برداشت از فنفیکس داشتید؟

سلام دوستان
باتوجه به وصل شدن فنفیکس ، میخواستم بدونم شما تا به الان با این پراپ کار کردید ؟
جدا از قانون 4% شون ، تونستید برداشتی داشته باشید ازشون؟دردسری برای برداشت نداره؟
ممنون میشم اینجا اعلام کنین

3 لایک کرده

اقا از کجا وصله ؟ با نت ملی ؟

1 لایک کرده

کسی اگه داره میشه لینک با نت ملی میفرستین

1 لایک کرده

من جز کسایی هستم که از قدیمی های فنفیکس ام. تقریبا نزدیک به 10 اکانت تا حالا ازشون خرید کردم.من تا الان هیچ مشکلی باهاشون نداشتم.برداشت هم داشتم.چون مجموعه زیر نظر آهنگری هست قبولشون دارم

4 لایک کرده

دوهفته میشه که درخواست برداشت ثبت کردم اما هیچ خبری نشده ، پشتیبانی هم میگه صبور باشید ، تیکت هم زدم جواب ندادن .

2 لایک کرده

تو کانال تلگرامش چندتا گواهی برداشت برای هفته پیش امروز گذاشته . باز میشه امیدوار بود

2 لایک کرده

پراپ فنفیکس 96(4 روز) ساعت هست که برداشت نزده واسم،بعد ثبت درخواست برداشت از روز یکشنبه،3 روز کاری هست که تیکت زدم پاسخ ندادن
پشتیبانی آنلاینم پاسخگو نیست
کسی از وضعیت این پراپ اطلاع داره؟
این پراپ همه چیش افتضاحه و اصلا مثل تبلیغاتش نیست همه ی چیزاش شدیدا طولانیه و زمانبره،
الان این هفته کلا نتونستم ترید بزنم،اکانتمم هنوز برای ثبت برداشت غیرفعال و اکانت جایگزینم ندادن،هیچکی ام پاسخگو نیست
انگار باشگاه یک هفته در میون ثبت نام کردم

1 لایک کرده

لطفا اسکرین برای ادعای خودتون بزارید.فنفیکس یک هفته نیست توی نت ملی اومده بالا چجوری شما به برداشت رسیدی؟؟؟مگر اینکه حسابت برای قبل از قطعی ها باشه….اسکرین بزارید

3 لایک کرده

منم 12روز پیش درخواست برداشت ثبت کردم و هنوز خبری نشده.

یه سوال : وضعیت حساب رو تو پنل مدیریت حساب چی زده ؟ فعال ؟ یا غیرفعال؟

1 لایک کرده

زده اکتیو و فعاله حساب

2 لایک کرده

برای منم همینطوره

۳روز پیش هم تیکت زدم کسی جواب نداده . پشتیبانی هم میگه صبور باشید براساس الویت زمانی درحال بررسیه

1 لایک کرده

الان داخل کانال تلگرام چندتا گواهی برداشت گذاشته که برای هفته پیشه . به نظرم میشه یکم امیدوار بود

2 لایک کرده

بله با نت ملی وصله
https://fenefx.co/

1 لایک کرده

https://fenefx.co/

1 لایک کرده

فعلا که هیچچچکی جواب نمیده تو شرکتش و برداشت ها معلقِ

2 لایک کرده

مثل اینکه باهم درخواست برداشت ثبت کردیم .اگه تغییری تو وضعیت برداشتت ایجاد شد اینجا بهمون خبر بده.

منم همینطور .

1 لایک کرده

امروز تیکتمو جواب دادن،پشتیبانی ام گیر آوردم بالاخره،گفتن دیشب برام تاییدش میکن،ولی نکردن،
گفتنن نهاییییییتتتتت دیگه امشب تاییده

1 لایک کرده

22فروردین درخواست داده بودی ؟

1 لایک کرده

یکشنبه،همین هفته درخواست دادم

1 لایک کرده

خب پس خوبه . ایشالا که اوکی کنن برات .

خبرشو بده

1 لایک کرده