تجربه استفاده از پراپ رابین سود

داداش بخدا کامنتای منو میخوندی 4 هفته هست همینو میگم

حالا بعضی دوستان جوگیر شدن میخان فول فاندو اینجوری در بیارن

قوانینش سخت نیست، مسخره و الکی و غیر منطقیه

رابین سود اگر این قوانینش رو برداره بخدا میام جرش میدم چون من اکانت داشتم ریفاند زدم و کلی هم وقتم تلف شد هرچی هم میگفتم کار شما مشکل داره نمی فهمیدن احمقا

5 لایک کرده

وقتتونو روی این پراپ نزارین،چقد بدبخت شدیم که بخاطر نبود نت باید به این پراپ فک کنیم !!! تنها شرکتایی ک نقدینگی ندارن و پول نمیخان بدن همچین قانونایی می‌زارن ،برا وقتتون پولتون ارزش قائل بشین.

5 لایک کرده

یه زمان اکانتش خیلی قیمت پایین بود یه ده کا خریدم بجا ده کا صد ما داده بود شروع کردم ترید هم زمان هم گفتم بهش اکانت جدید به من بده ، پشتیبانش گفت چون ترید کردی روش اکانتت پریده :joy::joy::joy:

1 لایک کرده

میخواستی زرنگی کنی؟:sweat_smile:

اینا چپ و راست هم تشخیص نمیدن، مواظب باش

1 لایک کرده

نه والا ( اصلا اینا اکانت صد کا نداشتن، نمیدونم چی بود به ما داد )همون موقع بهش گفتم عوض کن ،ولی تا اون موقع صد کا حتی دمو هم نزده بودم خیلی حال داد با اون اکانت ترید کردن به هر حال فهمیدم آدم حسابی نیستن

رابین سود انلاین نباشی tp نمیزنه :sweat_smile:

کی رابین کار میکنه؟

1 لایک کرده

چی هست خوردنیه:grin::upside_down_face:

شاید فکر کنی رفیقمون شوخی میکنه

اما خیر

اینو بخونید واس امروز :backhand_index_pointing_down:

2 لایک کرده

اصلا رابین سود چی هست یکی توضیح بده خوب؟

1 لایک کرده

هیچی پراپ جفنگ با قوانین جفنگ

1 لایک کرده

کلاهبردار ترین پراپ در پراپ های موجود نون تو خون تریدر ها میزنه میخوره

1 لایک کرده

پراپ گرفتن سخت بابا من اصلا فکرشم نمیکنم

1 لایک کرده

به نظرم چند نفر باید جمع بشن باهمفکری استراتژی بسازن که بدون پراپ با کمترین مبلغ بهترین سود بگیرن در طی مدتی به سرمایه برسن

1 لایک کرده

انقد این قانون تعداد روز های معاملاتیش مسخرس که من میترسم معاملاتی که یه مقدار ممکنه بیشتر زمان ببره و تی پی بده و حد سود بالاتری داره نگه دارم که بعدا داستان بشه سر پر کردن روز های معاملاتی دیگه. همین الان سر یکی از معاملاتم که زمان بیشتری باز بوده حداقل در روز باید طبق پنلشون 5 ساعت و 11 دقیقه معامله بزنم و میانگین زمان معاملاتم هم که بازه باید 20 دقیقه باشه.( من اسکلپ کار میکنم و ممکنه یه معاملم کلا پنج دقیقه باز باشه.)

3 لایک کرده

در شرایط فعلی تاخیر کندلهاش و نبودن خط معامله و خط حد سود و حدضرر در چارتش معامله برای اسکلپرها رو غیر ممکن کرده. من خودم اسکلپ میزنم در رابین هود با بستهش دن کندل وارد میشم در یک دقیقه و محال هست که بشه حجم رو با چارت فعلیش درست تنظیم کرد. با منتورشون هم تماس گرفتم و خودش قبول کرد که الان اسکلپ گرفتن در رابین هود خطرناکه.

