بهترین استاد ترید ایران کیست؟

درود به همه.

دوستانی که حرفه ای هستن و سبک معاملاتی و استراتژی خودشون رو دارن و تونستن گلیمشون رو تو این بازار از آب بکشن بیرون که دمشون گرم.

من بعنوان یک تریدر تازه کار فقط میخام تو این تاپیک بگم عزیزانی که به هر دلیل تا حالا نتونستن اون جوری که حقشون بوده،سهمشون رو از این بازار بگیرن،پیشنهاد میدم در آکادمی استاد یاشار محمدی عضو بشن،و اصلا اولش با دوره عمومی و رایگان ایشون شروع کنن که نیازم نیست مبلغی و یا زمان خاصی رو بهش اختصاص بدن،فقط میتونم بگم از لحاظ حرفه،اخلاق،تدریس،منتور و حمایت نامبر وان .روش تدریس و سبک ویژه معاملاتی و تدریس عالیه.کسی که کلی زمان و انرژی خودشو صرف کرده که به عنوان اولین نفر ۶ جلد کتاب rtm رو تالیف و چاپ کنه و با تدریس کامل در اختیار همه بذاره. RTM به روش ایشون رو باید دید و نتایج ترید دانشجویان رو حتی بعد چند جلسه اولیه آموزش هم دید.استاد یاشار محمدی حتی در این روزای بدون نت هم از آموزش و پیگیری فعالیت دانشحوهاش غافل نشده و هرجوره بدون منت پای کاره.مثلش رو ندیدم

4 لایک کرده

موافقم با شما بهترین تموزشی بوده که تو این پنج سال دیدم

6 لایک کرده

استیتمنت و تمرین

3 لایک کرده

با سلام شما از کجا دوره رو نگاه کردید من هر چقدر گشتم پیدا نکردم در آپارات هست اما ناقصه و اصن قسمت های اول نیست شما چند قسمت های اول رو دارید برام بفرستید ممنونم میشم

3 لایک کرده

من توی آکادمی ایشونم و اینارو یکسال و نیم پیش دیدم.و الان مشغول آموزش کتابها ییم.ولی الان هم توی آپارات شروع به آپلود دوره کردن و ۷ جلسه آپلود شده و همچنین تحلیل طلا و بیت.

آیدی پشتیبانی آکادمی رو خدمتتون میفرستم تو ایتا فعلا فعالیت دارند.باهتشون در ارتباط باشید دقیق راهنمایی میکنن.

@rtmyashtrader1

اگه منبع و کد معرف خواستن :8057

موفق باشید

3 لایک کرده

روششون طوری هست که بشه ساختار مند و مشخص و پازل طور جهت بازار و نواحی مهم و.. رو با احتمال خوب پیدا کرد و بعد با ستاپ ها ترید با ریسک به ریوارد و وینریت خوب انجام داد؟ من یادمه یزمان تحلیل های افراد با این سبک میدیدم سناریوهای بسیار زیاد و ده ها اما و اگر و تهشم نمیدونستن رو چه سطحی قراره قیمت واکنش خوب بده و چندین استاپ میخوردن تا یکی دوتا تارگت میتونستن بگیرن اینم اینجوریه یا نه؟ شما که تو منتورینگش هستی بهتر میتونی جواب بدی

3 لایک کرده

اینکه بقیه دوره ها و پکیج فروشا چطوری عمل میکردند رو در جریان نیستم چون ایشون اولین استاد من و البته آخرین هم خواهد بود.فقط میتونم برا راهنمایی و اینکه خاطرجمع باشید خدمتتون بگم حتما به سر به سایت ایشون بزنید و بک تست و نتایج ترید دانشجوهاشون رو ببینید.اعم از ترید کریپتو و فارکس و حتی بچه‌هایی که پراپ دارن.چرا که ردیابی سفارشات پنهان و پیدا کردن نقاط واکنش در حد صفر پیپ کاری نیست که شانسی و اتفاقی باشه.یا همین تحلیل طلا و بیت رو برا دو هفته اخیر تو آپارات ببینید.امیدوارم جوابتون رو کامل گرفته باشید.

