پیشنهاد به سرمایه‌گذار برتر: ارائه چالش‌های پراپ قابل ترید با اینترنت ملی تا زمان بازگشت نت بین‌الملل

سوال نوشتم به پشتیبانی نت ملی سرمایه گذار برتر این جواب رو داد.

با این جواب سرمایه گذار برتر باید از پراپهای رده پایین که روی نت ملی هستن حساب بخرم سرمایه گذار برتر کاملا پاسیف دراه عمل میکنه

شما حتی اگر با نت بین الملل هم وصل بشه تمام معاملات در حالت close only هست و نمیتونید معامله کنید

بله میدونم. نکته من این هست که به نظر میرسه سگب تا صلح نشه هیچ حرکتی نمی کنه نت تازه بعد از صلح هم معلوم نیست تا چه حد و چند روز یا چند هفته بعد از صلح وصل بشه کلا برنامه ای نداره تا این وضع هست

بنظرم باید دیگه قید سگب رو بزنیم !

حیف شد واقعا یکی از بهترینا بودن .

امیدوارم این طور نشه ببینیم چی میشه

پراپ های دیگ از فرصت استفاده میکنن کلاهبرداری میکنن، بهترین کار برا کسایی که از SGB حساب میگرفتند صبر کردنه ! من خودمم منتظرم مطمعنم سرمایه گذار برتر یه حرکتی میزنه.

کاری نکنین بعدش دل ترید کردن نداشته باشین.

صد ساااااااال بعددد……

صبر که مجبوریم بکنیم ولی من برای ترید در نت ملی هم سرگرم انتخاب یکی از گزینه ها هستم منتها سعی میکنم با حداقل هزینه در نت ملی شروع کنم اگر نتها وصل شد یا سگب اومد روی نت ملی برمیگردم چالشهایی که اونجا نیمه کاره دارم رو ادامه میدم

اکر دسترسی به نت بین الملل حتی با گیگی 1 تومن دارید از forfx چالش بگیرید، قبل جنگ هم معتبر بود الانم بی وقفه داره خدمات میده

آپدیت آخر فروردین 1405 - خدمات Forfx متوقف شد و ریفاند کرد

ممنون. من روشی رو که دارم به کسی پیشنهاد نمیکنم تصمیم من این هست که تا نت بین الملل درست نشده روی نت ملی پراپ بگیرم ولی با مبالغ کم تا وقتی نت بین الملل وصل شد چالشهای قبلی رو ادامه بدم

با نت ملی با کدوم پراپ میخوای کار کنی؟

من فعلا برای دور نبودن از فضای ترید یه پلن خیلی سخت ۵۰۰ تومنی از رابین سود گرفتم دارم میزنم قوانینش برای من مشکل ساز نیست ولی برای بعضی از تریدرها شاید سخت باشه.

هنوز اطمینان بالا به هیچ پراپ نت ملی ندارم قدم به قدم دارم با هزینه هیا کم امتحان میکنم

من دوتا حساب فعال دارم با سرمایه گذار برتر.

و به هیچ وجه با این شرایط آشفته، پراپ دیگه ای که رو نت ملی کار کنه نمیخرم.چون بدون شک کلاه برداریه و یک ضربه روانی دیگه میزنه به ما تریدرها . تو این شرایط، باید خودمونو در معرض خطر قرار ندیم. صبر کنیم. ژورنال کنیم تمرین و مرور.

حدسم اینه سرمایه گذار برتر اوایل اردیبهشت اکی بشه و بشه فعالیت کرد

من هم فعلا خریدآنچنانی نکردم یه پنل سخت رابین سود درفضای ترید باشم ولی دارم یه جاپا هم در پراپهای نت ملی پیدا میکنم که اگر این وضعیت زیادتر از فروردین طول کشید از یکیشون پراپ بگیرم

قاعدتا هم باید راهکارهایی پیدا کنه

سرمایه گذاربرتر میشه گفت معروف ترینه تو ایران

قطعا دلش نمیخواد این همه یوزر و درآمدشو به این راحتی از دست بده

راه حل که پیدا میکنه مهم زمانش هست به نظر من باید برای شرایط نت ملی یه فکری بکنه

لینک سایت رابین سود رو میدید

لینکش رو مینویسم ولی مسئولیت استفاده از رابین سود یا هر پراپ دیگه ای با خودتون هست .

تشکر میکنم ممنونم