چطور سیستم معاملاتی خود را تبدیل به ربات کنیم؟

اقا عادل من به کمک دوستم وارد بازار شدم تقریبا تو این 1سال جزضرر واسم چیزی نداشته به کمک دوستم تو کانال وی ای پی استادی ثبت نام کردم اما تو شرایط الان لایو برگزار نمیکنه اما در حال حاضر فقط ضررررررررر

1 لایک کرده

هادی جان مسیر داری اشتباه میری داداش گلم

پیشنهادم به شما از داشته های خودت استفاده کن و مسیرت به سمته یادگیری تکنیکهای معامله و کنترل بر احساساتت تغییر بدی🌹

کانال سیگنال بزرگترین اشتباه اکثر تریدرهاست.

1 لایک کرده

آقای عادل جسارتا شما تاپیک زدید که چیزی آموزش بدید یا اینکه استراتژی های بقیه رو ببینید چیه

خود من دومین نفر توی این تاپیک اعلام آمادگی برای آموزش دیدن کردم

اگه قراره {چطور سیستم معاملاتی خود را تبدیل به ربات کنیم؟} باشه که دیگه نیاز به این کارهایی که شما میخواید نیست

1 لایک کرده

سلام علی خان ارادت

هر آموزشی یه سری پیش شرط لازم داره دوست عزیز،شما توقع داریی غوره نشده مویز بشی ؟

اینکه بنده میپرسم آیا استراژی شخصی و مکانیکال دارید به این دلیله که قرار هست یک گروه راه اندازی کنم و یک کار درست حسابی انجام بشه.

ولی آیا کسی که هنوز هیچ استراتژی نداره هیچ سیستمی براش مطرح نیست اصلا درکی از ژورنال نویسی نداره یا تازه وارده توی فارکس و یا در حال آموزش دیدنه میتونه زبون mql5 یاد بگیره و استراتژی نویس بشه؟

۵ نفر نیاز دارم که باهاشون کار کنم و یک ایده منتخب با وین ریت مناسب به ربات تبدیل کنیم

برام مهم هست که این دوستان حتما درکی از عمق بازار فارکس داشته باشن و ایده های نابی برای ربات نویسی داشته باشن تا اینجا ۲ نفر از عزیزان شناسایی شدن.

پروژه اینه یک سیستم معاملاتی کاملا مکانیکی با قابلیت ربات شدن با دوستان به اشتراک میزارم هر کدام از دوستان یک ماه فرصت دارن یک ژورنال ازش تهیه کنن و ایرادتش بگیرن .

کد نویسی هر بخش یکی از دوستان به عهده میگیرن، در نهایت کد کامپایل شده و بین همین ۵ نفر به صورت فایل exe قرار میگیره.

این گفتم همه بدونن قرار نیست من اینجا آموزش کدنویسی بزارم چون توی این گپ امکانش نیست :rose:

سلام وقت خوش استراتزی عالی دارم چطور با چه شرایطی انجام میدید؟

سلام وقت شما هم بخیر

لطف کنید یک توضیح مختصر به همراه اسکرین شات توی شخصی ارسال کنید تا جهت اضافه شدن به تیم با شما هماهنگ کنم

سیستم و استراتژی که تبدیل به ربات بشه، قطعا سودساز نیست به صورت مستمر. اصلا ماهیت بازار همینه که انسان خودش بتونه سیستم رو پیاده کنه، و از همه مهمتر بتونه اون معامله رو مدیریت کنه.

ربات احساس نداره و با تغییر سناریو و رفتار مارکت نمیتونه از معامله خروج کنه.

به عبارتی ربات شاید بتونه ورود خوبی بده ولی خروج خوبی نمیده و این‌تنها تفاوت تریدر ربات و تردیر انسانی هست

2 لایک کرده

من هم چندماهی تجربه اکسپرت نویسی بدون دانش برنامه نویسی و با استفاده از هوش مصنوعی رو دارم. خوشحال میشم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم

سلام امیر جان

من هم تا حدودی با شما موافقم هم مخالف.

باید در نظربگیریم که بانک های بزرگ معاملاتشان با ربات انجام میشه و نگاه اونها به معامله کامپیوتر محوره

اینکه ربات احساسات نداره جز حسن اون به حساب میاد چون بحث سایکولوژی توی ترید خیلی مهمه و اکثر تریدرها با مشکلات روحی روانی خودشون آشنا نیستن و نقطه ضعفشون نمیدونن و دقیقا همین جاست که لطمه میبینن

البته هر رباتی موفق نیست و قطعا ساخت رباتی که سود مستمر بده سخت و طاقت فرساست ولی اینو بدون بازار در اختیار ربات هاست :rose:

من هم چندماهی تجربه اکسپرت نویسی بدون دانش برنامه نویسی و با استفاده از هوش مصنوعی رو دارم. خوشحال میشم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم.
در ادامه بک تست یکی از چندین اکسپرتی که نوشتم رو می گذارم

1 لایک کرده

زنده باشی دوست عزیزم

خوشحال میشم بهم بگی چقدر توی کارت موفق بودی و آیا تونستی اندیکاتور و یا اکسپرت معاملاتی بنویسی که توی ترید بهت کمک کنه؟

سبک معاملاتیت بهم بگو و توضیح بده استراتژی معاملاتیت چیه اگر دوس داری توی خصوصی بگو که راحت تر بتونیم گپ بزنیم.

من یقین دارم میشه اکسپرتی نوشت که واقعا سودده باشه. به شخصه از اکسپرت نویسی واقعا لذت بردم و دوست دارم بیشتر روی اکسپرت هایی که نوشتم کار کنم و یا اکسپرت های جدید بنویسم. الان که به گذشته نگاه می کنم اشتباه من این بود که دنبال یک اکسپرت ایده آل بودم اکسپرتی که وین ریت و ریسک به ریوراد بالایی داشته باشه.

