کسی تونسته با گوشی به متاتریدر sgb با نت ملی وصل بشه؟
آره من تونستم.برای بار اول باید با یه ابزار تغییر ای پی که نت بین الملل داره وصل بشی بعد که اومد بالا دیگه با نت ملی هم میاد بالا.لازم نیست هزینه زیادی هم بکنی من یه اکانت تست ۱۰۰ مگ با ۵۰ هزار تومن گرفتم وصل شد.
بله یک بار با تحریم شکن وصل بشید سرور اپدیت میشه و سری بعدی رو نت ملی بالا میاد
اکانت تست ۱۰۰ مک رو از کجا تهیه کردین ؟ میشه معرفیش کنین لطفا؟
اره میشه من وصل شدم نیاز به خرید کانفینگ هم نیست بدون هیچ هزینه
بهترین بروکر بوده تا این لحظه تو اتصال از آسانی اتصال بگیر و قطعی لحظه ای خیلیی کم.فقط موقع استاپ خودن یا تاچ شدن تیپی روی متا میبینی که قیمت از استاپ لاستت رد شده و هنوز بسته نشده تریدت که اینم بخاطر نت ملی هستش و دوبار من دیدم ک بعد چند ثانیه ک قیمت از استاپ رد شده بود و در ضرر بیشتر باز سگب در همان نقطه که استاپ لاست بوده با هماتن میزان ضرر ترید رو بسته.میگم که این تاخیر در اجرای دستورات نیست تغیرر بخاطر این سروری هست که بین نت بین المل با نت ما هست و دیر نشون میده به ما مگر ن دستورات دقیق اجرا میشود و پیشنهاد من ترید کردن همراه با تیپی و استاپ هست چون در این مواقع در حد ثانیه میتونی یه سود خوب رو از دست بدی یا درصد ببیشتری استاپ بخوری تا ترید رو ببندی و ترید بسته بشه دستی اون بحثش جدا از اون استاپ لاستی هست که تو متا تریدر ثبت میشه و بروکر موظف هست که باید حتما در اون نقطه دستور رو اجرا کنه.حواستون باشه ولی تا اینجا عااااالی بووووده
پشتیبانشون پیام بده بهشون بگو .خودشون برات اپ پروکسی سرور میفرستن با پروکسیش وصل میکنی سریع برات ورود میزنه میاره بالا و دگ دفعه بعد با گوشی هم نیازی به فعال کردن تحریم شکن نخواهی داشت
والا من با تغییر ای پی برام بالا میاره ولی بعدش ک قطع میکنم باز هیچی نشون نمیده….موندم چطور دوستان براشون تو گوشی بالا میاد ؟!؟!
اپ گوشی نمیشه دستی سرور بروکر وارد کنی (تست هم نکردم که داده پوشه متاتریدر چیا داره که مثلا وقتی وصل شدی، اون داده رو برا یه نفر دیگه هم بفرستی). برا همین باس اولش با تحریم شکن وصل شی، اون موقع سرورها رو دریافت میکنه از بروکر و ذخیره میشه.
برو قسمت ویرایش حساب در متاتریدر موبایل، بعد روی ویرایش حساب بزن، اونجا آدرس سرور رو لیست میکنه، ببین با کدوم یکی میتونی با نت ملی وصل شی
پورت اگر ۸۰ است را روی ۸۸۸۰ قراردهید البته این را یکی بمن گفت منم به شما میگم
جوابه
سلام دوست عزیز…
من توی اتصال به متاتریدر در ویندوز مشکل دارم اصلا پینگ بالا نمیاد
سلام اگر نیاز پیدا کردی به راهنمایی پیام بدید تا جایی که بلد باشم راهنماییتون کنم.
چجوری این اکانت رو بگیریم؟
بله با این آدرس به راحتی و بدون فیلتر اوکیه
217.114.40.24
سلام درود ارادت مشکل بر طرف شده
برای سرمایه گذار برتر فقط کافیه تو متتریدر این آیپی رو سرچ کنید
217.114.40.24
بدون نیاز به تحریم شکن اوکی میشه
دوستان پنل آنالیز شماهم آپدیت نمیشه یا فقط مال منه که آپدیت نمیشه ؟
احتمالاً مشکل از اتصال سرور یا فایروال ویندوز هست.
این کارها رو تست کن:
1- ابزار تغییر ای پی رو خاموش/روشن کن
2- از داخل متاتریدر برو:
File > Open an Account و یک سرور دیگه انتخاب کن
3- فایروال و آنتیویروس رو موقت غیرفعال کن
4- DNS رو روی 8.8.8.8 بزار من روی ۸۸۸۰ گذاشتم البته
5- اگر باز پینگ نیومد، احتمالاً آیپی ایران یا اینترنتت به سرور بروکر وصل نمیشه و باید با VPS یا اینترنت دیگه تست کنی.پیام بده راهنماییت کنم
پشتیبان سرمایه گذار برتر پیام دادی؟
از سری اول که اینترنت قطع شد، اینجوره و اوکیه مشکلی نیست، شما فقط باز باید قوانین رو رعایت کنی، وقتی پاس شدی تیکت میزنی و اوکی باشه تایید میشه، نگران نباش، بخاطر سری اول ک اینترنت قطع شد و چی شد، 30روز ک بدون ترید بودیم و حساب یعنی فیلد و منقضی شده و ربات آنالیز سیستم این حساب رو مردود میدونه و بروزش نمیکنه ،ولی برای حساب بعدی پاس کردی اوکیه، حساب جدید ک بهت بدن بروز میشه
آره پیام دادم…خداییش پاسخگو بودن ولی نتونستن کمکی بهم بکنن ![]()
آخر سر خودم ایرادشو پیدا کردم…رفع شد
![]()