آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

سلام وقت بخیر دوستان عزیز کسی به متاتریدر 5 برای سرمایه گذار برتر وصل شده؟ چطوری؟

من با نت همراه اول سروری ک سرمایه گذار برتر گفته بود رو وارد کردم اما وصل نشد

تاریخ و زمان ویندزتون هم اپدیت و بروز کنید

ما که حساب بالا تر از 10 هزار داریم تا کی باید صبر کنیم؟

2 لایک کرده

من با نت ملی به ایمیلم برای برداشتن یوزرنیم و پسورد حسابم دسترسی ندارم، روش دیگه ای هست من یوزرنیم و پسوردم رو پیدا کنم؟

تو پراپ سرمایه گذار برتر منظورتونه ؟ اونو که از پنل کاربریتون میتونین ببینین

1 لایک کرده

با این لینک میتونی با نت ملی حساب جیمیلتو بالا بیاری اگه رمز و پسورد ایمیلتو بدونی حله

1 لایک کرده

من رو یه سیستم جدید میخوام متاتریدر نصب کنم ولی با نت ملی نمیشه، کسی راه حلی داره؟

سیستم ببرین جایی که اینترنت پرو دارن نه کانفینگ براتون درست میکنن منم همین مشکل داشتم بردم بیرون

و با کانفینگ هم نمیشه فقط اینترنت پرو که بتونی نصب کنی برنامرو وقتی نصب کردی دیگه راهکاری که خود سرمایه گذار برتر ارائه داده رو برو جلو درست میشه

2 لایک کرده

آقا کسی خبر نداره کی قراراه حسابای بالای ۲۵ کا در دسترس قرار بگیره.بخدا پیرمون درومد انقد کانال چک کردیم

1 لایک کرده

ایمیل با سیستم وارد بشی پیام های قبلی هست و باز میکنه فقط پیام ارسال نمیشه

2 لایک کرده

ارسال میشه ها … از جیمیل

من با نت مخابرات وصلم ، یه هفته بدون قطعی ، با هنون ایپی که داخل سایتشون هست وصل شد و سرور ها اپدیت شد

من با سیستم هم دریافت و هم ارسال مشکلی ندارم اما با گوشی کلا تعطیله

1 لایک کرده

سلام رفقا تازه میخوام متاتریدر سرمایه گذار برتر رو ویندوز نصب کنم اما این پیغام میده طبق فایل راهنمای pdf خود سرمایه گذاربرتر هم انجام دادم ولی نشد

من از پشتیبانی همون اوایل پرسیدم گفت میتونی از هر متای ۵ هر بروکر استفاده کنی فقط سرورش سرمایه گذار برتر هس

تا زمانی که وضعیت اسپردهای وحشتناک مخصوصا روی طلا و استاپهای معلق SGB روی نت ملی حل نشه و به وضعیت قبل جنگ برنگرده ، ما تریدرهای قدیمی تحریمش کردیم و اکانت نمیخریم.

اینجوری نمیشه اسکلپ کرد…

حسابای ۲۵ کا به بالارو هم باز نکردن هنوز . واقعا مشکل این همه دست دست کردن چیه واقعا؟؟؟ مارو علاف کردن

درود سوالی که داشتم اینه که کسایی که داخل تایم 5 دقیقه معامله میکنند و استاپشون بالای5 پیپ هست هم با این اسپرد و اسلیپیج به مشکل میخورن یا فقط اسکلپ کارای تایم یک دقیقه به مشکل میخورن؟؟