سلام یه کمپین ایجاد کنیم واسه اینکه سرمایه گذار برتر ،خدماتش و سرورهاشو به نت ملی وصل کنه
موافقم چکار باید بکنیم؟! فکر میکنم کم کم راهی پیدا کنند چون معلوم نیستش کی دوباره اینترنت وصل بشه و اگر وصل هم بشه احتمال داره دوباره قطع بشه
الان فراز چارت کامل دیتای چارت هارو از forex.Com و fxcm و oanda میگیره و با نت ملی نشون میده خیلی هم پرسرعت و دقیقه ،بنظرم با همکاری ایران بروکر یک تایپیک اختصاصی تشکیل بده واسه پیگیری این مسئله ،شما هم همین موضوع کامنت کن
امیدوارم هر چه سریعتر این اتفاق بیفته
خب این درخواست رو اینجا اعلام میکنیم که ایران بروکر اگر دسترسی داره با شرکت سرمایهگذار برتر و بقیه شرکت هایی که هستند یک صحبتی داشته باشه تا بیان یک زیر ساخت ای رو برای کار با نت ملی ایجاد بکنند با شرکت های دیگه هم مثل پراپکو ، forfx,traderscombat و… هم یک صحبتی انجام بدهند ببینیم چ میشه کرد
کاربر گرامی با سلام. پیشنهاد شما به مدیریت انتقال داده خواهد شد.
احتیاجی به کمپین نیست ، اگه بتونن خودشون انجام میدن ، شرکت پراپ برای سودهی به اعضاش وابسته اس
سری اول دی ماه که نت قط شد فراز چارت هم قط شد درکنار سایر شرکت ها و پراپ ها ولی این سری که قط شد فراز چارت زیرساختشو با نت ملی مچ کرده و الان کار میکنه پراپ ها هم میتونن ولی نمیدونم چرا اینکارو نکردن یا تا حالا اقدامی نکردن اصلا نت یکسال دیگه وصل نشد تکلیف چیه
دلیل اینکه آسون نیست اینجا زیر ساخت بزنن بخاطر نت ملی اینه که باید از کلی فیلتر عبور کنن یه مالیات بدن خلاصه جیب رو باید پر کنن و شاید این در حد توان پراپ نباشه چون همینطوری هم کلی واسشون هزینه داره نگه داشتن شرکت چه برسه بخوان مالیات هم بدن
یا شاید مالیات ببندن روی اونایی که برداشت میکنن
به هر حال امیدوارم هر چه زودتر درست بشه
هیچ خبر امید وار کننده ایی از سرمایه گذار برتر نیست ؟ جهت رفع مشکل اقدامی انجام ندادن ؟
۱۸روز از این پیامت گذشتِ داداش💔
سلام
لینک چت پشتیبانی سرمایه گذار برتر در نت ملی رو دو روز پیش گذاشته بودید در کامیونتی پیداش نمیکنم لطفا اینجا لینکش رو بذارید ممنون.
آقا من دو تا حساب فعال دارم در سگب یه حسابم در قرعه کشیش برنده شدم که ذخیره ست از همه بیشتر من پیگیر فعال شدن سگب روی نت ملی هستم چرا؟ چون به نظر من روی اینترنت بین الملل اگر وصل هم بشه ما دیگه برای پراپ و ترید خیالمون راحت نخواهد بود این قطعی ها احتمالش زیاده تکرار بشه یا اصلا چند ماه وصل نشه
نادر عزیز شما میتوانید این لینک را در آخرین اطلاعیه که در ابتدای این صفحه وجود دارد مشاهده کنید:
https://iranbroker.net/prop/sarmayegozarebartar/
حسین عزیر چنانچه اطلاعیهای در این خصوص منتشر شود حتما در بخش اخبار و صفحه اختصاصی این پلتفرم در سایت ایران بروکر مشاهده خواهید کرد.
دقیقا باید پراپ ها و بروکر ها یه استراتژی واسه زمان قطعی و شرایط اینترانت داشته باشن
من که دیگه بیخیال سگب شدم ![]()
ممنون از لطفتون.
نه بیخیال نشو امید اصلی خیلی ها در ایران سگب هست
بله بهترین پراپ فرم ایران هستن و اگه متاسفانه مشکلی واسشون پیش بیاد به نظر من باید کلا قید پراپ فرم رو تو ایران بزنیم !