میخواستم نظر دوستان را بدونم اگه نت را همیگشی قطع نگه دارند ، شما بعنوان تریدر برنامتنون چیه؟
حتی فکر کردن بهش عذاب اوره ![]()
احتمالا خود بروکرها و پراپ ها سوئیچ کنن روی نت ملی
من و ۹۹٪ از دوستان تریدر زمانی که اینترنت وصل بود داشتیم ضرر میکردیم!
حالا. قطعی اینترنت باعث شده حسابهامون خالی نشه و بدهی بالا نیاوریم!
ضرر نکردن خودش نوعی سود کردنه!
این تاپیک هم ببینید:
بنظرم ایده خیلی خوبیه.
به نظر من دارک ترین سناریویی که ممکنه پیش بیاد جدا شدن اینترنت و فروش اینترنت آزاد با قیمت های چندین برابریه که تو این حالت هم باز تریدرا میتونن کارشون رو انجام بدن فقط یه غربال گری تو فعالیت ایجاد میشه یعنی افرادی که خیلی مبتدین یا سرمایه های کمی دارن یا توانایی سرمایه گذاری شخصی مبالغ بالای 10 هزار دلار یا خرید پراپ های سنگین تر رو ندارن حذف میشن از این حوزه و دسته ای میمونن که سرمایه بیشتری دارن و براشون شروع با چالش های سنگین تر که بتونه بازدهی مناسبی برای جبران هزینه ها داشته باشه مشکلی نداشته باشه
ولی طبیعتا ضربه سنگینی وارد میشه به ترید مخصوصا تریدرایی که از منابع خارجی روندشونو بهبود میدادن. طبیعتا یه تریدر خوب کسیه که بتونه به صورت جهانی از اوضاع صنعت ترید و آخرین تحولاتش باخبر باشه و آپدیت باشه همیشه و ابزارهایی مثل یوتیوب و نوشن و دیسکورد و… جزو مهم ترین ابزاراییه که با نبود اینترنت دسترسی بهشون عملا قطع میشه و خرید اینترنت خیلی گرون برای چک کردنشون صرفه اقتصادی نداره.
من خودم فعلا تا وقتی شرایط مشخص و با ثبات نشه دیگه ترید انجام نمیدم و از این فرصت دارم روی مرور ژورنالم و کیس استادی استفاده میکنم.
احتمالا برنامه همینه. امروز حتی بایتیکل خطا میداد و چارت رو نشون نمی داد. خسته شدم دیگه. برای من که چند تا چارت رو با هم باید نگاه کنم تا بتونم تصمیم بگیرم. دیگه ممکن نیست ادامه دادن. جز صبر کردن هیچکاری نمیشه کرد.
با وجود اختلالات در vps های پولی و وضعیت غیر قابل اعتماد معاملات با نت ملی(بازار بین بانکی با نت ملی
) اگر نت بین الملل در کل وصل نشود چه راهکار های جایگزینی برای معامله گران پیشنهاد میکنید؟
استارلینگ یل مهاجرت
تریدینگ ویو با نت ملی AI با نت ملی ؟ وقتی نت ملی باشه فیک این 2 تا رو هم باید بسازند. که اونم میشه شبیه کندل سازی های فیک بروکرها با نت ملی که بدون بازار جهانی به مفت نمی ارزه.
با ویپ میشه راحت ترید زد. هم به ولت وصل شد و غیره.