🛑خرید اکانت 25 کا از پراپ فنفیکس،لطفا نظر بدین

دوستان قصد خرید یه اکانت 25کا از فنفیکس رو دارم،بزرگواری میکنید نظر بدین که خوبه یا نه ؟؟؟

اگرم برداشت داشتین یا الان حساب دارین از فنفیکس لطفا بگید :heart::folded_hands:

2 لایک کرده

اشتباه نکن حیف پولی که به فنفیکس میدی * با این اوضا همه ورشکته میشن تنها پراپ معتبر در حال حاضر SGB هست کمی صبر کن اوضاع اینطوری نمیموونه

2 لایک کرده

دقیقا موافقم با ایشون

ناامیدم کردی سید :broken_heart::moai:

پراپکو رو که اصلا حرفشو نزن،هیچ حس خوبی به این پراپکو ندارم حتی مسابقه

دلیل شما چیه ؟؟؟

سلام دوست عزیز من فقط نظرخودمو و تجربه خودمو میگم

من اصلا حاضر به خرید مجدد نیستم

چون برای استفاده من روی داوجونز حساب اکسپرت دارش بسیار اسپرد وحشتناکی داره وبدون اکسپرت هم رو اپن نمیشه حجم تنظیم کرد

برای جفت ارزها هم انقدر کمیسیونش زیاد هست که چه معامله باز میکنی کم میکنه بسته میشه معامله کم میکنه از سود معاملتم یکم برمیداره طوری که ۲تا استاپ بخوری بازباید یک تی پی بگیری جبران کمیسیون بالاش باشه

فقط برای کسی که طلا کار میکنه خوبه

نظر شخصی من بود حالا بقیه باتوجه به شرایط ونماد وسبکشون ممکنه براشون خوب باشه اما من اصلا نمی گیرم

مگه کمیسیون جفت ارزا چقده:flushed_face::flushed_face:

فکر میکنم زده بود هرلات 6دلار اما موقع باز شدن وبسته شدن و خود سود یا ضرر که مقدار دلاریش رو لاین ترید مشخص هست عوض میکنه یعنی ممکنه جای 6دلار مثلا 10 دلار باشه اینو من روی تمام معاملاتم روی پوند بررسی کردم ومطمین شدم که دستکاری دارند چون درتعدا د بالای معاملات تکرار میشد اما در سرمایه گزار برتر اگر مثلا 6 دلار باشه دقیقا همون کم میشه واین دستکاری باعث میشه اگر داخل سیکل نزولی استراتزی ات باشی پراپ رو از دست بدی وبخاطر همین دیگه پوند رو گذاشتم کنار ورفتم روی داوجونز

1 لایک کرده

درست میگی،الان دیگه خیلی خطری شد خرید از این پراپ !!!

1 لایک کرده

بهتر نیست یکی دو هفته دیگه هم صبر کنیم اوضاع روشن تر بشه؟

1 لایک کرده

درست میگی،ولی این صبر کردنه سخته لامصب :broken_heart:

2 لایک کرده

فنیکس بدک نیست . ولی پیشنهادی یه اکانت سبک تر هست .هم تردید با این وضع نت دستت میاد .هم با شرکتش بهتر آشنا میشی .

2 لایک کرده

مرسی از نظر عالیت :rose::folded_hands:

1 لایک کرده

وقت بخیر…زورا گفته پراپ رو باز کرده ..کسی میتونه معامله کنع؟ من رفتم نشد…زورا خیلی بهتره از فنفیکس

1 لایک کرده

کجا گفته دقیقا؟؟؟

4 ساعت پیش خود ایران بروکر گذاشت خبرشو…نمیدونم منظورش سایت پراپ بوده فک کنم…که البته قبلا ام باز بود

1 لایک کرده

قبل از جنگ پراپ خوبی بود و برداشتی هاش اعلام می شد اما الان با این اوضاع بنظرم یه مقدار ریسکه باز به تحقیق ادامه بده

1 لایک کرده

فکر کنم منظورش بروکر زورا بوده راجع به پراپش چیزی نشنیدم .اگر خبری شد به منم اطلاع بده ممنون :folded_hands:

1 لایک کرده

کاملا درست میگی :ok_hand:

1 لایک کرده