سلام . داداش این تحلیل ها و تریدا که میذاری بر اساس چه سبکیه؟ منبعش چیه؟ فقط اسکرین گذاشتن تنها زیاد مفید نیست یه توضیحی در مورد این سبک هم بده بقیه اشنا شن. اینکه هم میگی نقدینگی خب تو همه سبکا مثل ict و اسمارت و.. اینا هست شما دقیق بگو سبک و منبعی که باش کار میکنی چیه ما هم بدونیم دقیقا چکار میکنی اگر دوست داری البته ..
والا ترکیبی از لیکوئیدتی و اسمارت مانیه که خودم طی این پنج سال شخصی سازی کردم و هرماه طبق ژورنال بهینش کردم منبع خاصی برای اموزشش نیست فقط خواستم بگم دنبال بهترین استاد تریدر اینا نباشیم اون شخص خودمون باید باشیم که این مسئله رو از وقتی متوجه شدم تریدینگ برام عذاب نبود، بلکه پلی برای رسیدن به خوشی مارکت بود..
صد در صد موافقم . اولین شرط کسی که ترید یاد میده اینه که خودش ترید کنه نه اینکه صرفا مدرس یا تحلیگر باشه.
تنها در مورد سعید خاکستر میتوان گفت که واقعا صاحب سبکه که البته خودش هم هر مطلبی رو میگه مرجعش هم میگه . بقیه فقط مترجم بودند. مثلا با ارادتی که به مهندس پورصمدی دارم ایشون سبک پرایس آلبروکس رو تماما کپی یاد دادند و حتی یکسری عکس چارت و مثال هم میزدند از خود دوره اورجینال بوده ولی کردن نگرفتند . البته بمرور شخصی سازی هم کردند. تریدر تواتمندی هم هستند ولی ایشان هم مثل بقیه اساتید ترید لایو ندارند . نمیخوام اسم ببرم ولی در یوتوپ خیلی راحت میشه اساتید واقعی ترید که ماشین پولسازی هستند رو با استناد به ترید لایوشون پیدا کرد .
بقیه اکثرا مترجم و یا مقلد هستند .
بهترین استاد و دوره ترید برای یک تریدری که حداقل سه سال وقت تو مارکت گذاشته باشه و چارتو رصد کنه خود چارته .
بهترین استاد براش میشه چارت .
بهترین تریدر هم خودش میشه به شرطی که حق شاگردی رو در برابر استادش که چارته ادا کنه.
مایکل در مورد کیل زون ها صحبت میکنه . خیلی هم عالی . تو کتاب آلیروکس که برای ۴۰ سال پیشه دیدم که آلبروکس در مورد تایم مارکت میکر البته با کلام و ادبیات خاص خودش صحبت کرده بوده .
شماره صفحه و فصل هم میتونم بیارم .چون فکر کنم کلا یه انتشارات و ترجمه ازش داریم .
منظور همه این عزیزان که صاحب سبک های صد در صد ارزشمند هستند یک چیز رو تو مارکت دیدند و از چارت یاد گرفتند.
استاد خاکستر واقعا کارش درست بود منتهی اون دانش عظیم رو خیلی خوب نتونست منتقل کنه (البته که سطح تدریس هم بالا بود)
تو یوتیوب هم اکثرا هستن که بیشتر یوتیوبرن متسافانه و از ویو گرفتن پول در میارن
شاید بشه یکی از افرادی که اموزشاش تو یوتیوب خوبه رو همون مایکلدر نظر گرفت
شما هم اگر اشخاصی رو میشناسی که تو یوتیوب اموزشاشون واقعا خوبه معرفی کنید دوستان همه استفاده کنن
من خودم شخصا خاکستر
البروکس و مایکل خیلی بدردم خوردن
آفرین، شما برعکس آقای امامی نژاد که نفهمید من چی گفتم، و حتی سن من رو با یک بازه ۱۰ ساله حدس زد و حتی سابقه ترید و فراتر از اون ساعت کار من رو هم نوشته…..
دقیقا متوجه نوشته ی من شدید، ما نمیتوانیم در بازار تعیین کننده باشیم، ولی میتوان حدود ورود بازار ساز را و رد حضورش در مارکت رو با بررسی قیمت و حجم که به نظر من مهمترین ترکیب برای ثبات در ترید هستند، تشخیص داد و با کمی شانس سوار موج شد، همین.
