از همراهان گرامی تقاضا میشود برای اطلاع از آخرین اخبار، اطلاعیهها و طرحهای مجموعه، رسانهها و صفحات رسمی فنفیکس را دنبال فرمایند.
همچنین به اطلاع میرساند در شرایطی که دسترسی به اینترنت با محدودیتهایی همراه است، تمامی خدمات مجموعه فنفیکس مطابق روال گذشته برقرار بوده و بدون وقفه در حال ارائه است. پشتیبانی ۲۴ ساعته مجموعه همچنان فعال میباشد و روند پرداخت سود تریدرها نیز مانند گذشته در حال انجام است.
لازم به ذکر است با توجه به قرارگیری زیرساختهای فنی مجموعه در خارج از کشور، تمامی سرورها و فنفیکس در حال حاضر فعال بوده و خدمات مجموعه بدون اختلال در حال ارائه میباشد.
با توجه به محدودیت های ایجاد شده در صورت عدم دسترسی به اینترنت آزاد، میتوانید از طریق لینک زیر به وبسایت مجموعه دسترسی داشته باشید:
بهم پسوردمو نمیدن😂نمیدونم چیکار کنم…
کسی نمیدونه چطور پسورد حسابمو پیدا کنم؟ یا اتصال کوتاه مدت نت بین المللی نمیدونید چطور داشته باشم که برم پسوردمو کپی کنم؟
بعد از حدود 50 روز بالاخره از روز گذشته پراپ فنفیکس در بستر نت ملی اومد بالا.یکی از پراپ هایی که با پشتوانه یکی از معروف ترین و معتبر ترین معامله گران بازار ایران اسم رسم خوبی برای خود فراهم کرده.لاقل الان میون این همه پراپ درجه چندم یه پراپ تراز اول هم برای انتخاب موجود شد و فقط مونده در دسترس قرر گرفتن بهترین پراپ ایران شرکت سرمایه گذار برتر.
فنفیکس مشخص هست که زحمات زیادی برای فراهم کردن این بستر کشیده یه سایت کاملا حرفه ای ایجاد کرده و تمامی خدمات خودش رو در دسترس قرار داده