الان 11 هفتهست بحث قطعی و محدودیت اینترنت جدیه
و طبق گزارشهاخبریم نیست از وصل شدن…
برای تریدرها این فقط مسئله تلگرام و اینستاگرام نیست
وقتی اینترنت وسط معامله قطع میشه، استاپ، مدیریت پوزیشن و حتی ورود به پنل بروکر میتونه مشکل بشه.
به نظرتون تو این شرایط ترید کردن منطقیه یا باید کلاً حجم رو کم کرد و فقط شرایط رو رصد کرد؟
2 لایک کرده
به نظرم در چنین شرایطی مهمترین کار کم کردن ریسک عملیاتیه، نه فقط ریسک بازار.
تریدرها معمولاً به استاپلاس و حجم معامله فکر میکنن، ولی قطعی اینترنت خودش یک ریسک مستقل حساب میشه.
اگر وسط معامله دسترسی قطع بشه، حتی تحلیل درست هم ممکنه به ضرر ختم بشه. من در این شرایط یا حجم رو خیلی کم میکنم یا فقط معاملاتی میگیرم که از قبل استاپ و تارگت مشخص دارن و نیازی به مدیریت لحظهای ندارن.
2 لایک کرده
بنازم حمید ست کردن استاپ و تیپی(ست اند فورگت کردن) بهترین کاره..
2 لایک کرده
قشنگ بود کاش میشد واقعا..
1 لایک کرده
به نظر من اسکالپ و معاملات خبری تو این وضعیت تقریباً خودکشی مالیه. وقتی اتصال پایدار نیست، پینگ بالا و قطعی لحظهای میتونه باعث بشه ورود و خروج دقیق انجام نشه. شاید برای سویینگتریدرها بشه با ریسک پایینتر ادامه داد، ولی برای کسی که روی چند پیپ حساب میکنه، اینترنت ناپایدار یعنی هزینه پنهان خیلی بزرگ
1 لایک کرده
مشکل اینه که خیلیها از ترید درآمد دارن و نمیتونن کامل کنار بکشن. ولی میشه سبک رو تغییر داد. مثلاً کمتر معامله کرد، تایمفریم بالاتر رفت، حد ضرر حتماً سرور-ساید گذاشت و از معاملات لحظهای دوری کرد. به نظرم تو شرایط ایران، مدیریت زیرساخت به اندازه تحلیل تکنیکال مهم شده 
اینجا نقش بروکر هم مهمه. بروکری که پنلش سنگینه، پشتیبانی کند داره یا روشهای دسترسی محدودی داره، تو این شرایط بیشتر کاربر رو اذیت میکنه. البته مشکل اصلی اینترنت کشوره، ولی بروکر هم باید تجربه کاربری ساده، پشتیبانی قابل دسترس و اجرای سفارش پایدار داشته باشه
به نظرم الان زمان قهرمانبازی نیست. قطعی اینترنت یعنی یک متغیر خارج از کنترل وارد بازی شده. هرکس میخواد ترید کنه باید فرض رو بذاره که ممکنه هر لحظه دسترسی قطع بشه. اگر پلن معاملاتی با این فرض هنوز منطقیه، ادامه بده؛ اگر نه، بهتره سرمایه حفظ بشه تا شرایط بهتر بشه