا 40 تا ابی میتونم بگیرم کلاه اینه که من 3000 دلار سرمایه گذار برتر سود کردم یه ویندوز عوض کردم گفتن سال پییییییییش تو دستگاه ت فلان جور بوده پولمو خوردن من برای اکانت 350 پول دادم با کد تخفیف قبلا هم با این قانونش تا دم پاس فول فاند رفتم 40 روووووز قبول شدم تارگت کم داشتم هیجانی زدم پاس شه درادون خوردم کاری که همه میکنن یه شبه میخوان سود کنن پول درادن . من با شرکت های زیادی کار کردم این شرکت باگ داره توی پلتفرم مثلا معامله خطاش نمیفته ولی دیگه ملت ترید بلد نیستن میگن خط نداره ما رد شدیم و من نمیفهمم

3 لایک کرده

موفق باشی دوست من .. مطمئن باش یه روزی همین بلا رو هم سر تو میارن . دیر و زود داره …..

من دوستانه میگم بهت بیشتر از ترید کردن اموزش ببینید دنبال بهانه نباشید چه اینجا چه صد جای دیگه . موفق باشی شما هم

3 لایک کرده

پنل با تریدها هماهنگ نیست

ترید ها رو دیدم خیلی متفاوت از هم بود انگار سبک نداره

چنان با سرعت اومدی گفتی و دوختی ادم تعجب میکنه

اگر اینطوری میزنی و رابین سود جوابه که خیر پیش

اگر می خوایی خودتو ثابت کنی لطفا ادامه همین تریداتو داخل یه بروکر دیگه هم بزن

حتی دمو هم قبوله

به اون یکی هم که ادعا میکرد گفتم

پلتفرم رابین سود رگوله نیست و اعتمادی نمیشه بهش کرد (بخونید :backhand_index_pointing_down: )

فاز نصیحت هم لطفا برندارید

همین کامیونتی پر از ادم شیاده و نیازی نیست کسی به شما و من اعتماد کنه

تا الان هر کس از رابین سود طرفداری کرده تو زرد از اب در اومده

کسی هم میخواد خودشو ثابت کنه ایپلنت الان نت ملی کار میکنه

همون تریدایی که رو پلتفرم رابینسود میزنه اونجا هم بزنه

دمو هم قبوله

پنل هایی که تا الان فرستادند یکی از یکی فبریکیت تر و الکی تر بوده

بازم میگم : پاس کردن چالش ملاک نیست ، چون شدنیه سوال اینه چرا؟ من حداقل 10 دوره خارجی ترجمه کردم و تمام سبک ها رو دیدم ، هیچ تریدر خوبی اینجوری ترید نمیزنه

و اکثرا با این معیار ها تریداشون در نمیاد

متاسفانه افرادی که از رابین سود صحبت میکنن در اینجا انگار از چیز دیگه ای حرف نمیزنن و فقط لازمه

اسم پراپ شنیده بشه یهو سرشون بالا میاد و میشنن به به چه چه

شده روتین

4 لایک کرده

آقا شما احیانا از قوانین کپی ترید فاندد خبر دارین؟

دو تا از حساب هام رو به خاطر اوپن داوجنز زدن پروند. ولی بعضا شنیدم اوپن نزدک مشکلی نداره، می خواستم بدونم شما چیزی می دونید با شنیدید احیانا ؟

1 لایک کرده

من طلا و گاهی eurusd ترید میکنم
ازترید داوجنوز و کلا سهام ها خبر ندارم
نمیدونم فاندد نکست در موردشون قوانین خاصی داره یا نه

2 لایک کرده

آهان، خیلی ممنون، موفق باشید :folded_hands:t2:

2 لایک کرده

چی میگی پنل با ترید نمی‌خونه چی ه

حرف بیخود چرا میزنی بشین لات ا رو که راحت تره حساب کن ببین میخونه یا نمی‌خونه . تو ریاضی ساده رو نمیتونی حساب کنی میگی پنل نمی‌خونه بعد راجب ترید حرف میزنی آخه

2 لایک کرده

داداش انگار خیلی از ماجرا پرتی !!! برو کمی اموزش ببین !!! لااقل آبرو تریدرها را حفظ کنی !!! به نفع حقه بازها کار نکن این پولها خوردن نداره !

اول خودت باید اموزش ببینی بعدا بقیه را توصیه به آموزش دیدن کنی ! اینکه مشخصه اینقدر ناآگاهی که داری از یک پراپ دزد حمایت میکنی!

دقیقا ااااا شماها همونایی هستید که اوج پراپی میومدین تبلیغشو میکردین عالی ه پول و ریخته فلان ه. . یک ماه بعد جمع کرد رفت
الانم همین هم دیگه ریختین اینجا ۳ . ۴ پراپی که پول میدن و دارید میکوبید باز دزده بزرگ که دارید تبلیغشو میکنید بزن ه به جیب بره

1 لایک کرده

اولیش هم خودت هستی !!! تو اصلا چی میدونه ترید چیه ؟!؟!؟! چندتا کلاس مسخره رفتی توهم ورت داشته !!! مدارس که باز بشن حضورتون کم رنگ تر میشه ! برو بچه جون برو مسواک و … ولالا

والا شما ها ریختین زیره چندددد تا پراپ کامنتاتون هست به همه میگین دزد . دقیقا سره دزدی ه پراپی هم همین کارا رو کردین هی به همه گفتین دزدن . ملت و جمع کردین سمت ه پراپی بعد یه ماه جمع کرد رفت وگرنه این حجمم از بد گویی راجب همه پراپا جز جنبه ی بهم زدن افکار عمومی چیزی نداره

1 لایک کرده

مدارس آنلاین ه . به جای گمراه کردن ملت بشین ترید یاد بگیر انقدر نگین دیوار کج ه

2 لایک کرده

چقدر بهت میدن تبلیغ یک پراپ دزد کنی ؟؟!؟! نخور این پولها رو ! بیا التماسم کن تا بهت یاد بدم نقطه ای ترید کنی ! ملت سرمایه شونو از توی جوب به دست نیاوردن که با تبلیغات امثال تو بریزن تو جیب پراپی دزد حقه باز که حتی ترید لاینم ندارن !!!

به شما شیادا چقدر دادن بریزید پراپ از رو خراب کنید دوباره دزدی ه بزرگ راه بندازید

همههههه دزدن ؟, همه کلاه بردارن ؟ فقط اون پراپی که دارین دوباره بالا میارینش عین ه پراپی ملت و تیغ بزنید برید عالییی عمل می‌کنه ؟

هر پراپی که درست کار می‌کنه رو میری میبینی کامنت شما نادون ا هست که این بده بعدی بده فقط فلانی خوبه

دزدی آخه تو روز روشن مگه میشه

ادمینهای گرامی فروم ایران بروکر لطفا ترتیبی اتخاذ شود تا افرادی که نمیخوایم کامنتهاشونو ببینیم بشه مسدود کرد ! با تشکر

1 لایک کرده

نمی‌خواد تو همون خودت ترید کن وال استریت بسه دیگه نمی‌خواد یاد به کسی بدی

1 لایک کرده

آفرین مخصوصاً افرادی که اصلا تریدر نیستن و مثل تو نباید بزارن حرف بزنن اظهار نظری کن وقتی صرفا پول میگیرن دزدا رو بالا بیارن بعد جمع کنند برن