شما اگر گیر یک هجر می افتادی که برای پوشش ریسک یک موقعیت خرید در بازار آتی خودش در بازار نقدی یک موقعیت فروش بزرگ باز میکرد، دیگر شانسی در کار نبود و احتمالا با ضرر روبرو میشدی.
چه دلایلی دارین براش؟
اهنگری خوبه ولی یک مثل پورصمدی خیلی خودمونی یا راحت اموزش نمیده و انگار خیلی ادعا داره نمیگم اموزش بده ولی نمیگم خوبم هست و پراپ و بروکر داره که حاشیه هم یکم داره من با پوصمدی موافقم
درود
با احترام به تمام اساتید این بازار
به نظرم هر کسی با یک استاد ارتباط بهتری میگره و همگرایی در نوع گفتار ولحن بیان اون استاد هست که باعث میشه تا آموزش اون شخص دیده بشه
مطمینا تمام کسانی که ترید رو شروع کردن ساعتها فیلم در جاهای مختلف راجع به ترید دیدن و تنها تونستن با یک نفر ارتباط ذهنی بگیرن
خود من هم تمام این مراحل رو طی کردم و چند تا پکیج آموزشی از اساتید مختلف دیدم
اما استاد پور صمدی کسی بوده که با نوع بیان ولحن گفتار و آموزش ایشون من ارتباط گرفتم
اما نکته قابل توجه این هست که
حتی بهترین استادی که آموزش ایشون رو دیدید درتمام روند آموزش فقط دیدگاه شخصی خودشو با استفاده از مفاهیم کلی داره آموزش میده
و شاید همیشه به نظر میاد که فوت کوزه گری خودشو نمیگه
و حتما گاهی لبخندی هم زدید که چرا اینجای آموزش این مطلب رو نگفت
اما اونجا که شما لبخند زدید یعنی افزون بر دانش اون استاد شما به کشف
یک نکته مهم رسیدید که ایشون بهش نرسیده که خاص خود شماست
با همه این داستان بعد از این مرحله
تنها استاد واقعی به نظرم
چارت
ضرر
زمان
تمرین
بهترین استاد یک تریدره
جالبه که حتی سود نمیتونه تو این بازار استاد شما باشه
موفق باشید:folded_hands:![]()
بله دقیقا نظر من هم همینه !
من نظرم روی آقای پورصمدی اونم بخاطر ال بروکس
سلام تعداد ویدئوها زیاد هست با زمان چندساعته
برام مقدور نیست با نت ضعیف آپلود کنم
عذر میخوام،
اما به محض اتصال ببینید و وقت بزارید تنها مدلی هست که اگر وقت بزارید و حوصله کنید مسیربازار رو متوجه میشید و میتونید سود ده باشید منم در اوج خستگی به این مسیر هدایت شدم جایی که دیگه بعد۶سال تسلیم شدم خداوند هدایت کرد
موفق و پیروز باشید
صبوری اولین موردی هست که باید داشته باشیم تا آخر ویدئوها رو ببینی و بک تست بگیری و همینطور شخصیتی که آموزش میده رو هم در نظر بگیری و همینطور رایگان بودن سبک ndsبه علاوه اینکه سبک مختص دکتر فازی هست و خودشون نوشتن
به نظرم با متوجه نشدن ما و اینکه ویدئوها رو کامل نبینیم نمیتونیم قضاوت کنیم که بدرد میخوره یا نه
دکتر ایرج جعفریان ملقب به دکتر فازی لاجیک
ایشون انگلستان هستند و انسانی فرهیخته و باسواد، سبک ndsرو خودشون نوشتند و اولین آموزشی هست که بدون هیچ چشم داشتی در اختیار بقیه افراد قرار دادن
متاسفانه یه سری افراد ناآگاه این سبک رو با گرفتن هزینه دارن آموزش میدن و دکتر هم از این بابت راضی نیستند و تاکید داشتند که آموزش ها رایگان هست و هرکسی یاد میگیره و میخواد آموزش بده رایگان کار کنه چون تریدری که از بازار پول در میاره نیازی به پول گرفتن برای آموزش نداره
به به … ما ز یاران چشم یاری داشتیم ![]()
![]()
قیمت + زمان
![]()
درود بر شما آموزشهای ایشون کجا میشه دید؟ من گشتم پیدا نکردم
تو یوتیوب خود ایشون و شاگرد ایشون nicole کانال دارن و آموزشهارو میذارن چندتا کانال آموزشی دیگه هم هستن اما فعلا که دسترسی نداریم
اپارات….ان دی اس 35 قسمت