در دسترس قرار گرفتن پراپ فنفیکس با نت ملی و اتصال به متاتریدر

آپدیت جدید برای پروکسی فایر فنفیکس

Default2.rar (760 بایت)

::loudspeaker::آپدیت پروکسی اختصاصی فنفیکس
پروکسی اختصاصی فنفیکس به‌روزرسانی شد و در حال حاضر با پایداری و سرعت بهتر در دسترس است
با این آپدیت، اتصال به متاتریدر، وب‌سایت بروکر و پنل کاربری با کیفیت بالاتر و اختلال کمتر برقرار می‌شود، حتی در شرایط محدودیت اینترنت.

1 لایک کرده

ما که ساییده شدیم متاش رو نشد نصب کنم. همش تا اخرش میره خطا میده. کاش سرور اختصاصی داشت مینداختم رو ی متای دیگه

1 لایک کرده

اینو امتحان کن نسخه بدون نیاز به نصب:

:black_small_square:هرکی حین نصب ترمینال فنفیکس،حتی با اجرای پروکسی فایر با مشکل رو به رو میشه،این ویدیو رو ببینه،در این ویدیو،وب گردی حین فعال بودن متاتریدر(تنظیمات پروکسی فایر) و درست کردن پروکسی فایر،توضیح داده شده است،

:black_small_square:لینک ویدیو(اضافه کردن ترمینال های متاتریدر به پروکسی فایر و باز شدن وب گردی،حین استفاده از متاتریدر)

:black_small_square:لینک پوشه ی محتویات (فایل نصبی ترمینال،پروکسی فایر)دقت کنین پروفایل آپدیت شده،و پروفایل جدید،چند پیام بالاتر هست

:black_small_square:نسخه ی بدون نیاز به نصب ،اگه در نصب مشکل داشتید ،فایل ترمینال فنفیکس بدون نیاز به نصب رو دانلود کنین،بعد نصب کافیه محتویات رو در درایو C:programfile کپی کنین

:black_small_square:متاتریدر5،بدون نیاز به نصب،نسخه ی اصلی

اولین حامی تماما رایگان تریدرها
@Persian_Trade

2 لایک کرده

این پرشین ترید چیه؟

یه کانال تو بله

با ذکر منبع کامنت دادم

1 لایک کرده

fenefx دامنه با نت ملی نداره؟ حتما باید با پروکسی وصل شد؟

سلام من با این آپدیت جدید فقط در حد یک ساعت تونستم وصل بشم اللن دیگه وصل نمیشه چند بار هم برنامه پروکسی پاک کردم دوباره نصب کردم نشده ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان خداقوت وضعیت اتصال فنفیکس چطور هستش ؟

سلام.

با اینترنت ثابت (مخابرات) خوبه و در طول روز بیشتر وقتا قطعی نداره

1 لایک کرده

مهدی عزیز ممنونم