استراکچر فوتون خیلی عالیه .
ویکتور هم استراکچرش خیلی خوبه ولی متاسفانه مثل مت فوتون نمیتونه تدریس کنه.
فوتون بجز تکنیکال هم دیتای عالی در مورد لبه معاملاتی داره .
من خودم استراچر فوتون رو با وکتور کندل ویکتور ترکیب میکنم . خیلی جوابه . البته قطعا شخصی سازیش هم برای خودم و نماد اصلیم که طلا هستش کردم .
از اردربلاک ها هم از مایکل استفاده میکنم . مخصوصا ریجکشن بلاک ها که در سبک هاس اسمارت مانی کمتر در موردش صحبت میشه .
کلا خلاصه میلاد ذاکر در مورد ict عالی هستش . برای مرور مطالب هر ماه یکبار میبینم .
چون با شرایط موجود ما در ایران متاسفانه ذهنمون بجای اینکه درگیر کارمون باشه درگیر مسایل بقا هستش.
پس باید هر مدت به مدت برای دستیابی به دانشمون دوباره یا تمرین کنیم یا دوره های اصلی سبکمون رو ببینیم. برای مرور Ict دوره میلاد رو توصیه میکنم. برای اسمارت مانی هم نوروزی قادری برنا هم خوبند .برای خلاصه بینی.
اگه کسی دیگه هم تو ایرانی ها سراغ دارید بگید .
کل اساتیدی که در فضای مجازی فعالیت دارند سودده نیستن و درامدشون از اموزش و رفرال و یوتیوب است …بگذریم ….تکنیکال را همه ما بلدیم و معمول سبک ها هم همه یک ورود دارن فقط اسامی و خط و خطوط متفاوت استووووو…مشگل همه ما اون فوت کوزه گری است الان که این متن را مینویسم همه وجودم حسرتی از عمر برباد رفته است باور کنید هیچ سبکی ارجحیت ندارد مشگل از ماست که نمیبینیم فوت کوزه گری جلوی چشمانمان قرار دارد …
و خود خدا را نیمی از جهان انکار کرده است . سوال مطروح شما در بهترین حالت گمراه کننده و در بدترین حالت موجب بدنامی مردمان خواهد شد و متاسفانه توان به چاه انداختن عده ی کثیری را داراست .
ویدیو های اول استاد نیست و من زمانی که این ویدیو های داخل آپارات رو مشاهده میکنم گیج میشم و نمیدونم چی به چیه انگار دوره رو از وسط شروع کردم به دیدن شما ویدیو های اول استاد رو دارید ؟
نمیبنده فقط ib بروکر میشه منم ib بروکر م به نظر من استادی نیست و اونا اسم شون راهنماست و از نظر من بیشار شون که ۱۰۰ درصد شون توی کریپتو هستن لینک نعرف میزارن و پول در میارن و استادی تیست استاد خوده ادمه و اونا راهنما هستند
شماخودتون یا شخص موفق دیگه یی میشناسید به تازه کارایی مثل من که هیچی بلد نیست کمک کنه راه چاه یادمون بده تواین اوضاع بد اقتصادی شما عزیزانی میتونید به مایی که سرمایه یی نداریم تا پول آموزش بدیم کمک کنه
سلام ، پیشنهاد بذار اینترنت بیاد برو یوتب دنبال کانال ارشیا بگرد ، برعکس بقیه نه پیچ فروش نه وقت تو هدر میده همه چیزی رایگان هستش داخل کانالش از صفر تا صد پلی لیست داره اونا کامل ببینحرفای که میزنه در مورد تردینگ و راهکارها که میده قابل قبول هستند ، تنها کسی که قبولش دارم بدون چشم داشتی فقط برای کامینیت فارسی اینکاور میکنه همین فرد هیچ سبک خاصی هم نداره با دیدن آموزش ها خودت میفهمی چجوری می بایست ترید بزنی و چه سبک رو تمرین کنی برای شخص خودت تا بتونی مسیری تریدر شدند رو اسون تری کنی ؛)