در دسترس قرار گرفتن پراپ فنفیکس با نت ملی و اتصال به متاتریدر

من تونستم به حسابم وصل بشم در وب تریدر، اما اجازه اردر گذاری نمیده، آیا به خاطر گذشت سی روز از حساب هست؟ چکار کنم

فعالیت پراپ فنفیکس شروع شد و بنده امروز اولین پوزیشن رو فعال کردم با نهایت سرعت و کمترین میزان اسپرد روی یورودلار منجر به نتیجه دلخواه شد و داخل پنل هم دقیقا روی حساب معاملاتی اعمال شد پس از اونم با پشتیبانی تماس گرفتم و اعلام کردن که همه چیز اوکی هستش به معاملاتتون ادامه بدید….

1 لایک کرده

پلتفرم داخلی دارند برای ترید؟

بله پلتفرم داخلی داشتند ولی الان روی نسخه وب متا5ترید میکنیم

2 لایک کرده

خطا میده برادر که نسخه وبشون

فنفیکس یه پشتیبان داشت به نام علی ، کلا همه رسانشون دست اونه! منو از همه جا بن کرده ، سایت ، اینستا ، یوتیوب :joy: ، قرار بود به عنوان مشتری ارزشمند یه لوحی چیزی بفرستن از اون هم خبری نشد

شماره تلفن های توی سایتشون هم فیک بود

به عنوان کسی که حساب زیادی فیلد کرده؟:joy:

عضو فنفیکس هستی ؟!

اره داداش فنفیکس و زورا

1 لایک کرده

دقیقا چیکاره ای ؟

مگه زورا و فنفیکس چیز مشترکی هم دارن !؟

منظورم این نیست که ازشون حساب داری یا نه ! منظورم اینه عضو تیمشون هستی ؟

اهاااا نه عزیز، فقط حساب ازشون دارم

من از فنفیکس و سرمایه گذار برتر روی هم بیشتر از ۵۰۰ تومن حساب گرفتم :woman_facepalming: منم الان یه ۲۵ k مرحله دوم از زورا دارم ببینم چی میشه

1 لایک کرده

جسارتا برداشت هم داشتید؟

نه فعلا دارم نقدینگی تامین میکنم :grinning_face_with_smiling_eyes: ، بی اغراق بعید میدونم کسی تو این کامیونتی اندازه من پول سوزونده باشه ! صف فروشای بورس ۹۹ هنوز جلو چشممه!

نمیدونم چرا بیخیال نمیشم

:green_circle: کد تخفیف فنفیکس

25% تخفیف برای اکانت 10k تا 100k:

کد تخفیف: PropChi25

ذخیره کنید پست پاک میشه - تعداد و زمان به مدت محدود فقط تا 2 روز آینده:
PropChi25

در ادامه کد تخفیف 20% درصدی ثابت بعد پایان کد 25% موجوده:
PropChi20

خب تا به حدی قابل قبوله و طبیعیه و برای همه اتفاق افتاده، اما اینکه بشه عادت و تکرار مکرر اشتباهات گذشته، این جای بررسی داره،،، بعنوان یه دوست میگم سعی کن بری با خودت خلوت کنید و ببینی مشکلات از چیه، سعی کنی کم کم مرتفعش کنی، دلسوز سرمایمون باشیم، این سرمایه فقط پول نیست، زمان و عمرمون، انرژی که برای این کار میزاریم، سلامت جسمی و روانی که توی این مارکت همیشه در معرض تهدیده و . . .

اینا را برای خودم اول نوشتم و بعد شما

تا اونجایی که قوانین رو خوندم و برداشت کردم به نظرم برای مرتبه اول 4 درصد در یکروز رو محاسبه نمیکنه اما چنانچه شما مجدد 4% در یکروز یا طی روزهای معاملاتی دیگه بدست بیارید تا محاسبه بشه. اگه برداشت من اشتباه هستش دوستان تصحیح کنند.

1 لایک کرده