آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

با سروری که سرمایه گذار برتر دادن وصل شد و چارت آپدیت شد

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز الان سرمایsgbگفته بود. اطلاعیه از نحوه فعال کردن متا اطلاعیه میدیم الان مگه شما وصل هستید؟ اطلاعیه مگه داده؟

3 لایک کرده

برو داخل سایت جدیدشون اموزش رو گذاشتن امروز

2 لایک کرده

اها اوکی پس من منتطر اطلاعیه بودم ..پس از دوشنبه شروع معاملات فعال هست؟

2 لایک کرده

اره داداش جان شروع میشه فردا

2 لایک کرده

موقع نصب متاتریدر ازم پروکسی پسورد میخواد اونو چیکار کنم

حذف

معامله‌گران محترم

:dollar_banknote:با توجه به شرایط جنگی اخیر و اختلال ایجادشده در ارتباطات، که دسترسی بخشی از معامله‌گران به بازارهای مالی را با چالش مواجه کرد، سرمایه‌گذار برتر یک تغییر مثبت را به عنوان هدیه بازگشت به بازار برای معامله‌گران گرانقدر در نظر گرفته است.

:check_mark:بر این اساس، حساب‌های 1K تا 10K در هر دو پلن A و B، به مدت 15 روز تا تاریخ 1 ژوئن شامل افزایش سهم برداشت سود خواهند شد.

:comet:حساب‌ها و درخواست‌های برداشت سود مشمول این طرح:

:reverse_button:تمامی درخواست‌های برداشت سودی که پیش از انتشار این اطلاعیه ثبت شده‌اند و در حال حاضر در صف پرداخت قرار دارند.

:reverse_button:تمامی درخواست‌های برداشت سودی که از زمان انتشار این اطلاعیه تا 15 روز آینده تا تاریخ 1 ژوئن ثبت خواهند شد.

:blue_circle:این درخواست‌ها در صورتی مشمول افزایش سهم سود خواهند بود که حساب مربوطه شرایط برداشت سود را مطابق قوانین سرمایه‌گذار برتر داشته باشد.

:star:جزئیات افزایش سهم برداشت سود

:plus:حساب های 1,000$ و 2,500$ شامل %20+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 100% از سهم سود افزایش می‌یابد.

:plus:حساب های 5,000$ و 10,000$ شامل %10+ افزایش سهم سود

:reverse_button:برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 90% از سهم سود افزایش می‌یابد.

:spiral_calendar:پس از پایان این بازه 15 روزه و از روز 2 ژوئن، سهم برداشت سود حساب‌ها مطابق قوانین استاندارد و قبلی سرمایه‌گذار برتر محاسبه خواهد شد.

:dollar_banknote:سرمایه‌گذار برتر
اولین و معتبرترین پراپ‌فرم در ایران

9 لایک کرده

یه سر و گردن از همه بالاترن . یه حرکتی کردن همه رو جذب خودشون کردن . خیلی ادم حسابی هستن . اون زورا گوش میبرید این تازه میبخشه .

3 لایک کرده

من هیچ من نگاه!

من از قبل داشتم متاشو … تو سایت از پشتیبانی بپرسین راحتتر و سریعتر به جواب میرسید

2 لایک کرده

باید برای نصب تحریم شکن روشن کنی

1 لایک کرده

والا من داشتم ویندوز عوض کردم کلا پرید

شما تحریم شکن سراغ داری برای ویندوز؟

This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags.

این موضوع بعد از 4 ساعت به صورت خودکار باز شد.

اطلاعیه مهم: هشدار جدی در خصوص حواشی و رفتارهای غیرحرفه‌ای

قابل توجه کلیه کاربران؛

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند، این انجمن بستری تخصصی برای رشد و تبادل دانش است و شأن آن فراتر از بحث‌های بی‌مورد و حاشیه‌پردازی‌های شخصی دو نفره می‌باشد.

مدیریت انجمن از این لحظه به هیچ عنوان در برابر متشنج کردن فضا اغماض نخواهد کرد. لذا قویاً اعلام می‌کنیم:

۱. ممنوعیت حاشیه: هرگونه بحث خارج از موضوع، جدل‌های بی‌فایده و رفتارهای غیرحرفه‌ای که تمرکز کاربران را برهم بزند، منجر به محدودیت شدید و فوری دسترسی کاربر (بدون اخطار قبلی) خواهد شد.

۲. وظیفه کاربران: در صورت مشاهده هرگونه تنش یا توهین، به‌هیچ‌وجه وارد بحث نشوید و به تقابل نپردازید. تنها وظیفه شما در آن لحظه، ثبت گزارش (Report) است.

۳. تعهد مدیریت: اطمینان داشته باشید که تمامی گزارش‌ها با دقت بررسی شده و با خاطیان طبق ضوابط سخت‌گیرانه برخورد خواهد شد.

اجازه نخواهیم داد ناهنجاری‌ها فضای حرفه‌ای این مجموعه را تحت تأثیر قرار دهد. اینجا فقط جای یادگیری و هم‌افزایی است.

4 لایک کرده

تشکر بابت وقتی که گذاشتین.

الان شد یه کامیونیتی درست حسابی دم شما گرم :clap:t2: :clap:t2: :heart_on_fire: :heart_on_fire:

:heart: ممنون از شما

سلام کسی میدونه اسپرد آخر شب سرمایه گذار برتر چرا اینقدر زیاد تر از قبل شده ؟ قبلا از ساعت 1:15 شب تا صفر بروکر بود الان از ساعت حدودا 11 به بعد اسپرد زیاد میشه ؟

سلام . منم دیشب یک بای لیمیت زده بودم بازار با سایه اومده ولی اردر منو برنداشته یعنی بدلیل اسپرد زیاد بوده؟ اسپردش 1 پیپ بود قبلا… شب با اینکه 9 پیپ اردرمو رد کرده بازم برنداشته

شما با بروکر شخصی رگوله دار هم کار کنی اینجوری میشه ، اینکه پراپ هست