پشتیبانی در ایتا@rtmyashtrader1

منبع و معرف رو اگه پرسیدن 8057

3 لایک کرده

درود تلگرام آموزشها هست ۳۵ قسمت هر کدوم تقریبا ۵ ساعت هست که به صورت لایو قبلاً آموزش دادن و ضبط کردن به صورت رایگان در کانال قرار دادند در یوتویوب هم هست آپارات هم سرچ بزنید هست

دکتر هرآنچه نیاز هست که هیچ جا نشنیدید رودر اختیارتون قرار داده استفاده کنید

موفق و پیروز باشید

کانال تلگرام اینجا میزارم براتون

https://t.me/NDS_academy_group

6 لایک کرده

سلام داخل اپارات ویدیو های ابتدایی تا شماره 30 فکر میکنم موجوده بقیشون داخل کانال تلگرامی هست به اسم ان دی اس اکادمی نهایتا حدودا 50 ویدیو من دیدم که هست ولی الان دسترسی نداریم در کل ویدیو داخل اپارات همه چیزی که لازم دارید داخش هست بقیه فقط تکرار و تمرین مطالبه

3 لایک کرده

سلام

این دوره کاملا رایگان هستش/ یک فایل pdf هم داره اگر خواستین بگین ارسال کنم/// مراقب افراد سودجو هم باید باشین که میگن این دوره رو اموزش رایگان وساده میدن ولی از خیلی راه های مثل کد رفرال دنبال کسب درامد هستن/ خیلیا اومدن این دوره رو یاد گرفتن ولی از بس ذات بخیلی داشتن / اومدن از اموزش و کد رفرال کسب درامد کردند/الانم هر گروهی اعلام کنه که گروه اصلی هستش / همونا کلاهبردار هستن

3 لایک کرده

اخه 0 تا 1000 هم شد دوره.؟ من بالای 10 تا دوره دیدم. این در برابر اونا مث جوکه.. برا اون اصلا وقت گذاشتن ارزش نداره :face_with_diagonal_mouth:

2 لایک کرده

بهترین استاد خوده بازار و دلاریه که براش پرداخت میکنید و تمامی کتاب هایی که خوندین و ژورنال هایی که باخون دل نوشتی بهترین استاد تریدتن :wink:

4 لایک کرده

درود مجدد.

خیلی وقته با سایت ایران بروکر آشنا شدم و از مقالات و …استفاده میکنم و ازشون ممنونم. ولی یکی دو روز بیشتر نیست که عضو شدم.دیدم اینجا تاپیک سوال و بحث هست،منم تجربه خودمو به اشتراک کذاشتم،بدلیل وضعیت نت،دوستان دوره مناسب خواستن که دوره ها و منابع rtm یاشار محمدی رو معرفی کردم.و از دانشجوهاشونم اینجا هست.دوستانی که عضو این آکادمی هستن میدونن که ایشون برای ورود هر عضو جدید و جلوگیری از سواستفاده هایی که قبلاً انجام شده،یه kyc انجام میدن و هر دانشجو یه کد شناسایی داره.من کد شناسایی خودم رو برا معرفی ایشون و دوستان قرار دادم که مطمئن باشن دانشجوی ایشونم.چون متاسفانه افرادی هستن که دو جلسه یه دوره،حالا هر دوره ای، رو میبینن و میرن نظر میدن…والا نه استاد بزرگوار جایزه و رفرال قرارداده و نیازی هم نداره و نه سودی برا دانشجویی مثل من داره.تنها چیزی که هست و تا حالا هم بوده اینه که به درخواست استاد برا تفکیک دانشجویان فعال این کد رو دادن وتمام.هرچند ما هر کاری بکنیم،لطف و محبت استاد یاشار جبران نمیشه.

هر عزیزی مایل بود استفاده کنه تو ایتا

@rtmyashtrader1 رو دنبال کنه.

از گفته های برخی افراد تعجبم چقدر ذهن باز و دید گسترده ای دارن!!! میگن تریدر باید به بازار بدبین باشه،اما….!

2 لایک کرده

دوره هایی که دیدین رو معرفی میکنید ؟ ۰ تا ۱۰۰۰ برای روانشناسی ترید دوره ی مناسبیه

3 لایک کرده

امیر سلطان ….کانال پاسیش کن در تلگرام 4 دوره رایگان ..تنها کسیکه پراپ صد کا را در لایو پاس و به صورت خیلی ساده و واقعی. و رایگان ویدو‌اموزش گذاشته و فایل های روانشناسی فوق العاده ….. نتیجه ستاپ یورو ین امروز ..ستاپ ساده مکانیکال

ناسی فوق العاده داره …..

