کسی که منبع درآمدش از تریده، نمیتونه 3 ماه صبر کنه حساب فول فاندش رو پاس کنه، توی همون زمان میشه چندتا پراپ پاس کرد و برداشت زد.
حتما چک میکنم
اتفاقا منم سرمایه گذار برتر رو خیلی شنیده بودم، این رابین سود هم چون میگن چالش رایگان داره و تو این شرایط نت وصله، گفتم پیگیری کنم ببینم چی میگن در موردش. پراپکو هم انگار یه حرکتی زده.
مرسیییی
![]()
پول به حساب ریل میکرو بده اما برای پراپ پول نده
بله بله. کارشون درسته
این شرکت چون کارش درسته و شفاف سازی و مسیر درستی داره، دشمن و بدخواه هم کم نداره خداروشکر
اتفاقا این کاری که کرد یه حرکت فوق العاده بود برای اینکه دهن یه عده بسته باشه و نخوان غرغر کنند. برید یاد بگیرید چطوری بقیه پاس کردن و دنبال زیر آبی رفتن و مقصر نباشید ![]()
رابین-سود
صد در درصد
حالا یه عده اینجا چون چالش فول فاند رایگانه و پولشون نمیره، میخوان الکی بیان در مورد ارزش وقت و قوانین مسخره رابین سود حرف بزنن. قانون رو شرکت گذاشته و تماااااام
برید تو سامانه پگاه ببینید بقیه چطوری پاس کردن، شماهم یاد بگیرید جای اینکه غر بزنید
نخواستید هم برید جای دیگه ترید کنید
یا اصلا به قول دوستمون اقا صادق، پول برید به حساب میکرو بدید که ضرر نکنید
آقا حداقل الان که زورا هست برگشته بیخیال این رابین سود بشید همه جوره زورا بهتره
سرور متاتریدر زورا وصله ؟؟
این چیه دیگه نشنیدم. خوبه؟
من زولا شنیده بودم که گیم بود، زورا نشنیده بودم
حالا باز به هر حال هر کی حساب فول فاندش فیل شد، تو یک ماهی که منتظر میمونه واسه اکانت بعدیش، بره تو زولا، زورا یا هر چی که هست
فعلا که دو روزه احراز هویتم طول کشیده ببینیم چی میشه! احساس میکنم 2 یا 3 نفری یه پراپ زدن!
جناب من با شما بحثی ندارم کلا و شما تریدر نمایی مشخصه
سلام و درود بر شما
فکر کنم منظورشون پراپ ZoraFX باید باشه که بنده اسمشون رو شنیده بودم قبلا ولی افتخار تجربه اش را نداشتم.
به هر حال خیلی هم عالیه و اتفاقا باید شرکت های مختلف که به دنبال رقابت و برتری نسبت به پراپ هایی مثل رابین سود و غیره هستند، زودتر از اینها شروع به خدمت رسانی کنند تا تریدرها در بین انتخاب های محدود شرکت های پراپی، اسیر نشوند و گزینه ایده آل خودشون را راحت پیدا کنند.
بابا پراپ خوبیه این یارو آرمین کچویی فکر کنم یه برداشتش ۸۷ هزار دلاری داشت ازش
یعنی با همین منطق که آرمین چی چی 87 کا برداشت کرده این خوبه و رابین سود بده و بیخیالش بشیم. کامل گرفتم وضعیت از چه قراره، دمت گرم ![]()
نه بابا فقط این یه نفر رو گفتم که بدونی همچین پولی رو هم پرداخت کردن
بزار به چی دیگه بگم از تجربه من هم از رابین هم زورا دیگه خودت تصمیم بگیر
پارسال به اکانت از رابین خریدم بجای ده کا صد کا داد اصلا اینا قد کا نداشتن اون موقع شرایط هم این بود بالای ۲ لات نزنی آقا هیچی دیگه گفت چون رو صد کا ترید کردی پس اکانت رو باختی هیچی هم گردن نگرفتن
حالا تجربه من از پشتیبانی رابین من سیم کارت رو عوض کردم این دوستان میخواستن با من تماس بگیرن خدایی مشکل از من بود پشتیبانیش شاید بالای ۳۰ تا پیام راهنمایی کرد تا مشکل حل بشه آخرم نشد خودش شمارم رو گرفت زنگ زد مشکل حل شد فرق دوتا پشتیبانی رو خودت ببین
خیلی مشکلات دیگه ای هم داره من فول فاند گرفتم و استاپم با اینکه در سود بودم و بازار به سمت سود من در حرکت بود خورد هنوز هم جوابی ندادن
به جز چالش رایگان که برای تمرین خوبه بنظرم فایده نداره ازش چالش خریداری بشه
راهکار برای قانون حداقل روزهای معاملاتی طبق 6 پارامتر رابین سود:
وقتی سود و تارگت مورد نظر کسب شد، میشه برای پر کردن روز های معاملاتی روی حداقل یک نماد همزمان بای و سل زد، معامله هر دو باز بمونه تا زمانی که قدر مطلق برآیند، زمان میانگین و… به میانگین معاملات کل برسن، اگرم تعداد لات کمه و یا زمانش مشکل داره میشه معاملات دیگه ای رو هم به این صورت انجام داد تا تعداد به حد مورد نظر برسه.
خودم امتحان کردم جواب داد.
سلام معامله گر های گرامی
همونطور که خودتون هم شاهدش بودید، پراپ رابین سود تو این مدت وعده های زیادی رو داده
مثل ترید تو نت ملی و پراپ رایگان و …
از کسایی که با این پلتفرم کار کردن تقاضا دارم از تجربه شون برام بگن که ایا ارزش داره روی این چالش ها وقت گذاشت یا خیر، از وقتی که در اختیارم قرار میدید سپاسگزارم
داداش من همه میگن از رابین سود دوری کن چه پولی چه رایگان