در دسترس قرار گرفتن پراپ فنفیکس با نت ملی و اتصال به متاتریدر

درود شما از کدوم بروکرش استفاده میکنید؟میشه لطفا بگید اسپردها چقدر هستن برای پوند و یورو ؟

1 لایک کرده

از سرور اختصاصی خودش که میتونی اسپد و کمیسیون هاشو در فروم زیر ببینی:

1 لایک کرده

ممنونم از لطفتون

کسی جدیدا حساب خریده از فنفیکس دوستان؟؟؟؟قانون سختش چیه؟؟برداشت اول بعد از چند روزه؟؟

سلام سوالم اینه که این 4 درصد سود رو اگه توی یک روز طی چند معامله به دست بیاریم مشکلی نداره؟؟یا که ملاک به دست آوردن ۴ درصد طی یک روزه؟؟؟

کسی می‌دونه اینو دوستان ؟؟

در این قانون صرفا به برایند یک روز اشاره شده - تعداد معامله یا همزمانی اونها ملاک نیست

روش شارژ با تراست والیته و تراست پلیته هم نت بین الملل می خواهد …تاپ چنج هم قطعه چجور میشه چالش شارژ کرد

1 لایک کرده

در فروم دیگری هر سه روش شارژ رو توضیح دادم بله متاسفانه یه قسمت از کار باید قند استفاده کنید برای نت بین الملل

درگاه ریالی ندارند

چرنده همش قعط و وصل میشه و کنده . ترید کردن حساس تر از این حرفا هست که بخوایم با این سایت و راهکار های بی فایده کار کنیم

4 لایک کرده

قانون زیر یک دیقیه رو بیشتر پراپا دارن حتی تعدادی از بروکرا هم این قانونو اعمال میکنن،مهم واریز کردنه

2 لایک کرده

الان دیگه متاتریدر فنفیکس با نت ملی به روش زیر کانکت شد بدون قطع و وصلی:

1 لایک کرده

کد تخفیف از میم وال‌استریت برای فنفیکس

2 لایک کرده

این روزا هر تریدری یه درد مشترک داره…
قیمت بالای تتر
هر بار که میخوای قدمی برداری هر بار که میخوای یه امتحان جدید بدی، همین قیمت لعنتی انگار سد میشه جلوت.
خیلی‌ها همین‌جا ناامید میشن…
اما ما، نه
ما از دلِ همین سختی‌ها رشد کردیم.
منم مثل شما این روزا فشار قیمت‌ها رو حس کردم ولی گذاشتم تبدیل بشه به یه جرقه… نه یه بهانه.برای همین، یه کد تخفیف خرید پراپ شرکت فنفیکس گرفتم؛چیزی که واقعاً تو این شرایط میتونه کمک‌کننده باشه،یه جور برگ برنده وسط این همه سختی.گاهی پیروزی فقط یه معامله‌ی سبز نیست…
همین که تو این شرایط هنوز ایستادی، هنوز میجنگی،و هنوز دنبال راهی هستی که هزینه‌هاتو کمتر کنی،یعنی تو برنده‌ای.
این تخفیف، یه هدیه نیست…
نتیجه‌ی همون دردهایی‌هست که گذشتیم و هنوزم ادامه میدیم.

:incoming_envelope:کد تخفیف: MASLAHATI25

2 لایک کرده

فایل دانلود متا تریدر فنفیکس

Meta.zip (3.9 مگابایت)

Files .zip (4.6 مگابایت)

2 لایک کرده

دوستان در مورد فنفیکس هر نظر ، پیشنهاد ، انتقاد و….. دارید بگید

بله الان متاتریدر رو نت ملی کار میکنه در فنفیکس ولی حتما حساب proecn انتخاب کنید و از اکسپرت خودشون که مای مانی هست استفاده کنید

بله میتونید استفاده کنیداز کد تخفیف: MASLAHATI۲۵ هم بزنید 20 درصد تخفیف میگیرید

1 لایک کرده

سلام دوستان من نصب کردم اما هنگام نصب متا اطلاعات پروکسی و میخواد کسی میتونه راهنمایی کنه

اول پروکسی که فنفیکس گذاشته دان کن ،نصب کن ،اجراش کن بعد برو متا باز کن

اینکار و کردم اول پروکسی و نصب کردم قعال کردم بعد موقع نصب متا ازم اطلاعات پروکسی و خواست هرکاری کردم درست نشد