پلن b در صورت ازبین رفتن صنعت تریدینگ در ایران ؟

میدونم احتمالش کمه دوستان اما در صورتی که این شرایط قطعی اینترنت و پلتفرم های ترید دوام داشته باشه برای مدت طولانی تری (منظورم برای پراپ تریدر هاست که مثل من در SGB یا امثالش حساب دارن) آیا شغل جایگزینی مد نظرتون هست؟ یا شغلی که همین الانشم مشغولش هستین رو بنویسین . شخصا اسنپ کار میکنم فعلا و منتظرم شرایط عادی شه .

2 لایک کرده

یک چرا یک کان فیگ نمگیری ریخته تو همین سکو های که خودشون میگین و اینکه با این گرونی فقط دزدی میصرفه

2 لایک کرده

در بروکر فعالیت نمیکنم اما اگر بخواد طولانی تر بشه این توقف فعالیت پراپ های معتبر میبرم در بروکر و با همین روش فعالیت میکنم.

1 لایک کرده

الان خوب بگیر اونو یه پراپ معتبر بگیر sgb هم که خیلیا هم قبول دارن اشتباه نکنم به کسانی که دسترسی به اینترنت دارن خدمات میده

1 لایک کرده

متوقف کرده فعالیتش رو و حساب ها فریز شده . من هم همونجا حساب دارم .

2 لایک کرده

یعنی چی به کسایی که نت دارن خدمات میده مگه تمام حساب هارو کلوز آنلی نکرده ؟

1 لایک کرده

مطمئن نیستم ولی تا جای که یادمه اینو گفته بودن شاید در اپدیت جدید بسته باشن

1 لایک کرده

اگ نتا وصل نشه و sgb برنگرده خیلی اوضاع بد میشه برا ماها ک پراپ کار میکنیم چون بقیه پراپا ی جورایی رو هوان

و اصلا قابل مقایسه نیستن با sgb

3 لایک کرده

اره بروکر ها هم که درست حسابی نیستن و سرمایه اولیه چندانی هم نیست بشه باهاش سود خوبی داشت تو بروکر . تنها امیدمون پراپ هست .

2 لایک کرده

میتونید با داشتن نت از فاندد نکست بگیرید برای ترید های تایم بالا خوبه بعضی پراپ های خارجی هم هست الان نمدونم اسمشون ولی یکی دیگه هم تو امارات بود اونم معتبر بود

1 لایک کرده

فانددنکست با ایرانی ها مشکل نداره ؟ پرداختش موردی نداره ؟

1 لایک کرده

نه تا زمانی که نت داشتم و بررسی میکردم نه ولی به نظرم اکثر پراپ ها با ترید ها تایم پایین مشکل دارن یه سریاشون کم یه سریاشون زیاد یکم معاملات زیاد براشون بهانه کپی ترید هج و .. میاره

2 لایک کرده

به نظرتون پلتفرم ایران بروکر کی در دسترس قرار میگیره

1 لایک کرده

والا میگن دادیم تست کنن نتایج رو اعلام میکنیم خبری هم نیست ازشون فعلا

1 لایک کرده

امیدوارم زودتر به نتیجه برسه برای پلن B فعلا ایده ای ندارم

2 لایک کرده

3 لایک کرده

پلن b مشخصه رفیق … ما تریدریم …

ما چیکار میکردیم؟خرید و فروش خوب چی میخریدیم طلا نقره و … الان چی میخریم باز هم طلا نقره … ما داریم در یک اقتصاد جهنمی زندگی میکنیم نمیتونی خیلی جا بمونی و بشینی منتظر …البته بابت قعط بودن هم همچنان بخشی از سرمایم قفله و زیان ده ولی یکار دیگه کردم

من در این دو ماه بدون اینترنت یجورایی ترید و همچنان انجام میدم ولی یکم متفاوت تر …

تلفنی خرید فروش میکنم آب شده میخرم و میفروشم یکمش شبیحهه آربیتراژ خودمونه زنگ میزنم به طلا فروش های معتبر میگم چند همشون قیمت میدن یکی کمتر و یکی بیشتر از کمتره پنجاه شصت گرم میخرم به بیشتره میفروشم مثلا ۱۷۳۰۰ آب شده خریدم و ۱۹۸۰۰ فروختم نوزده هفتصد دوباره خریدم بیست فروختم مثال اینجا با طلا فروش اولی ۴۵ گرم رو بیست خرید بستم.. دو دقیقه بعد با طلا فروش دوم ۴۵ گرم بیست و صد فروش بستم .فقط یکم غلق داره و یکم طلا دستت باشه

البته که بین خریدن و فروختن هم اختلاف میافته و خیلی سخته به کسی پیشنهاد هم نمیکنم ..‌.

3 لایک کرده

سلام و احترام،
راستش من از وقتی اومدم تو این بازار، ترید پلن دومم بودش و توصیه ام این هستش که تا زمانی که مشکلات اینطوری وجود داره، روی شغل هایی مثل ترید به طور کامل سرمایه گذاری نکنید.
واقعا دست ما نیست و هر لحظه ممکنه یه تصمیمی گرفته بشه این وسط که به ضررمون بشه باز
بنابراین بهترین کار فعلا این هستش که به دید شغل اول نگاهش نکنیم تا زمانی که همه چیز عادی بشه به طور کامل
موفق باشید :rose:

1 لایک کرده

بله اتفاقا من از مدتها پیش در مقاله های مختلف و سایت های مختلف تحقیق کردم و راه های مختلف رو بررسی کردم حتی با مشاوران اقتصادی هم ملاقاتی داشتم تا اگر صنعت تریدینگ از بین رفت پلن B رو اجرا کنم و اون چیزی نیست جز شوگر مامی

با تشکر

3 لایک کرده

مگه پیدا میشه داداش اگه یافتی آدرس بده :joy: