نوش جونت بنده زمانی که شما داشتی میرفتی کلاس اول ابتدایی اولین پوزیشن فارکس خودم رو زدم اونم تو داس ویندوزی وجود نداشت تو سود کن من 4 روز پشت سر هم معاملاتم رو با سود بستم 1 روزش رو قبول کردن اخه من چی بگم به شما ها نه سوادت اندازه منه نه تجربت نه سنت اما داری سود میکنی افرین
مسئله اینه من تا همون تاریخی که تعیین کرده بودن کیف پول رو شارژ کردم ولی برام 50 درصد کش بک اضافه نشد، بعد سه چهار روز صحبت با پشتیبانی بالاخره اضافه شد.
50 درصد 5 تومان هم اضافه بشه میشه 7/5 نه ده تومان، مسئله ای که هست اینه که باید اعلام کنن که فقط کد تخفیف برای خرید از درگاه پرداخته. همین الان هم نوشته شده کیف پول رو شارژ کنی 5 درصد کش بک میده، خیلیا به نیت اینکه پنج درصد اینطوری میتونن واریزی بیشتری داشته باشن کیف پولشون رو شارژ میکنن.
قوانین هم تغییر کرده از اواخر اسفند به اینور برای واریز کیف پول اسکرین شاتش رو ارسال میکنم چک کن، قبلا سه تا قانون داشت در قسمت کیف پول که ننوشته بود نمیشه از کیف پول درخواست برداشت زد، ولی اواخر اسفند یکی دو روز بعد اینکه من کیف پولم رو شارژ کردم قانون اضافه شد که نمیشه دیگه برداشت زد.
بخاطر ملی شدن نت گفتم بیکار نباشم اومدم از رابین سود یه پراپ خریدم
و با پارامترهای ارزیابی رو به رو شدم که به جرعت میتونم بگم تو هیچ پراپ معتبری همچین چیز مسخره ای ندیده بودم و این فقط یک دلیل داره اینکه شما پدرت در بیا تا پراپ رو پاس کنی و عملا کلاهبرداریه و من بهشون بارها گفتم این پارامتر های ارزیابی رو حذف کنن ولی گویا خوششون اومده که یه سد بزرگ جلو پا تریدر گذاشتن که نتونه پراپ رو پاس کنه و من مطمنم خیلی ها سر این موضوع پراپ رو از دست میدن
به هیچ عنوان خرید از این پراپ رو پیشنهاد نمیکنم چون صد در صد اسکمه
کامل مشخصه که قانون 4 قبلا نبوده و از فروردین اضافه شده و امکان برداشت از کیف پول رو نمیده، ممکنه یه نفری قبل این قانون کیف پولش رو شارژ کرده باشه و پشیمون شده باشه، چرا نباید بتونه برداشت بزنه؟!
اگر من یک ترید اینترا دی زدم حدود نیم ساعت مدتش بود
چند روز بعد ترید سوینگ زدم که چند روز داخل ترید بودم
اون نیم ساعتی قبول نیست؟
الان باید یک هفته ترید نزنم و هر روز بیام ترید یک ثانیه بزنم که پارامتر پر بشه؟
اگه یه روز یک استاپ خوردم، چون دیگه مجموع لات به هم میریزه نباید ترید بزنم؟ یعنی نشده یه روز پنجتا بزنی یه روز هیچی؟ تازه هنوز ترید هایی که استاپ میشه رو ما حساب نکردیم
من اگر ستاپم 1 به شش باشه
اون روزی که استاپ میخورم دیگه روز معاملاتی نیست؟ چون دیروزش شش برابر سود کردم؟
احسان عزیز در تمام پراپ ها هم درادون روزانه وجود داره هم کل حرف شما جز چرت نیست عزیزدلم درادون رووووووووزانه گذاشتن نه درادون کلللللل . شما دو بار ترید کن از چهار جا پراپ بگیر لاقل یه خارجی کامنت و خوند ابرو تریدرای ایرانی و نبری همه جا هر دو درادون را دارند
بعضی از کامنتا رو که ادم میخونه میفهمه این مملکت اصلا تریدر نداره یک سری ادم که هیچی از ترید نمیدونن صرفا دنبال مقصر همه رو میگن دزدن سرمایه گذار برتر ای پی عوض کردیم دزده . مای پراپ ریسک شناور داره دزده . رابین سود 6 تا قانون داره دزده واقعا ادم تاسف میخوره من از این شرکت قبلا رابیکو گرفته بودم 21 روززز این قانون و رعایت کردم . مشکل اینجاست که این افراد تریدر نما نه تنها ترید بلد نیستن و دنبال مقصر هستن بله ریاضی هم بلد نیستند و اصلا نمیفهمند نحوه ی عمل کردن اون پارامتر ها چیه . سرمایه گذار برتر هم ریسک شناوری که گذاشت همه گفتند کلاهبرداری ه . دوستان به عنوان یک دوست به این چرندیات توجه نکنید تمرکز کنید روی کارتون
بفرما تازه من بعضی روزا ترید و صرفا باز کردم بستم دیگه ترید نزدم این همه ابی دارم . هییییییچ دقتی هم به این پارمترا نداشتم هیچ وقققتتتت فقط ترید و استراتژی ه مشخص مو انجام میدم تراکم سودهی هم 20 ه تازه . مای پراپ من برداشت کردم سرمایه گذار برتر برداشت زدم اینجا هم رابیکو داشتم برداشت زدم . مثلا برا من ریسک شناور قابل انجام نیست وقتی درداون دارم دلیل ه بگم هر کی شناور داره دزده . حالا ایشالا اینو میخوام پاس کنم 1500 و بگیرم ازشون . ملت سواد ندارن حرف الکی میگن همه ش