4 لایک کرده

من باید شهادت بدم وقتی یکی از عزیزانی که سابق بر اون پت شاپ داشتن در قزدین بنام علی اسدی و در دوره ی آموزشی من شرکت کردن و پس از مدتی اسمشون رو از کسی شنیدم و پیام دادم گفتنم با کروکوبات موفق شدی و ایشون گفتند خیر با دوره ی این آقای دکتر .

من بررسی نکردم کامل اما دیدم مقاله ای علمی در این خصوص منتشر کردن ، اسمشون رو هم نمیدونم حتی اما این یعنی ایشان سنگ فرشی به راه ترید اضافه کردند و متسفانه نظیر ۹۰ درصد گربه نره و روباه مکار حاضر استاد خود خوانده نیستند با ماشین دیگران دستی بکشند .

خیلی دوست داشتم یک مسابقه ای بین افراد مدعی برای ۹ ساعت برگزار میشد و یه اسران به پرسش این پاسخ میرسید . خدا هم که باشی نصف مردم قبولت ندارن و متاسفانه غرور و دروغ هیچوقت نمیزاره افراد به حقیقت ما جرا برسند .

تجربه بمن ثابت کرده اگر یه سیگنال بدی ۱۰ نفر هر کدام ۱ بیت سود کنند صدایی از حایی در نمیاد اما اگر ۱ سیگنال استاپ بخوره ۱۰۰ نفر پیام به روح مادر رفته ی منتشر کننده ی سیگنال میفرسته .

روزی یک ویدیوو از شخصی که نام بردم رو در اپارات دیدم که کوچکترین اشاره ی به nds در چارت نکرده بود در بخش ابزار ها و چارت تریدینگ ویو رو مخفی نی کزدند به هر دلیل زیر چارت ترید و عنوان ابزار ترید چراغ رو نیدیدم سایتی بنام خودشون . مستندات هم قابل ارساله اگر جمله ای از ابن پست رو خلاف واقع نامیدند حتما ارسال میکنم .

1 لایک کرده
       به گفته ی کارل آیهان اگر در این بازار بدنبال دوست میگردی یک سگ بگیر . 

1 لایک کرده

درود و ارادت

من کلا با سیگنال دهی مخالفم

استاد باید ستاپش رو آموزش بده نه اینکه سیگنال بفروشه !

4 لایک کرده

این نوع ادبیات رایج فقط مختص کشور ایران هستش .
استاد نباید سیگنال بفروشه . استاد نباید دوره بفروشه . استاد دوره فروش باید ترید لایو داشته باشه . استاد باید رایگان برای مردم کار کنه و استاد نباید رفرال داشته باشه .
تا وقتی که دیدگاه بیزینسی به ترید نداشته باشیم وضعمون همینه.
کدون بیزینس و شغل در دنیا در مرحله حرفه ایش رایگان آموزش داده میشه و کدوم خدمات جدی رایگان انجام میشه ؟
پنیر مفت برای تله موشه .
دوره رایگان همون پنیر مفته که مارکت میکر با تبلیغات و ترند کردنش در اختیارتون قرار میده .

بهمن دلیل خیلی از استاتید واقع کار درست یک دوره رایگان میزارند و بعدش در خفا منتوریتگ 1000 دلاریشون رو برای ماهی درشت ها که با قاعده تجارت و بیزینس آشنا هستند میزارند . البته اکثر این ماهی درشت ها هم (99%) به نتیجه نمیرسند و مجبور میشن مدیریت اکانت رو به استاد بسپرند . اکانت منیجری از طریق مستقیم و یا کپی ترید .
در ضمن فراموش هم نشه من در مورد معدود اساتید واقعی و قوی که تعدادشون اندکه صحبت میکنم .
نه در مورد مترجم های عستاد نما پکیجی

5 لایک کرده

امیر سلطان ..کانال پاسش کن پراپتودر تلگرام

تنها استادی که چند حساب صد کا در لایو ترید پاسو واقعی .. و آموزش رایگان است … ببینید بعد اگه استاد دیگری در ایران سراغ دارید معرفی کنید …نیست …

5 لایک کرده