سلام استراتژی من بصورت الگوریتمه امکانش هست به ربات تبدیل بشه تا ویدیوش رو ارسال کنم؟
ویدعو حجمش زیاد ه نشد تو گروه روبیکامه پیام پین
دایرکت جواب دادم
سلام
هر سیستمی امکان ربات شدن داره فقط لازمه بتونی استراتژی به شکلی طراحی کنی که قطعیت ورود و خروج و قانونمند باشه
چرا که نه حتما بفرستید بررسی میکنم
کجا پیامی ندیدم
یه ربات سود ده داشتید برای منم بفرستید خوشحال میشم ![]()
عالی،پ بی زحمت از مبتدی شروع کن
سلام
اندیکاتور تعیین جهت مارکت، ساخته گروه DiTa team هدیه من به دوستانی بود که وقت گذاشتن برنامه دادن و عضو جدید گروهمون شدن✔️
پیرو صحبت دوستانی که فرمودند تایتل “ چطور سیستم معاملاتی خود را تبدیل به ربات کنیم؟ “ مناسب نیست بنده هم موافقم.
ما منتظر بودیم شما آموزش MQL4/5 بزارید یا یک هوش مصنوعی ویژه معرفی کنید یا شاید سایت و ابزار تولید اکسپرت!
مورد دیگه ای که بنظرم یه خورده ناحقی میشه اینه که شما 5 نفرو انتخاب میکنی و هر 5 نفر دارن زحمت بک تست و اصلاح استراتژی و حتی کد نویسی رو انجام میدن و در نهایت سورس کد اصلی فقط دست شما میمونه و به اونها فقط یک فایل EXE داده میشه برای استفاده ( احتمالا با تاریخ انقضا یک ساله!)
شاید بهتر باشه عنوان رو به “ چطور است استراتژی های بکتست شده خود را به ما بدهید؟ “ تغییر بدید.
سلام دوست عزیزم آقا سینا گل
کاش کمی منصفانه به این مورد توجه میکردید که بنده با صرف وقت و هزینه زیاد برنامه نویس و تریدر شدم و دارم به صورت کاملا مجانی به تعدادی از دوستان آموزش میدم.
اینکه ژورنال نویسی انجام میشه و بکتست هر استراتژی دقیقا مشخص کنیم که جزئی از آموزش پایه هست (یعنی این شما نمیدنستید؟) و باید حتما قبل از کد نویسی انجام بشه این خیلی بدیهی هست.
با این کار در نهایت یک اکسپرت و یا اندیکاتور به شدت معتبر تولد میشه.
نتیجه این که هم کدنویسی یاد گرفتن هم ژورنال نویسی هم ترید به سبک حرفه ایی، اینکه شما توقع داشته باشی توی بستر یک کامیونیتی و تایپیک من بتونم آموزش زبان c++ و یا mql5 داشته باشم نشدنیه سینا جان
قطعا من باید یک گروه از بین دوستان علاقه مند پیدا کنم و جایی که شرایط یادگیری هست این مورد انجام بشه که خداروشکر داره انجام هم میشه
در مورد اینکه ممکنه من فایل exe رمز گذاری کنم و فایل سورس پیش خودم بمونه که قطعا همینه و کد روی یک حساب مشخص کار میکنه بدون تاریخ انقضا.
دلیلش هم روشنه
بنده به عنوان مدیر پروژه باید از داشته های گروه در برابر افراد سودجو محافظت کنم.
حرف آخر هم اینکه از بین بچه هایی که انتخاب شدن برنامه نویس های درجه یک و حرفه ایی ساخته میشه چون همین الان هم تعداد زیادی اندیکاتور و اکسپرت در صف تولید داریم و تجربه ساخت همین تعداد کافیه برای بالغ شدن گروهمون.
با تشکر گروه برنامه نویس DiTa team
با mql و c++ ربات نویسی و اکسپرت نویسی میکنید؟
سلام آقا یاسر
لطف کنید توی دایرکت پیام بزارید حتما بررسی میکنم🌹
من یک سیستم عالی دارم سود ده هست
سلام در صورتی که بخواید به ربات تبدیلش کنید راهنمایی خواستید در خدمتم
من برنامهنویس MQL4 و MQL5 هستم
اگر هر استراتژی دیگهای دارید (ICT، اسمارت مانی، الگوهای کلاسیک، یا هر سبک دیگه)، میتونم براتون بصورت سفارشی ربات معاملاتی یا اندیکاتور آماده کنم. فقط کافیه منطق استراتژی رو توضیح بدید.
آخرین آپدیت اندیکاتور ترند ویژن نسخه ۵.۷ تولید گروه DiTa team آماده شد😍
دوستانی که درخواست تست رایگان(یک هفته) داشتن پیام بزارن✔️
سلام داداش من کارم ساخت سیستم مکانیکال هست
چون تا الان دوتا ساختم بکیش کامل بهینه شده از132ماه دستی بکتست گرفتم اگر کسی برنامه نویس خوبی هستش و میتونه بسازه بکه
سیستم از من ربات از شما
دایرکت هماهنگ میکنیم