سلام دوستان وقت بخیر ، موقع نصب برنامه متاتریدر فنفیکس یه کادر پروکسی باز میشه و سرور و یوزر نیم پسورد میخواد برای نصب ، کسی به این مسأله برخورد کرده؟
من سه تا سیستم شرکت نصب کردم راحت نصب شد،،، ولی توی لب تاب خونه با اینترنت گوشی نصب نشد، همین اروری که گفتی داد
فعلا هر کاری کردم نشده، میگم شاید به نت ربط داشته باشه، بعدش میخام لب تابم ببرم با وایفای تست کنم ببینم میشه یا نه
به سوال دارم
اگه من اکانتم رو یکبار با نت روی متای گوشی لود کنم، بعداً آیا سری های بعدی بالا میاد یا نه،،، چون دیده بودم یکی از بچه ها همین کارو برای پراپ زورا انجام داده, و همون سری اول برای اینکه اکانت و بتونه بود کنه از نت استفاده کرده
کسی از وضعیت برداشت ها خبر داره ؟
برای کسی تو این مدت واریز کرده ؟ چقدر طول کشیده؟
قبلش برنامه پروکسی فایر مخصوص فنفیکس رو نصب کنید و اجرا کنید
تا بتونید رو نت ملی از همه امکاناتش استفاده کنید حتی متاتریدر ویندوز
چرا دکمه سل و بای متاتریدرشون برعکسه ![]()
هرکار کردم فنفیکس نصب نشد…پروکسی فایر نصبه…تا وسط اینستال میشه بعد ارور میدع
عزیز دو تا سوال دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- من برنامه فایرپروکسی رو برای ویندوز دانلود کردم، روی سه تا سیستم شرکت متای فنفیکس رو نصب کردم با نت وای فای نصب کردم، ولی روی لب تاپ خونه با نت هات اسپات گوشی هر کاری کردم نصب نشد، ارور سه گزینه مشخصات سرور ، لوگین، پسورد را داد نمیدونم چکار کنم؟
۲- گفتید برای اینکه از نت ملی استفاده کنیم پروکسی را دانلود کنیم. ببینید من میخام متای گوشی را راه بندازم با یکبار استفاده از کانفیگ، نه متای ویندوز،،،، آیا پروکسی مخصوص متای گوشی ارایه داده فنفیکس؟
اکر سیستم عامل ویندوز 10 هست مثل بقیه سیستم هاتون برای مورد 1 از تنظیمات ruls یکبار همه رو بزارید رو حالت متا شاید درست شد، بوده کسانی که با این کار مشکلشون حل شد اگر نشد یکبار باید نت بینل استفاده کنید برای نصب متاتریدر
برای مورد 2 من راهکاری ندیدم فعلا ارایه داده باشند اولویت با ویندوز بوده ، ایشالا بزودی اونم ارایه میشه
یا باید متا ۵ از قبل داشته باشی یا موقع نصب نت بینالملل وصل باشه.
اگه متا ۵ نداری میتونی از یکی که فایل نصب شدش رو داره بگیری، کل فایلش رو برات بفرسته ریپلیس کنی اوکی میشه این مرحله.
یعنی چی؟
یعنی از سیستمی که متا نصب هست، بریم از درایو c کل پوشه متا رو کپی کنیم روی درایو c سیستمی که متا نداره؟
یکی از کار درستای رابین سود خیلی اسمتو تو برداشتی ها دیدم
یک سوال شما الان اسکلپ میکنی یا سویینگ
من اسکلپ کار میکردم و پلتفرم واقعا اوکی بود ولی این دو روز معاملات رو دیر باز میکنه و اسپیلج میخورم
امکانش هست از نت باشه
ذاتا دیفالت رو ساکس5 متا هست
لوکال رو هم بزارید رو ساکس 5 متا
ببینید میتونید نصب کنید
تیک رو برندارید
کاش ی متای 5 پرتابل با سرور خودشون میدادن که راحت متصل بشیم. حداقل اگه سرور اختصاصی میدادن باز میشد رو متا5 بالا بیاری.
استوری های اخیر فنفیکس رو در فروم زیر ببینید:
استوری های جدید فنفیکس رو در فروم زیر ببینید:
دوستان هر وقت رفتید و ارور اینترنت داد،فقط کافیه تا از آدرس
Fenefx.co
دوباره بر روی عضویت/ورود بزنین،اینجوری اتصال درست میشه،یا رفرش کنین صفحه رو درست میشه
من میرم عضو شم مینویسه خطای اینترنت . با اینکه شما نوشتین هم رفتم نشد😞
آپدیت جدید برای پروکسی فایر فنفیکس
Default2.rar (760 بایت)
آپدیت پروکسی اختصاصی فنفیکس
پروکسی اختصاصی فنفیکس بهروزرسانی شد و در حال حاضر با پایداری و سرعت بهتر در دسترس است
با این آپدیت، اتصال به متاتریدر، وبسایت بروکر و پنل کاربری با کیفیت بالاتر و اختلال کمتر برقرار میشود، حتی در شرایط محدودیت اینترنت.