درود شما از کدوم بروکرش استفاده میکنید؟میشه لطفا بگید اسپردها چقدر هستن برای پوند و یورو ؟
از سرور اختصاصی خودش که میتونی اسپد و کمیسیون هاشو در فروم زیر ببینی:
ممنونم از لطفتون
کسی جدیدا حساب خریده از فنفیکس دوستان؟؟؟؟قانون سختش چیه؟؟برداشت اول بعد از چند روزه؟؟
سلام سوالم اینه که این 4 درصد سود رو اگه توی یک روز طی چند معامله به دست بیاریم مشکلی نداره؟؟یا که ملاک به دست آوردن ۴ درصد طی یک روزه؟؟؟
کسی میدونه اینو دوستان ؟؟
در این قانون صرفا به برایند یک روز اشاره شده - تعداد معامله یا همزمانی اونها ملاک نیست
روش شارژ با تراست والیته و تراست پلیته هم نت بین الملل می خواهد …تاپ چنج هم قطعه چجور میشه چالش شارژ کرد
در فروم دیگری هر سه روش شارژ رو توضیح دادم بله متاسفانه یه قسمت از کار باید قند استفاده کنید برای نت بین الملل
درگاه ریالی ندارند
چرنده همش قعط و وصل میشه و کنده . ترید کردن حساس تر از این حرفا هست که بخوایم با این سایت و راهکار های بی فایده کار کنیم
قانون زیر یک دیقیه رو بیشتر پراپا دارن حتی تعدادی از بروکرا هم این قانونو اعمال میکنن،مهم واریز کردنه
الان دیگه متاتریدر فنفیکس با نت ملی به روش زیر کانکت شد بدون قطع و وصلی:
کد تخفیف از میم والاستریت برای فنفیکس
این روزا هر تریدری یه درد مشترک داره…
قیمت بالای تتر
هر بار که میخوای قدمی برداری هر بار که میخوای یه امتحان جدید بدی، همین قیمت لعنتی انگار سد میشه جلوت.
خیلیها همینجا ناامید میشن…
اما ما، نه
ما از دلِ همین سختیها رشد کردیم.
منم مثل شما این روزا فشار قیمتها رو حس کردم ولی گذاشتم تبدیل بشه به یه جرقه… نه یه بهانه.برای همین، یه کد تخفیف خرید پراپ شرکت فنفیکس گرفتم؛چیزی که واقعاً تو این شرایط میتونه کمککننده باشه،یه جور برگ برنده وسط این همه سختی.گاهی پیروزی فقط یه معاملهی سبز نیست…
همین که تو این شرایط هنوز ایستادی، هنوز میجنگی،و هنوز دنبال راهی هستی که هزینههاتو کمتر کنی،یعنی تو برندهای.
این تخفیف، یه هدیه نیست…
نتیجهی همون دردهاییهست که گذشتیم و هنوزم ادامه میدیم.
کد تخفیف: MASLAHATI25
دوستان در مورد فنفیکس هر نظر ، پیشنهاد ، انتقاد و….. دارید بگید
بله الان متاتریدر رو نت ملی کار میکنه در فنفیکس ولی حتما حساب proecn انتخاب کنید و از اکسپرت خودشون که مای مانی هست استفاده کنید
بله میتونید استفاده کنیداز کد تخفیف: MASLAHATI۲۵ هم بزنید 20 درصد تخفیف میگیرید
سلام دوستان من نصب کردم اما هنگام نصب متا اطلاعات پروکسی و میخواد کسی میتونه راهنمایی کنه
اول پروکسی که فنفیکس گذاشته دان کن ،نصب کن ،اجراش کن بعد برو متا باز کن
اینکار و کردم اول پروکسی و نصب کردم قعال کردم بعد موقع نصب متا ازم اطلاعات پروکسی و خواست هرکاری کردم درست نشد