راه‌اندازی یک پلتفرم برای اتصال همه بروکرها و پراپ‌ها با نت ملی توسط ایران‌بروکر

نظرتون چیه که ایران بروکر یک پلتفرم راه‌اندازی کنه که تمام تریدرها توی هر بروکر یا هر پراپی بتونن از طریق اون روی چارت تریدینگ ویو و با نت ملی به متاتریدرشون وصل بشن و ترید کنن؟

همزمان با AI تمام معاملات و رفتار معاملاتی‌شون هم آنالیز بشه و بهشون پیشنهاد برای بهتر کردن معاملاتشون داده بشه.

117 لایک کرده

اگه بشه چی میشه

9 لایک کرده

عالیه

از کی استارت میزنید؟

9 لایک کرده

محشره واقعا اگه اجرایی بشه

7 لایک کرده

نظرتون رو بگید. چه چیزهایی براتون جذابه که توی این پلتفرم باشه؟

16 لایک کرده

سلام، همچین چیزی خیلی عالی میشه، حتما پیگیری و راه اندازی کنید، میتونید یک هزینه ماهانه‌ای هم بگیرید، بر بستر تریدینگ ویو یا متاتریدر تحت وب به همه بروکرها و پراپ‌ها متصل بشه عالی میشه. فقط حتما اکسپرت یا اندیکاتور یا ماشین حساب تعیین حجم و مدیریت سرمایه هم بشکل پیش فرض تو پلتفرم وجود داشته باشه. ممنون از ایران بروکر

10 لایک کرده

تمام امکانات و ابزارهای تریدینگ ویو و متاتریدر رو هم داشته باشه، میترکونه

4 لایک کرده

مشابه همین ایده رو هفته پیش بیان کردم و گفتم که حتما اشتراکش رو تهیه میکنم

8 لایک کرده

عالیه توروخدا زودتر انجامش بدید قبل از اینکه بروکر ها خدماتشون رو قطع کنن برای ایرانی ها

5 لایک کرده

عالی میشه، پلتفرمی که با نت ملی به همه بروکرها و پراپ‌ها متصل بشه.

7 لایک کرده

خیلی خوب میشه، لطفاً زودتر انجامش بدید، با گروه فراز چارت هم میتونید همکاری کنید و با هم‌دیگه انجامش بدید، من که اشتراکش رو همون اول میگیرم.

7 لایک کرده

تورو خدا زودتر انجامش بدید خیلی ایده خوبیه، ممنون ازتون

اگه کیفیت و امکانات و سرعتش خوب و مشابه تریدینگ ویو و متاتریدر باشه، حتی وقتی که نت جهانی هم وصل بشه خیلی‌ها از جمله خودم از همچین پلتفرمی استفاده میکنیم

11 لایک کرده

(همزمان با AI تمام معاملات و رفتار معاملاتی‌شون هم آنالیز بشه و بهشون پیشنهاد برای بهتر کردن معاملاتشون داده بشه.)

یعنی AI به صورت خودکار اینکارو انجام میده یا باید ازش بخوایم و کامل معاملات رو توضیح بدیم ؟

بچه ها اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ، مرسی

3 لایک کرده

این پلتفرم باید امنیت و سرعت خیلی عالی داشته باشه تا جا بیفته و اینکه با مشکل ای پی مشترکش چیکار میکنید؟ پراپ ها قبول میکنند؟ بروکرها مشکلی ندارند!

6 لایک کرده

ایده عالی ای هستش. حتما انجام بدین بسیار تو این وضعیت کمک کننده هستش.

5 لایک کرده

اولش فکر کردم پیشنهاد یکی از کابران سایت هست بعدش دیدم نه ظاهرا از سمت مدیر کامینیتی هست و خوشحال شدم اگه بشه چی میشه :star_struck:

11 لایک کرده

امنیت و سرعت که جزء موارد اصلی هستن و حتما باید وجود داشته باشن، بحث آیپی رو مثل متاتریدر با داشتن بخش ژورنال میشه آیپی هر کاربر و تغییراتش رو به طور کامل و با جزئیات ثبت کرد و به سرور اصلی پراپ یا بروکر فرستاد.

3 لایک کرده

اگه بشه که فقط متا 4 و 5 وصل بشه عالی میشه. من به متا عادت کردم تریدینگ ویو زیاد به دردم نمیخوره

7 لایک کرده

درود بر شما، ایده بسیار خوبی است، متاسفانه باید فرض رو بر این بزاریم تا مدت زیادی دسترسی همچنان قطع میمونه و در این شرایط یک عملی مثل این حکم بیمه رو برای ما داره. همینطور که گفتین بر بستر تریدینگ ویو باشه تا بتونیم به متاتریدر اتصال داشته باشیم و یک مدل AI هم وظیفه آنالیز رفتار معاملاتی مارو داشته باشه، و از طرفی ابزار های مدیریت سرمایه و ریسک هم فراهم باشه و با توجه به خدمات داده شده مبلغی هم بابت پایداری پلتفرم و حفظ امنیت کاربران پرداخت بشه منطقی هست. امیدوارم جزئیات جدیدتر این طرح رو اعلام کنید.

6 لایک کرده

ترجیحم اینه روشی برای اتصال با همون متاتریدر پیدا بشه ولی اگه مجبور بشیم تیوی هم عالیه. اگر تصمیم به نهایی تیوی شد حتما نیاز هست که حداقل 10-20 اندیکاتور کاربردی (مثل سشن، های و لو روزانه - ویکلی و …) اضافه بشن. متاسفانه فراز اضافه کرده ولی درست کار نمیکنن اکثرا

2 لایک کرده