در دسترس قرار گرفتن پراپ فنفیکس با نت ملی و اتصال به متاتریدر

:warning: :heavy_dollar_sign: اطلاعیه

از همراهان گرامی تقاضا می‌شود برای اطلاع از آخرین اخبار، اطلاعیه‌ها و طرح‌های مجموعه، رسانه‌ها و صفحات رسمی فنفیکس را دنبال فرمایند.

:red_circle: همچنین به اطلاع می‌رساند در شرایطی که دسترسی به اینترنت با محدودیت‌هایی همراه است، تمامی خدمات مجموعه فنفیکس مطابق روال گذشته برقرار بوده و بدون وقفه در حال ارائه است. پشتیبانی ۲۴ ساعته مجموعه همچنان فعال می‌باشد و روند پرداخت سود تریدرها نیز مانند گذشته در حال انجام است.

:desktop_computer: لازم به ذکر است با توجه به قرارگیری زیرساخت‌های فنی مجموعه در خارج از کشور، تمامی سرورها و فنفیکس در حال حاضر فعال بوده و خدمات مجموعه بدون اختلال در حال ارائه می‌باشد.

:pushpin: با توجه به محدودیت های ایجاد شده در صورت عدم دسترسی به اینترنت آزاد، می‌توانید از طریق لینک زیر به وب‌سایت مجموعه دسترسی داشته باشید:

https://fenefx.co

آدرس رسانه های فارسی زبان فنفیکس در فضای مجازی:

:mobile_phone: تلگرام :mobile_phone: اینستاگرام :mobile_phone: تردز

از همراهی شما سپاسگزاریم.

:mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX :mobile_phone: FENEFX
:mobile_phone: FENEFX

«فنفیکس | FeneFx»

FeneFx | شرکت جهانی پراپ تریدینگ

جایی که تریدرهای حرفه‌ای تأمین سرمایه

می‌شوند

تا سقف 10 میلیون دلار سرمایه معاملاتی

🌐fenefx.com :وبسایت اصلی

🌐fenefx.co :ویژه اینترنت ملی

:id_button: شناسه:

https://ble.ir/fenefx

5 لایک کرده

همراهان گرامی فنفیکس

به اطلاع می‌رساند، وبسایت فنفیکس با دامنه:

www.fenefx.co

بدون محدودیت، با اینترنت ملی فعال است.

برای ورود به این وبسایت نیازی به استفاده از شکن نخواهید داشت.

شایان ذکر است، در صورتی که برای دریافت کد ورود دو مرحله‌ای با مشکل مواجه شدید، با پشتیبانی آنلاین سایت ارتباط بگیرید تا کد ورود را دریافت کنید.

ساعات پاسخگویی پشتیبانی آنلاین: ۱۰ صبح تا ۶ عصر

همچنین قابلیت ورود به حساب معاملاتی و انجام معاملات با اینترنت ملی در آدرس‌ زیر فراهم است:

https://trade.fenefx.com

توجه: این آدرس‌ها فقط با اینترنت ملی ایران قابل دسترسی هستند. بدون تحریم شکن باز کنید.

6 لایک کرده

سلام.دوستان اخبار جدیدی از اتصالات و عملکرد فنفیکس در این دوره نیومده؟

میشه ترید کرد؟

چیزی گفتن؟

من سایتش رفتم اخه نوشته با نت بین الملل فقط امکان خدمات هست :pensive_face:

1 لایک کرده

جدیدا میشه با نت ملی ترید کرد اما سایت مشکل داره

دو روزه برای نت ملی ادرس جدید صفحه داده و برای ترید صفحه متا ۵ تحت وب درست کرده و این دو روز تقریبا پایدار بود به جز دو سه مورد قطعی دو سه دقیقه ای.

من رمز عبور حسابمو ندارم. وقتیم میخام وارد پنل کاربری بشم که رمز عبور رو ببینم باز نمیشه.. چطور به رمز عبورم. دسترسی پیدا کنم

ادرس جدید با نت ملی و میشه بگین

Fenefx.co

سایت ملی

توی همون صفحه نت ملی پشتیبان از ۱۰ صبح تا ۶ عصر جواب میده. بپرسید احتمالا راهنماییتون می کنن

بهم پسوردمو نمیدن😂نمیدونم چیکار کنم…
کسی نمیدونه چطور پسورد حسابمو پیدا کنم؟ یا اتصال کوتاه مدت نت بین المللی نمیدونید چطور داشته باشم که برم پسوردمو کپی کنم؟

بعد از حدود 50 روز بالاخره از روز گذشته پراپ فنفیکس در بستر نت ملی اومد بالا.یکی از پراپ هایی که با پشتوانه یکی از معروف ترین و معتبر ترین معامله گران بازار ایران اسم رسم خوبی برای خود فراهم کرده.لاقل الان میون این همه پراپ درجه چندم یه پراپ تراز اول هم برای انتخاب موجود شد و فقط مونده در دسترس قرر گرفتن بهترین پراپ ایران شرکت سرمایه گذار برتر.

فنفیکس مشخص هست که زحمات زیادی برای فراهم کردن این بستر کشیده یه سایت کاملا حرفه ای ایجاد کرده و تمامی خدمات خودش رو در دسترس قرار داده

7 لایک کرده

سایتش بالا نمیاد https://fenefx.com/fa/

سایت جدیدی راه اندازه کردن؟

2 لایک کرده

سلام بله…fenefx.co

1 لایک کرده

چجوری با فنفیکس کار میکنید خیلییی قوانین سختی داره تمام همه جوره دستش بازه که بگه رد شدی طبق قانون فلان

1 لایک کرده

شما خودت طرفداریه رابین سودو میکنی میگی عالیه بعد به فنفیکس میگی قوانین سختی داره؟!:joy:

4 لایک کرده

من طرفداری نمیکنم حساب دارم توش دارم سودمو میگیرم الان رفتم فنفیکس چک کنم حساب بگیرم دیدم خیلی قوانینش سخته

لطفا قوانینی که به نظرتون سخت بوده رو بفرمائید

قانون 4 درصد

قانون ای پی مشترک

قانون معاملات زیر 1 دقیقه

1 لایک کرده

دوست عزیز شما و همکارای رابین سود چرا فک میکنید از بقیه زرنگ ترید؟

رابین سود به درد نخورترین پراپه

فنفیکس کدوم قانونش سخته؟! حتی ریسک شناورم نداره فقط ۲ تا قانون سخت داره یکیش قانون ۴ درصده یکیشم سود زیر یک دقیقه قبول نیست

6 لایک کرده