قطعی اینترنت، مهاجرت دیجیتال و نابودی درآمد آنلاین؛ تریدرها هم به همین سمت میرن؟

گزارش‌ها میگن قطعی اینترنت فقط مشکل سرگرمی نیست؛ کسب‌وکارها، فریلنسرها، فروشگاه‌های آنلاین و حتی آدم‌هایی که از بازارهای مالی درآمد دارن آسیب دیدن. بعضی‌ها میگن این وضعیت باعث میشه آدم‌ها یا شغل آنلاین رو ول کنن یا جدی‌تر به مهاجرت فکر کنن.
به نظرتون تریدرها هم از این وضعیت فرسوده میشن و بازار رو ترک می‌کنن؟
AP گزارش داده قطعی طولانی اینترنت در ایران کسب‌وکارهای آنلاین و میلیون‌ها نفری که به اینترنت وابسته‌اند را شدیداً تحت فشار گذاشته؛ گاردین هم از قطع دسترسی مردم به اطلاعات جهانی و محدود شدن به شبکه داخلی نوشته است.

قطع اینترنت برای تریدرها فقط چند روز ضرر نیست؛ در بلندمدت باعث فرسایش درآمد میشه. اگر آدم نتونه منظم تحلیل کنه، خبر بگیره، معامله رو مدیریت کنه یا پول جابه‌جا کنه، کم‌کم اعتمادش به شغل آنلاین از بین میره. این برای کشوری که خیلی‌ها دنبال درآمد دلاری هستن، ضربه بزرگیه

فرسودگی روانی این ماجرا خیلی جدیه. تریدر به اندازه کافی با فشار بازار، ضرر، تصمیم‌گیری و مدیریت احساسات درگیره. حالا تصور کن هر روز هم نگران باشه اینترنت قطع میشه یا نه. این اضطراب مداوم می‌تونه کیفیت تصمیم‌گیری رو نابود کنه، حتی اگر تحلیل درست باشه

به نظرم یکی از اثرات پنهان قطعی اینترنت، افزایش میل به مهاجرته. چون آدمی که مهارت آنلاین داره، احساس می‌کنه داخل کشور ابزار کارش ازش گرفته شده. تریدر، برنامه‌نویس، مدرس، فروشنده آنلاین یا فریلنسر وقتی نتونه پایدار کار کنه، طبیعیه به خروج فکر کنه

همه نمی‌تونن مهاجرت کنن یا شغل‌شون رو عوض کنن

برای همین احتمالاً خیلی‌ها به سمت راه‌حل‌های نیمه‌پایدار میرن: کاهش حجم کار، تغییر سبک ترید، استفاده از تایم‌فریم بالاتر، یا داشتن برنامه جایگزین برای اتصال

ولییی این‌ها راه‌حل کامل نیست

فقط سازگاری با بحرانند.

اااگر اینترنت پایدار نباشه، اقتصاد دیجیتال عملاً نفس نمی‌کشه
تریدرها هم بخشی از همین اقتصادند
شاید بعضی‌ها ادامه بدن، ولی هزینه روانی، مالی و عملیاتی بالا میره.

در نهایت فقط کسانی دوام میارن که هم سرمایه دارند، هم زیرساخت جایگزین، هم اعصاب قوی.

فعلا مهاجرت زوده،صبر میکنم تا یکی‌از بچه ها تاپیک بزنه:

فوووووری پراپ فرم FTMO خدماتش به ایرانیان را آغاز کرد.

واقعا نمیدونم منکه فقط یه حساب ریل کوچیک باز کردم تو بروکر ی که بهم معرفی شده بود و با نت ملی اوکیهو..
اصلا حس میکنم عمرم تلف شده پای ترید کردن..

ن اینطور فکر نکنید هرکاری سختی خودشو داره و ثمره خودشم داره

مشکل همه ی ماها اینه بدجایی زندگی میکنیم

کدوم بروکر حساب باز کردید؟

یعنی ممکنه بشه؟:disappointed_face:

من همچنان خوش بینم چون در طول زندگی لحظاتی داشتم که فکر میکردم درست شدنی نیست و در کمال ناباوری همه چی به یکباره درست شده.

وینگو باز کردم ببینم چجوریه راستش..

دموشو دارم و راضیم از سرعتش هنوز ریل باز نکردم ببینم چطوره