آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

سلام کسایی که به تلگرام یا گوگل دسترسی دارن لطفا آخرین اطلاعیه های پراپ سرمایه گذار برتر اینجا به اشتراک بزارن تا افرادی که به نت دسترسی ندارن در جریان باشن از ادمین محترم ایران بروکر هم این درخواست دارم

7 لایک کرده

سلام.

آخرین اطلاعیه توی صفحه بررسیش نوشته شده

4 لایک کرده

3 لایک کرده

قاعدتا توی این شرایط متصل شدن واقعااا کار سخت و بزرگی هست
وقتی حتی خودمون نمیتونیم یک تلگرام ساده رو بالا بیاریم
اون پراپ‌ها و بروکرهایی که تونستن وصل کنن واقعا دمشون گرم

4 لایک کرده

سلام دوستان هرکس از sgb خبر جدیدی از وصل شدن داره بگه

واقعا سخته تحمل کردن این وضعیت💔

6 لایک کرده

من به پشتیبانیشون پی ام دادم گفتن برنامه ای واسه نت ملی ندارن و باید تا وصل شدن اینترنت صبوری کنیم !

5 لایک کرده

سلام دوستان و همکاران عزیز تریدر

شرایط سختی هست برای همه یه عده تازه شروع کردن یه عده قصد شروع کردن داشتن و افرادی هم که حرفه ای کار میکردن و تنها منبع درامدشون ترید بود

باتوجه به اینکه به لحاظ شرایط نمیدونم چقدر برای شرکت سرمایه گذار برتر امکانپذیر هست با این نت ملی بتونه سیستم رو مجدد راه اندازی کنن بالاخره اونها هم استراتژی خودشون رو دارن

اما به عنوان یک تریدر خواهشمندیم به یک راهکاری برسن و کابران رو از این بیتکلیفی در بیارن

6 لایک کرده

احتمالا یک ۴ ام آن

5 لایک کرده

اگه جنگ ادامه پیدا کنه که نمیشه همین طوری سرمایه گذار برتر قطع باشه باید یه فکری کنن

5 لایک کرده

من چند بار به پشتیبانی پیام دادم چند تا جواب مختلف به من دادند یک سری میگفتند کلا تا پایداری نت بین الملل کاری انجام نمیشه یک سری دیگه میگفتن که راهکار هایی در دست بررسی هستش آخرش دقیق نفهمیدم برنامشون چیه

5 لایک کرده

من با پشتیبانی صحبت کردم گفتن تا پایداری اینترنت بین الملل باید صبر کنیم و یکبار هم گفتن تا آخر فروردین ماه هیچ راهکاری ندارن و شاید بعد از اون راهکارهایی رو بررسی کنن

4 لایک کرده

انشالله بتونن بزودی وصل بشن

4 لایک کرده

این پشتیبانی sgb هست

3 لایک کرده

این روندی که امارات برای اخراج ایرانی ها گرفته، احتمالا گریبان سگپ رو هم بگیره.

2 لایک کرده

دوست عزیز فعالیت فارکس در نت ملی دکوری هست که بروکرهای کلاهبردار و فیک راه انداختن.در این مدل از ترید،شما به اطلاعات لحظه ای چارت ها دسترسی ندارید،دریافت و ارسال اطلاعات با کندی و قطع و وصل انجام میشه و طرف مقابل معاملات شما بروکر هست

سود شما=ضرر بروکر…ضرر شما=سود بروکر

3 لایک کرده

پراپ ولی کلا به جایی وصل نیستش بنظرم از اینکه بالانس شرکت بهم بخوره نگران هستند که باز نمیکنند تا حدودی ام شاید حق دارند چون ورودی باید باشه تا کار پیش بره

30 روز گذشت و واقعا درد ناکه بعد کلی سال تلاش تازه به سوددهی رسیده بودم و داشت خوب پیش میرفت که پشت سر هم قطعی ها و….

2 لایک کرده

با توجه به شرایط موجود،سناریوی پراپ ایرانی(داخلی) و بروکر یا بروکرهای روس روی نت ملی محتمل هست

در هر دو صورت فعالیت با ۲روش بالا به صلاح نیست

متاسفانه شاید در پایان راه تریدینگ هستیم

1 لایک کرده

خود SGB گفته نه این اتفاق نمیوفته

1 لایک کرده

با پشتیبانی صحبت کردم گفتند تا پایان جنگ شرکت هیچ فعالیتی نخواهد داشت و در صورتی که بعد از جنگ همچنان نت ملی بمونه اون زمان اقدامات لازم برای ایجاد بستر ملی انجام میشه

2 لایک کرده

ای بابا، میگم شما که تونستی ارتباط بگیری که سوال میکنه که با توجه به قوانین جدید امارات و اخراج ایرانی‌ها ممکنه مشکلی برای مجموعه پیش بیاد؟

مرسی

4 لایک کرده