والا
من با ایمیل خط تلفن
حتی به خاطرش رفتم ایمیل ملی ساختم ![]()
یه کد نمیفرسته
چطور شما میکین اوکیه من نمیدونم
والا
من با ایمیل خط تلفن
حتی به خاطرش رفتم ایمیل ملی ساختم ![]()
یه کد نمیفرسته
چطور شما میکین اوکیه من نمیدونم
والا من حیمیلم یه بار وصل شد و تمام پیگه وصل نمیشه
گوشیم که ایفون هست
یعنی کد رو برات فرستاد راحت؟
من چند بار طی چند روز امتحان کردم و این لینک که بربستر اینترنت ملی دادن باز نمیشه
لود میشه و اخطار ۵۰۴ میده
سلام .دوستان فنفیکس بدون مشکل الان داره با نت ملی فعالیت میکنه گرچه هفته قبل هم فعالیت میکرد اما مشکل داشت الان حتی افراد با حساب قبلی میتونن وصل شن و ترید کنن
لینکات تو گروهشون تو بله هست ورود کنید و لاگین کنید به اکانت و ترید کنید
سلام و درود به همگی
الان وصله این پراپ؟
بله من به حسابم وصل شدم و میتونم ترید کنم
سلام دوست عزیز وقتت بخیر امیدوارم حالت خوب باشه
شما برداشت داشتید از این پراپ یا تازه چالش خرید کردید و دارید مراحل چالش رو میگذرونید ؟
تجربه تون نسبت به این پراپ چطور بوده و همچنین قوانینش ؟
روی متاتریدر یا وب تریدر دارید معامله میکنید در حال حاضر ؟
ممنون میشم که یه توضیح بهم بدید
من هرچی پراپ خریدم از فنفیکس بوده چون کسی که پشتشه استاد اهنگریه و من قبولشون دارم
بنظرم پراپ بهتره سرمایه خودتونو چون برای ترید کردن یا باید سرمایه بالاایی داشت و وارد شد که ریسکش بالاس یا پراپ بکگیری که سرمایه بالا رو با ریک کم داشته باشی من تا حالا با پول خودم وارد نشدم و همش پراپ بوده
من با زورا اف ایسک (لست پراپ) قبلا کار کردم و برداشت هم داشتم میخواستم از کسی که با فنفیکس کار کرده نظرش رو بپرسم و ببینم چطور پراپی هست که اگر اوکیه منم ازش چالش بخرم و شروع کنم چون معلوم نیست سگب کی شروع به فعالیت مجدد بکنه
شما برداشت هم داشتید و فرآیندش چقدر طول کشید براتون ؟
معتبره جدی پراپش؟
دوست عزیز من به کسی پیشنهاد نمیدم که توی پراپفرم خواصی سرمایه
گذاری کنه نظر شخصی بنده اینه که فنفیکس هم از نظر سرور پشتیبانی و خدمات رسانی سریع و با کیفیته …البته چون تجربه پراپفرمای دیگه رو ندارم شاید اغرار کنم …ولی فنفیکس رو به عنوان دومین پراپفرم خوب که به ایرانیا خدمات میده میشناسن
تا الان که خیلی کمک ایرانیا کرده خیلی وقتا بخاطر شرایط بد کدهای تخفیف گزاشتن حتی شنیدم به یک ملییون ایرانی نفری هزار دلار دادن تو شرایط بد جنگی فک کنم دو سه ماه پیش بود .خلاصه از نظر بنده پراپفرم خوبی هست ولی من از اینده خبر ندارم بنظرم بیشتر تحقیق کنین
بیایین اغراق نکنیم
تحفیف رو که همه میزان
سرمایه گذار برترم میده حتی
یک میلیون حسابیم که میگین هیچوقت اهدا نشد
تازه میشدم ارزشی نداشت یه پراپ هزاردلاری بود با چالش هایی وحشتناک
فنفیکس معتبره به نسبت ولی خدا نیست
بله منم هیچ شکی ندارم که خدا نست ولی اگه دقت میکردین متوجه میشدین که من گفتم چون فقط با این پراپفرم کار کردم تجربه زیادی ندارم و نمیتونم قیاس خاصی انجام بدم
سایتش باز نمیشه
همراهان گرامی فنفیکس
به اطلاع میرساند، وبسایت فنفیکس با دامنه:
بدون محدودیت، با اینترنت ملی فعال است.
برای ورود به این وبسایت نیازی به استفاده از تحریم شکن نخواهید داشت.
شایان ذکر است، در صورتی که برای دریافت کد ورود دو مرحلهای با مشکل مواجه شدید، با پشتیبانی آنلاین سایت ارتباط بگیرید تا کد ورود را دریافت کنید.
ساعات پاسخگویی پشتیبانی آنلاین: ۱۰ صبح تا ۶ عصر
همچنین قابلیت ورود به حساب معاملاتی و انجام معاملات با اینترنت ملی در آدرس زیر فراهم است:
توجه: آدرسهای فوق فقط با اینترنت ملی ایران قابل دسترسی هستند. بدون فیلترشکن باز کنید.
درود
اون «ریشه» رو خوب اومدی دوست عزیز !
کاش شناختی که بنده داشتم شما هم داشتید.
بگذریم. امیدوارم پر سود و موفق باشید ![]()