اگه خواستید از هوش مصنوعی استفاده کنید بهترین گزینه برای اکسپرت نویسی Claude هست فقط مشکل هزینه ی بالای اشتراک هوش مصنوعی Cluade هست.

1 لایک کرده

بهترین استراتژی که جواب گرفتم تشکیل کف پایین تر و در ادامه سقف بالاتر بود که برای اکسپرت تعریف کرده بودم به محض اینکه سقف قبلی شکسته شد فیبو رو رسم کن و اکستند کن و منتظر بمون تا به سطح فیبوی 61.8 اصلاح بده و با حد ضرر کف وارد پوزیشن بشه

1 لایک کرده

چشم کامل بهت میگم ابنجا بگم ؟

عالی

تشریف بیارید چت شخصی تا بیشتر گپ بزنیم

سلام پرهام جان

خوشحال میشم بشنوم🌹

2 لایک کرده

استراتژی معاملاتی و تحلیلی من به همراه معاملاتم و فک تست در ارز یا نماد طلا به دلار تایم فریم ۳۰ دقیقه به نام مخففی

ALPHA و چند استراتژی دیگه دارم تو ویدعو هست فک کنم به نام های

Ptp

Sls

Cspower

P2p

که همه الفا alpha هستند

و اگر مشکلی هست ببخشید VIDEO ها رو قبلا گرفته بودم اپدیتی توشون نکردم فک کنم

سوالی هست د خدمتم

.

سبکم : پرایس اکشن ترکیب کمی از ict,rtm اسمارت مانی و تجربه خودم و ۴ ساله هستم تو بازار و ۱۵ سالمه و سووینگ تریدر تو طلا به دلار تایم فریم ۳۰ دقیقه و کمتر ۱۰۰۰ پیپ سودم نیست ولی سود ده کامل نیستم و دوره زد بورس دیدم و استراتژی دارم

.

سیستم مدیریتم ریسکم

f

.

.

.

فرمول مدیریت ریسک و سرمایه من :

Balance - سرمایه

منهای

۱.۳درصد

منهای

قیمت کندل طلا به دلار و تایم ۱ روزه یا ۳۰ دقیقه شسن نیویورک

مساوی باید لات محاسبه کنی و کمتر 0.02 نباشه

.

در استراتژی م : الگو و واگرایی و rsi و فیبوناچی رزیستند و سطح و شکست و … است

.

-- ترید هر خبر ی ممنوع

،

-- ترید در حمایت و مقاومت و واگرایی ممنوع

،

-- بستن معامله در کمتر از دو کندل ممنوع

،

-- و برای تغییر تی پی و استاپ و حجم و بعضی وقتا ثبت معاملات باید ۲ یا بیشتر سطح شکسته باشد

،

-- تاییده گرفتن با اندیکاتور مثل

rsi - swingtradecall

- weekly map …

و شکست و الگو و..

،

-- تمرکز و آرامش و معامله حتما در سشن نیویورک تا سشن بعد

قوانین من برا مراپ و ترید ریل : :red_triangle_pointed_up:

#STRATEGY

.

بگم اون که میبینه شاید نفمه ولی برا خودم پر سوده و عالی

.

توضیحات است اتژیم یکم شون :

اگه ویدعو را کامل دیده باشید در قک کنم وید عو ۲ الگو میکشم که اول به پایین ترین سقف نه خیلی البته بعضی وقتا برا سود خیلی یزرگ اونم میشه یعنی H.Hیا L,L یا H,lیا LH و در جا های که یکم اومده پایین یه خط میکشم که بالا ش که شروع شده هم میکشی و بین شونم یه سطح ریزه و منتظر شکست هر ۳ سطح میمونی و وقتی همه شکست اگه نقطه تیز پایین باشه بای و برعکس و هر چقدر فاصله بین روند ها بیشتر باشه به قولی گشاد تر باشه الگو بهتر و امن تره و برا ی تشخیص سطوح از فیبو که از بالا تا پینن و دوباره از پایین به بالا کشیده میشه یعنی دوتا فیب و همه سطوح به خصوص سطوح 32و 7و6و5 میکشین و استاپ هم در سطح دوم و اسم الگو مثلث تیره ای هست و اگه وید عو کامل ببینید میفهمی ن که الگو هستند و در یکی از ویدعو ها یا دوتا کاملا فرق داره اونا استراتژی ها میانی هستند که P2PوPTPو یا SLSو یا CSPOWER هستند و سخت نیست ولی پایبند بودن مهمه الانم اگه سوالی هستن بگم

و در برخی مواقه ممکنه hh ll hl lh با هم برا بر نباشه و اگه بالا تر از قبل باشه بای و بر عکس

1 لایک کرده

پرهام جان آفرین و مرحبا

ویدئو ایی آپلود نشده بود یا شاید من ندیدم حتما سر فرصت سبک و سیستم شما بررسی میکنم من خودم سبکم پرایس اکشن و اسمارت مانی هست، قول میدم که اگر تلاش کنی و وقت بزاری پله های ترقی طی کنی و کاملا موفق بشی.ضمنا گفتی ۱۵ ساله هستی و ۴ ساله ترید میکنی امیدوارم بیشتر از وقتت برای درس خوندن استفاده کنی و ترید در کنارش داشته باشی.

فردا یا هر زمانی که فرصت داشتی یک پیام دایرکت بفرست تا بتونم جزییاتی که لازمه بپرسم :rose:

2 لایک کرده

دارکت اینجا میخوام بدم ویدعو بفرستم ولی حجمش زیاده برا ابنجا