آیا واقعا توی این شرایط کسی هست که ترید کنه؟
آخه با این وضعیت اینترنت
و قطع بودن روشهای واریز و برداشت
آیا واقعا توی این شرایط کسی هست که ترید کنه؟
آخه با این وضعیت اینترنت
و قطع بودن روشهای واریز و برداشت
تو این شرایط که واقعا سخته
یه لحظه فکر کن نت وصل شد همین که تا یه معامله باز میکنی قطع بشه اونوقت باید بدون استاپ رهاش کنی
فکر میکنم تو این شرایط اون کسی که کارش واقعا ترید فول تایم باشه سریع به سمت کشور های دوست و همسایه روانه میشه و با خیال راحت ترید میکنه
اصلا منطقی نیست
اصلا منطقی نیست ولی خب خیلی از ماها تنها درامدمون از تریده و واقعا تحت فشاریم
نه.
اما شرایط که منطق سرش نمیشه
وقتی دیگه خاک خوردهای و فرضا کاربلد این حوزه ای و از ترید داری امرار معاش میکنی، دقیقا منطق چجوری میخواد بیاد معاش تورو بده؟
ترید که منطقی نیست.. ولی من خودم چون فقط انس جهانی کار میکنم هیوا گلد رو پیدا کردم و روی انس جهانی اونجا ترید میزنم خوبه, فرازگلد هم بررسی کردم ولی مثل هیوا نبود, کمبود اینترنت جهانی و… رو حس نمیکنم خوشبختانه. سایر دوستان نمیدونم اگر نمادهای دیگر کار میکنن چه باید بکنن.
خیر! سیستم رو خاموش کن و یکم زندگی کن! در این شرایط نه تنها دسترسی به بروکر و صرافی سخت شده بلکه حتی قیمت ها واقعی نیستند.
هر تاپیکی میرم یک کد معرف از خودت گذاشتی
![]()
یه متن آماده اس آخر پیام هایی که ربط به معرفی پلتفرم دارن میزارم
جاهای دیگه جواب بچه هارو دادم نیست، عذرخواهی میکنم اگر باعث رنجش شما شده، هدف معرفی پلتفرم و کمک بوده:folded_hands:![]()
موفق باشید
آره این درسته
با منطق نون در نمیاد
ولی اون سمتشم هست که حفظ سرمایه توی این شرایط بهتر از ترید زدنه
هم از نظر روانی و هم از نظر زیر ساختی واقعا تایم مناسبی برای ترید نیست
و احتمال ضرر هم توی این شرایط خیلی بالاست
ما که نت نداریم ترید کنیم ،فعلا صبر کردن رو تمرین میکنیم و دعا برای همه
الان زندگی کردن هم منطقی نیس
در این شرایط منطقی هست ، سرمایه کمی در بروکر داشته باشیم و حجم کم معامله کنیم، چون به نظر بنده الان حتی به اینترنت ملی نیز نمی توانیم دل ببندیم
حرفتون رو قبول دارم
ولی به نظرم اگر هم بخوایم ترید کنیم باید با ریسک خیلی پایین وارد معامله بشیم
چون همون چارتهایی هم که بروکرها برای ترید در اختیار معاملهگران قرار دادن ممکنه که در یه لحظه قطع بشه
مگه وصل میشید که ترید هم بکنید ؟!
گل گفتی. درود بهت
بله، برخی از بروکر ها با نت ملی فعال شدن