آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

من تو سایت سرمایه گذار برتر ثبت نام نکردم الان که میخام ثبت نام کنم باید ایمیل تایید کنم که ایمیل قطعه

کانفینگ بگیرم حله

و احراز هویتش چقد طول میکشه

1 لایک کرده

سلام یه بخش توی سایت هست به نام ایمیل ایرانی . دقیق نمیدونم چیه یه سر بزن ببین چیه

1 لایک کرده

چیزی نبود تو سایت

1 لایک کرده

پنل انالیز همون قبلی بزن تو کروم اولش حرف کوچک هست بکنش حرف بزرگ وارد میشه

1 لایک کرده

من از قطعی اینترنت به بعد برای وقتای مجبوری یه ایمیل توی ایمیل ملی ساختم آدرسش اینجاست

https://accounts.iran

1 لایک کرده

سلام کسی تونستع تو این چند روز نسخه متاتریدر سرمایع گذار برتر رو نصب کنه
https://irns.sarmayegozarebartar.ir/sgbtrading5setup.exe

1 لایک کرده

دانلود نمیشه متاسفانه

2 لایک کرده

کاربر عزیز کامیونیتی ایران بروکر چت روم نیست. در هر تاپیک باید درباره موضوع آن تاپیک صحبت کنید.
لطفا قوانین کامیونیتی را مطالعه نمایید و خارج از موضوع تاپیک‌‌ها مطلب ارسال نفرمایید.

12 لایک کرده

والا من دانلود کردم اما باز نمیشه

2 لایک کرده

با کپی کردن پوشه احتمال نقض قانون mcid وجود دارد در فروم زیر بخوانید:

1 لایک کرده

فایل نصبی متاتریدر سرمایه گذار برتر زیپ شده

sgbtrading5setup.zip (4.0 مگابایت)

3 لایک کرده

مرسی . ممنون لوگین پسوورد پروکسی رو چی بزنم

1 لایک کرده

مرسی . ممنون لوگین پسوورد پروکسی رو چی بزنم

1 لایک کرده

همون متاتریدر خام از خود سایتشون نصب کنیم بهتر نیست ؟ چ فرقی میکنه متاتریدر خام با متاتریدرSGB؟

1 لایک کرده

باید از وی p ان استفاده کنید تا موقع نصب یوزر پسورد نخواد

3 لایک کرده

چه فرقی میکنه با نسخه خود متاتریدر ؟؟ یعنی کسانی که خودشون متاتریدر دارن باید اینو جایگزین اون کنن ؟؟

1 لایک کرده

سرمایه گذاربرتر

معمولاً در عرض چند دقیقه پاسخ می‌دهیم

امروز

سلام و وقت بخیر . سوالی داشتم در مورد اینکه من با حسابم که دارم ترید میکنم . از متاتریدر اصلی دارم استفاده میکنم و متاتریدر خود شرکت شما نیست که داخل سایت گداشتین . ایا این اتفاق باعث مشکل میشه؟؟

سلام و وقت بخیر.

خیر، جای نگرانی نیست. شما می‌توانید از هر نسخه متاتریدر 5 که روی ویندوز شما نصب باشد استفاده کنید و لزومی ندارد حتماً متاتریدر اختصاصی شرکت ما را نصب کنید.

برای ورود به حساب خود در متاتریدر 5 اصلی، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. پس از ورود به متاتریدر، از منوی “File” گزینه “Open an Account” را انتخاب کنید.

2. در نوار جستجو، عبارت “Sarmaye Gozare Bartar” را جستجو کرده و روی گزینه “Find your company” کلیک کنید.

3. با انتخاب “Sarmaye Gozare Bartar Ltd” به مرحله بعدی بروید و “NEXT” را بزنید.

4. در مرحله بعدی، گزینه سوم یعنی “Connect with an existing trade account” را انتخاب کنید.

5. یوزرنیم (LOGIN) و پسورد خود را که از طریق ایمیل برایتان ارسال شده است، در بخش‌های مربوطه وارد کنید.

6. سرور ارسالی را انتخاب کرده و “Finish” را بزنید.

اگر بالانس حساب شما نمایش داده شد، به این معنی است که با موفقیت وارد حساب خود شده‌اید. در غیر این صورت، از پایداری اینترنت خود مطمئن شوید و ابتدا بدون VPN و در صورت نیاز با VPN معتبر اقدام کنید.

اگر در ورود به حساب با مشکل مواجه شدید، می‌توانید یوزرنیم و پسورد را ابتدا در یک نوت یا سیو مسیج تلگرام پیست کرده و سپس از آنجا کپی و در متاتریدر پیست کنید. اگر باز هم مشکل حل نشد، لطفاً یک تیکت ثبت کنید تا تیم فنی حساب شما را بررسی و مشکل را برطرف کند.

1 لایک کرده

متاتریدرهای شما با نت ملی باز میشه دوستان ؟

3 لایک کرده

با سروری که سرمایه گذار برتر دادن وصل شد و چارت آپدیت شد

3 لایک کرده

سلام دوست عزیز الان سرمایsgbگفته بود. اطلاعیه از نحوه فعال کردن متا اطلاعیه میدیم الان مگه شما وصل هستید؟ اطلاعیه مگه داده؟

3 لایک کرده