تجربه استفاده از پراپ رابین سود

بی نهایت سپاسگزارم با اینکه پشتیبان همه چی رو رد کرد اما کاملا حق با شماست و اینا واقعا دکه ی پفک فروشی زدن و نمیخوان سودی به کسی پرداخت کنن

1 لایک کرده

دوست من بنده همه موارد رو به صورت مکتوب و اسکرین شات به اشتراک گذاشتم چون این مجموعه واقعا سواد لازم برای این کار رو نداره و مشخصا رد میکنه این موارد رو.منم مثل شما تریدر هستم و هیچ کس غیر از خودمون نمیتونه مارو درک کنه و بهمون کمک کنه

2 لایک کرده

عالی

خیلی جمله خوبی فرمودین :clap:

“این مجموعه واقعا سواد لازم برای این کار رو نداره”

هر چقدر بیشتر باهاشون درگیر بشید پر رو تر میشند

پاس کردن پارامتر ها شدنیه، سوال اینه که چرا ادم بخواد اینطوری به ترید نگاه کنه وقتی از ب بسم الله میدونه این اشتباست

چرا برای تارگت 7 درصدی مجبور بشی 20 در صد بگیری که آیا پارامتتر ها جور در بیاد یا نیاد

مگه این پارامتر ها همش دست تریدره ؟

2 لایک کرده

بنده بر اساس تجربیات مطرح شده ی شما سوالاتی رو از پشتیبان داشتم که در ادامه اسکرین پاسخ هاشون رو ارسال میکنم( هر چند که منکر همه چی شد )!!!

… و حتما اگر این تجربه شما نبود حتما برای روز دوشنبه قصد خرید اکانت بزرگ ازشون داشتم که از این بابت مجدد ازتون سپاسگزارم

1 لایک کرده

و این هم نمونه مثالی که پشتیبان رابین سود برام ارسال کرده که کاملا حرف ها و ادعاهای خودشون رو نقض و تایید فرمایشات شماست

1 لایک کرده

حجم ثابت نیاز نیست اما اگر یه روز 1 لات بزنی و فردا 0.3 لات دیگه معاملات زیر 0.7 لات رو قبول نمیکنه در واقع میاد یه حد بالا و پایین تعریف میکنه.یه روز زمانت بشه 3 ساعت از فردا باید بین 2 تا 4 ساعت معاملاتت زمان ببره

خودشون رو مسخره کردن

1 لایک کرده

فدات فقط از سرمایه گذار برتر و فنفیکس حساب بگیر

2 لایک کرده

توی همین مثال اگر زمان شما بره بالای یک ساعت تمام 3 روز ابی قرمز میشه

2 لایک کرده

اینم ادامه ی گفتگو با پشتیبان رابین … و حذف پلتفرم و …

1 لایک کرده

چقد زیبا قانون خودشون رو انکار میکنن :joy:

مرسی هر دو رو چک کردم متاسفانه سایتشون بالا نمیاد انشاالله درست میشه

1 لایک کرده

یه سری حرفاتون واقعا عجیبه
طرف برداشته آفر ویژه گذاشته کش بک 50 درصد تا تاریخ فلان، خب معلومه بعد از اون ددلاین، افر از بین میره، من خودم 50 درصد کش بک گرفتم.
موضوع بعدی درباره تخفیف هم اشتباه میکنی، تو مثلا 5 تومن واریز کردی، برات 10 تومن شارژ کردن
حالا فرض کن چالش 12 تومنه و یک تخفیف 20 درصدی هم دادن، اینجوری قیمت چالش میشه 9.600
یعنی تو با 5 تومن یک چالش 12 تومنی خریدی

من واقعا سواله برام وقتی شما یک حساب کتاب ساده بلد نیستین چجوری دارین ترید میکنین
قوانین هم بعد از پلتفرم هیچ تغیری نکرده

نکته آهر هم اینکه برداشته حساب رایگان گذاشته ببینی اوکی هستی با قوانین یا نه
اگر اوکی هستی بسم الله، نمیخوای هم که هیچی
دیگه توضیح بیشتر نیاز نیست
هر کس بخواد متوجه بشه متوجه میشه.

1 لایک کرده

عزیزم شما یک روز زمان کمتر ترید کن، کل اون خط میاد پایین و همش آبی میشه
یه 1 ثانیه باز کن ببند
خلاص

1 لایک کرده

یه روز اگر حساب نشه، بعدش میانگین بیاد پایین اون روز هم حساب میشه

1 لایک کرده

اصلا هم اینطوری نیست خوبه تمام معاملات رو گذاشتم ها دفاع بی خود میکنی چرا من امروز کلا دقیقه معامله زدم که همین اتفاق بیوفته که کلا قبول نکرد امروز رو

2 لایک کرده

یعنی اگه یدونه سوینگ گرفتی 40 ساعت

باید بیست روز ترید یک ثانیه بزنی؟

چرا مهمل میبافی

در ضمن من گفتم خودم اشتباه کردم سینه چاک اما نمیزارم بقیه این اشتباه رو کنن

2 لایک کرده

کل این بحثا قدیمیه

برو سه هفته پیش پیام منو بخون

2 لایک کرده

خب داداش من
معلومه معامله 1 ثانیه ای قبول نمیشه
تو با این کار میانگین رو اوردی پایین و تمام روزهای قبلیت آبی میشه

1 لایک کرده

اولا ادب رو رعایت کن
ثانیا اگر سویینگر هستی تمام معاملاتت ساعت بالاس و مشکلی پیش نمیاد
مورد بعدی هم اینکه میشه 5 مورد از 6 مورد رو قبل کرد

شما یک ماهه خوابیدی روی این کامیونیتی و صرفا میای یک چیز رو تکرار میکنی، هدفتون واقعا چیه نمیدونم

من که دارم پاس میکنم میرم جلو
شما هم بیکار بشین اینجا هی ناسزا بگو

1 لایک کرده