در مورد قانون ۶ گانه ش به هر حال این قانون مسخره هم باشه اعلام کرده و چون اعلام کرده ما میتونیم نقدش کنیم ولی نمیتونیم بگیم به خاطر این قانونش کلاهبرداری کرده میتونیم ازش پراپ نخریم و نقد کنیم که دیگران بدونن که همچی قانونی داره و ندونسته نخرن

1 لایک کرده

دوست گرامی درود وقت بخیر کامنت و اسکرین اتون رو دیدم فقط سوالی که دارم آیا اکانت شما رو بخاطر اینکه در این سه روز در یک زمان و تایم مشخص معامله نکردین ایراد گرفتن ؟ ممنون میشم اینو توضیح بیشتری بدید

2 لایک کرده

شما اگه همه این 6 پارامتر رو در روز رعایت نکنی حتی اگه 20 درصد هم در اون روز سود کنی براتون جز روز های معاملاتی حساب نمیشه، شما باید پنج روز معاملاتی داشته باشی طبق این پارامتر ها و حتی اگه 20 درصدم سود کنی ولی 5 روز معاملاتی طبق این قوانین نداشته باشی حسابت رو چه برای برداشت ریل چه تایید پاس شدن مراحل چالش تایید نمیکنن!

2 لایک کرده

سلام دوست من

روند به این صورت هست که شما طی 5 روز باید با حجم تقریبا ثابت در مدت زمان تقریبا مشابه معاملات خودتون رو انجام بدین.

فرض کن روز اول 0.1 لات معامله زدی طی مدت 2 ساعت فردا اگر حجم معاملاتتون نصف بشه با مدت زمان 1 ساعت اون روز رو به عنوان روز معاملاتی حساب نمیکنن.

مورد بعدی فرض کن در شروع روز 3درصد ضرر کنی و در ادامه روز 5درصد سود یعنی اکانت 8درصد قدر مطلق برایند معاملات داشته و از فردا باید حداقل 4 درصد اکانتت سود یا ضرر یا مجموعه این دو مورد رو ببینه.

روز سوم اگر اسکلپ بزنی و سود کنی سودت مورد قبول هست اما به عنوان روز معاملاتی در نظر نمیگیرن.

فاجعه این جاست که اگر یه معامله طول بکشه چند ساعت دیگه معاملات قبلی که زمان کمتری داشتن و به عنوان روز معاملاتی قبول شده بود همگی رد میشن.

در نظر داشته باشید حساب نمیره فقط میگن به عنوان روز معاملاتی قبولش نداریم.

از خودم خیلی عصبانی هستم با این همه سابقه همچین کلاهی سرم رفت و نتونستم منظور قوانینشون رو قبل از خرید درک کنم.

3 لایک کرده

هرکی هنوز متوجه نشده

و میخواد به زور خودشو با رابین سود وقف بده بدون که از ترید چیزی حالیش نیست

حالا شما بیا تا فردا صبح بهشون توضیح بده

اصلا مدت زمانی ترید یا مجموع لات و … چیزی نیست که شما بخواهی به زور بچپونی تو برنامت

خود همینکار با اصل و الفبای ترید در تظاده

4 لایک کرده

از خودت عصبانی نباش

هیچکس فکر نمیکنه یه مجموعه چقدر میتونه احمق باشه

یکی از اشتباهات ما اینه که فکر میکنیم همه عقل سلیم بهره مندن

اما اخیرا داخل همین انجمن بهم ثابت شد نتنها خیلی ها عقل سلیم ندارن بلکه هر چرت و پرتی رو هم باور میکنن

خیلی واضح و صریح میگم

رابین سود کلاه بردار نیست؛ احمقه

چنان احمقه که شما بعنوان تریدر نمیتونی باور کنی چنین احماقتی رو

برای همین ممکنه از احماقتش چشم پوشی کنی

واقعا نیاز بود در اون مجموعه یک نفر حرفه ای پیدا میشد و پس کله شون میزد

چون اگر از بیرون بهشون بتوپی هیچ اثری نداره و فکر میکنند ما هیت تر اونا هستیم

4 لایک کرده