دنبال یک استراتژی با وین 65/70 و ریوارد ٢

سلام دوستان من تقریبا 1.5 ساله توی بازار هستم و از پرایس اکشن شروع کردم ولی دنبال ی استراتژی مکانیکی هستم که بتونم باهاش ترید کنم و پراپ پاس کنم کسی میتونه کمکم کنه؟ واقعا ممنونش میشم و جبران میکنم براش
آیدی بله erfanesm79

1 لایک کرده

روی چ نمادی؟

چ بروکری؟

خودت بک تست میگیری یکی بهت بگم؟

1 لایک کرده

دوست عزیز شما که شکست خوردی و تموم سرمایتو از دست دادی اینجا چی کار می کنی ؟ زیر هر پست شما هستی و تمام نظرات شما منفیه ! اگه نتوسنتی موفق بشی چون مهارت نداشتی و روان شناسی بلد نبودی دلیل نمیشه این نسخه معیوبت رو واسه همه بپیچی !

3 لایک کرده

داداش ار 2 وین 70 طلاست(طلای خالص) و چیزی نیست ه به این راحتی و بطور مکانیکی خیلی ساده کسی بهت بده . چنین استراتژی هم کسی خواد بهت یاد بده کلی قیمتشه.
شاید بصورت مقطعی سیستمی باشه چنین وین ریت و ار به اری تو یه سایکل بهت بده . اما یه سیستم درست درمون که تو تعداد بالا چنین برایندی بخواد بهت بده به این راحتیا گیر نمیاری

2 لایک کرده

اگر شما واقعا تریدری و استراتژی سودده داری و رایگان یادش میدی بسم الله

اگه ترید رو قبول نداری و به نظرت هیچکس سودده نیست چرا وقت خودتو اینجا هدر میدی؟

3 لایک کرده

درسته، استراتژیه من همین مشخصات رو داره ولی وینش ۵۰-۶۰ هست

هم مکانیکیه هم تو ۲ ۳ ساعت بین ۱ الی ۶ ۷ تا ترید میده

2 لایک کرده

من خودم اینجوری ترید نمیزنم چون یخورده زیادی کمالگرام اما یچیزی که میتونه خیلی اوقات اتفاق بیوفته رو عکس میفرستم کسی خواست یک بک تست بگیره

عملا یخورده آبکیه

صبر یخورده

3 لایک کرده

روبیکا پی ام بده برات بفرستم :

آیدی : mirhaash

3 لایک کرده

1 بک تست بگیرید، سبک خاصی نیست و زیاد جدی نگیرید

2 خودم اینو نمیزنم اما فکر نکنید الکی در اوردم

3 مثال ها همه رو طلا هست و مال اخیر اما فکر نکنید الان بهش فکر کردم

4 کمی شهودیه نیازی نیست تبدیلش کنید به قانون و چک لیست، خودتون تغییرش بدید اگه خواستید

2 لایک کرده

این شبیه استراتژی mambafx تریدر معروف آمریکایی نیست؟من فیلم های یوتیوبش رو دیدم البته اون روی داوجونز توی ابتدا سشن آمریکا ترید میکنه.البته اگه میشناخته باشیش

1 لایک کرده

نمیدونم والله

کلا مارکت شبیه

هنوز زوده به چهارتا نقاشی من بگیم استراتژی

فقط چیزیه که معمولا روی طلا زیاد دیدم، این چک لیستا و تایم فریم ها هم میتونه کمی تغییر کنه

از دید من کل مارکت و استراتژی ها شبیه به همه

خیلی سبک ها رو ترجمه کردم اما ایشون که شما میگیدو نشنیدم

تریدر بزرگیه؟

1 لایک کرده

از چه کسانی میخواهی مشاوره جهت ساخت استراتژی سود ده بگیری!

این ها اگر طبیب بودند ضررهای خودشون را جبران میکردند !

با طناب پوسیده این بازندگان نرو داخل چاه!

2 لایک کرده

اصلا کسی که دنبال پراپی میره مشخصه یک بازنده و یک ادم به شدت ریسک گریزه!

یک ادم ریسک گریز نه تریدره نه یک انسان موفق!

والا نمیدونم یه عده ای میگن اسکمر هستش یه عده ای میگن نه کارش درسته.آدم معروفیه زندگی پر زرق و برقی داره ولی یکی از استراتژی هاش شبیه همینه ابتدا باز شدن بازار آمریکا روی داوجونز اول یه ناحیه رنج پیدا میکنه بعد میزاره از یه طرف یه شکست فیک داشته باشه بعد از طرف دیگه یه اوردر میزاره وارد معامله میشه شبیه همین استراتژی شما من توی لایو معاملاتش دیدم وین ریت خیلی بالایی هم داره

1 لایک کرده

ریوارد 2 با ریت 90چطوره؟

اگر میخواید چندین سال عمرتون هدر بره دنبال همچین چیزایی باشید..

ترجیحا ریوارد ۱ باریت ۵۵ تا ۶۵ …و یا ریوارد ۲ با ریت ۴۰ تا ۵۰ کافیه و دست یافتنی…غیر از این عمرتون هدر میره…اگر دنبال این رویاها برید، چندسال که بدون نتبجه گذشت، یاد این حرفا می افتید…

فکتش ام اینه که کسی که از ریت ۷۰ با ریوارد ۲ حرف میزنه، سیستم رو در تعداد حداقل ۵۰۰ تا تست نکرده ( فوروارد تست) …اون موقع متوجه میشه که همچین چیزی وجود ندارع…

حرفا کاملا تجربی و واقع گرایانه براساس چندین سال سابقه بنده هستش…امیدوارم تصمیم درست رو بگیرید..

1 لایک کرده

دقیقا همینه

من ۲ سال کامل رو هدر دادم مدام دنبال استراتژی با ریت ۷۰ به بالا بودم درصورتی که ار ۲ و ریت ۴۰-۵۰ رو داشتم اما کمالگراییم اجازه نمیداد انقدر وقت هدر دادم انقدر اذیت شدم اخر از خستگی دوره دیدن برگشتم سرجای اولم.

البته که هنوزم دنبال وین بالا هستم و حرفش بیوفته تایم میذارمو سرک میکشم ولی همچنان کار خودمو با استراتژی خودم ادامه میدم

شما با یک سری استراتژی میتونی وین ریت 80و ریسک به ریوارد 2الی4بگیری مکانیکی هم هست ولی خوب……

خیلی ریسکی هست ولی من خودم استفاده میکنم.

ستاپ ۵۰ درصدی با ار ۲ کاملا سودده هست مخصوصا اگر تعداد معامله بالای ۴۰ تا در ماه بده که عالیه

فقط یه نکته ای که داره اینه که وین ریت ثابت نیستو پراکندگی استاپ و تیپی رو نمیشه تشخیص داد و قطعا ۶ ۷ تا استاپ پشت هم در سیکل بدش میده شما راهکاری برای استاپ پشت هم دارید؟

جسارتا وین ۸۰ چطور میتونه ریسکی باشه؟

میتونید بیشتر توضیح بدید؟

حقیقتا من در ۶ سال تجربه خودم نتونستم همچین کاری انجام بدم و تقریبا ایمان دارم همچین چیزی وجود نداره…ولی شما اگه همچین چیزی دارید ، میتونید میلیون دلار درامد داشته باشید ازش

1 لایک کرده