آخرین اطلاعیه‌های پراپ سرمایه گذار برتر

نه برای من در نماد نزدک با اسپرد کم و سرعت خوب روی نت ملی کار میکنه

منم نزدک کار میکنم اوکیه

تشکر میخواستم این هفته یه چالش ازش بخرم ،حقیقتا می ترسیدم ،ک مثل بعضی پراپ ها اینم با تأخیر و کندی سفارش رو انجام بده ،ممنون داداش خیالم راحت شد انشاالله همین هفته اوکی ش میکنم

موفق و پرسود باشی داداش :flexed_biceps::flexed_biceps::blue_heart::blue_heart::blue_heart:

تو پراپای ایرانی sgb کلا تو یه لول دیگس داش
قابل مقایسه با خارجیاس حتی

خداکنه همین یکی موندگار باشه ( اگه یه سریا بذارن..)

سلام کسی میدونه اسپرد آخر شب سرمایه گذار برتر چرا اینقدر زیاد تر از قبل شده ؟ قبلا از ساعت 1:15 شب تا صفر بروکر بود الان از ساعت حدودا 11 به بعد اسپرد زیاد میشه ؟

سلام . منم دیشب یک بای لیمیت زده بودم بازار با سایه اومده ولی اردر منو برنداشته یعنی بدلیل اسپرد زیاد بوده؟ اسپردش 1 پیپ بود قبلا… شب با اینکه 9 پیپ اردرمو رد کرده بازم برنداشته

شما با بروکر شخصی رگوله دار هم کار کنی اینجوری میشه ، اینکه پراپ هست

سلام وقت بخیر دوستان عزیز کسی به متاتریدر 5 برای سرمایه گذار برتر وصل شده؟ چطوری؟

من با نت همراه اول سروری ک سرمایه گذار برتر گفته بود رو وارد کردم اما وصل نشد

تاریخ و زمان ویندزتون هم اپدیت و بروز کنید

ما که حساب بالا تر از 10 هزار داریم تا کی باید صبر کنیم؟

من با نت ملی به ایمیلم برای برداشتن یوزرنیم و پسورد حسابم دسترسی ندارم، روش دیگه ای هست من یوزرنیم و پسوردم رو پیدا کنم؟

تو پراپ سرمایه گذار برتر منظورتونه ؟ اونو که از پنل کاربریتون میتونین ببینین

با این لینک میتونی با نت ملی حساب جیمیلتو بالا بیاری اگه رمز و پسورد ایمیلتو بدونی حله

من رو یه سیستم جدید میخوام متاتریدر نصب کنم ولی با نت ملی نمیشه، کسی راه حلی داره؟

سیستم ببرین جایی که اینترنت پرو دارن نه کانفینگ براتون درست میکنن منم همین مشکل داشتم بردم بیرون

و با کانفینگ هم نمیشه فقط اینترنت پرو که بتونی نصب کنی برنامرو وقتی نصب کردی دیگه راهکاری که خود سرمایه گذار برتر ارائه داده رو برو جلو درست میشه

آقا کسی خبر نداره کی قراراه حسابای بالای ۲۵ کا در دسترس قرار بگیره.بخدا پیرمون درومد انقد کانال چک کردیم

ایمیل با سیستم وارد بشی پیام های قبلی هست و باز میکنه فقط پیام ارسال نمیشه

ارسال میشه ها … از جیمیل

من با نت مخابرات وصلم ، یه هفته بدون قطعی ، با هنون ایپی که داخل سایتشون هست وصل شد و سرور ها اپدیت شد